Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='wilczy zew']niie pamiętam co z czym jest krzyżowane- bandog[/QUOTE]

róznie - mastiff + pitbull, bulldog, bokser itp...

fur trzymam :kciuki:
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

I doopa, suczy nie bylo...a szwendac sie po lesie dluzej nie mam czasu. Bede codzienne w okolice tam jezdzic, moze akurat...tak to jest, albo lapiesz od razu albo potem latasz i szukasz z mala szansa na powodzenie;/ Po sznupiastym z autostrady tez slad zaginal ehhh

Posted

Furciaczku - widze, że masz urwanie głowy, podczytuje twoją galerię od dawna, i nie zazdroszczę historii z budową... Współczuję straty kota :-(

Ale też w końcu się ujawniłam, bo kilka ndi temu napisałam pw w sprawie miejsca dla astki z naszego schronu, znalazłoby się coś dla niej u ciebie (Gandzia z mojego podpisu), daj znać w wolnej chwili.

Posted

Czytam, czytam i ciągle COŚ się u was dzieje :crazyeye:
Koszmar.
Nowy boks o niebo lepiej.
A ten kotek to tak z nieba spadł? :siara:

[SIZE="1"]Przykro mi z powodu Terrorka:-(:-( [/SIZE]

Posted

Pierwsze lozko zainstalowane w psiarni, jeszcze mi Panowie wymyslili mega fantastyczna szafke na korytarzu zeby jakos te krzywizny na scianach przyslonic:loveu: Na dniach piec beda instalowac:multi:

Posted

[quote name='furciaczek']Pierwsze lozko zainstalowane w psiarni, jeszcze mi Panowie wymyslili mega fantastyczna szafke na korytarzu zeby jakos te krzywizny na scianach przyslonic:loveu: Na dniach piec beda instalowac:multi:[/QUOTE]

w końcu jacyś fachowcy, znający się na robocie :-)

Posted

No zrobie zrobie, moze dzisiaj nawet jak znajde chwile. Narazie mam umyte plytki w 2 boksach z lokatorami....jeszcze 6 mi zostalo:roll: Domyc to z tych fug to jakas masakra:placz:
Odgrzebalam juz czapke, szalik i rekawiczki...poranne spacery bez tych rzeczy sa niewykonalne...niecierpie zimy:placz:
Fur z pod koldry juz nie wychodzi, koty rano na mnie jak na debilke jak im drzwi otworzylam zeby se poszly polatac:evil_lol: Pasztet z dekodera nie schodzi, a reszta na grzejnikach sie wyleguje.

Posted

zacznij lepiej uczyć psiska odśnieżania, bo masz tam tej powierzchni...
ja też nie cierpię zimy a psy zaczynają sikać na tarasie:mad:, bo im na trawie w łapki zimno(szczególnie takie jedno-szczurowate sobie taras upodobało:roll:)

Posted

A ja lubiłam zimę jak mieszkałam w Wwie, a teraz tylko czekam na wiosnę.

Z tym sikaniem, to pociesz się Agaga, że moje sikają też na tarasie jak pada deszcz. ;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Doginka']Ja z racji owłosionych łap moich sznupiastych nie cierpię zimy:shake:[/QUOTE]

Twoje przynajmniej od trawy odrosły...wiec tylko łapy, a moj "york" to po spacerze zimowym wraca caly w sniegu...kazdy powrot z dworu to masakra, kocham zime...