Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

Nie wiem czy moge napisac...jeszcze jakas dyskusje wywolam i mila atmosfere na watku zakluce. Lepiej bedzie jak ktos inny za mnie sie bedzie wypowiadal:diabloti:
Zeby nie te adopcyjne psy i watki co mam to bym to rzucila w cholere...a tak chce ale nie moge, wiec sie ogranicze do minimum koniecznego:roll:

Posted

Potem wrzuce jakies foty.
Stres mnie dopada...chodze jak nawiedzona, mam jakies hustawki nastrojow, rece mi sie trzesa...masakra!
Wyjezdzaja jutro rano wiec bede okropnie zdenerwowana...warunki na drodze koszmarne, jak sie nie bedzie meldowal co 2h to zwariuje:placz: Dojada zapewne w piatek po poludniu, pod wieczor...ciekawe jak biedne kociate podroz zniosa:-(
Jak dopadne te wszystkie moje zwierzaki to nie bede wiedziala ktorego mam miziac:loveu: Juz widze jak beda lataly, cieszyly sie, swirowaly...lepszego prezentu na swieta chyba nie mozna dostac!!
Jak emocje opadna, psy sie wylataja, uspokoja to zaczniemy przedstawiac nowe i stare...jak tak licze to spacerow bede miec od groma...

1. Prezio-Hekcio
2. Prezio - Promka
3. Fur - Hekcio
4. Fur - Promka
5. Cinek
6. Iwcia

Pol dnia na spacerach:evil_lol:

Posted

noo emocji co niemiara! ja z moimi niby pieskami mam łatwiej jak ktoś nowy przyjeżdza bo idziemy po prostu wszyscy na spacer :lol: ale z maluchami w tym starocie to jest nieporównywalnie łatwiej, no i zawsze dochodzi jeden, a nie jedno stado do drugiego stada

Posted

no drogi nie zazdroszcze ale mysle ze bedzie dobrze za to bede trzymala mocno kciuki!!!
a spacery pewnie szybko sie okaze ze bedzie dobrze i wsio razem bedzie brykac!!!
oby jak najszybciej sie to stalo .
bedzie dobrze!!! ja w to wierze i to mocno patrzac jak ladnie wsio sie do tej pory dogaduje
trzymaj sie slonce

Posted

Dzisaj uparcie na Hektora wolam...Prezes, nie wiem co mi padlo na glowe:evil_lol:
Znalazlam poslanka ktore beda pasowac do kanapy:loveu:
[url]http://allegro.pl/ekskluzywne-legowisko-kanapa-eko-skora-producent-i1365044737.html[/url]
Mam nadzieje ze beda mogli wieksze zrobic

Macie Promeczke:loveu:
[IMG]http://i54.tinypic.com/23h3n6s.jpg[/IMG]

A za dwa dni...Preziowe, Furciowe, Hekciate, Promocyjne i kociate zdiecia...:multi:

Posted

Wyjechal jakos o 7 rano...ale wyspy nie opuscil jeszcze...nie moze do tunelu sie dostac.
A rano dostal maila od Eurotunelu o tresci mniej wiecej takiej "Oddamy Wam kase tylko nie jedzcie bo nie ogarniamy tego"...
Kociate w miare ok, tylko Pulpcia przerazona bidusia :(

Posted

[quote name='furciaczek']Wyjechal jakos o 7 rano...ale wyspy nie opuscil jeszcze...nie moze do tunelu sie dostac.
A rano dostal maila od Eurotunelu o tresci mniej wiecej takiej "Oddamy Wam kase tylko nie jedzcie bo nie ogarniamy tego"...
Kociate w miare ok, tylko Pulpcia przerazona bidusia :([/QUOTE]

kurcze ....współczuje i Kubie i Tobie ....jemu trasy a tobie nerwów :glaszcze:

Posted

Ufff juz na kontynencie:multi: Sie naczekali nooo:shake:
A podobno na autostradach po drodze koszmar...korki, gololedz...ciekawe jak im podroz minie i kiedy dojada. Niecierpie takiego wyczekiwania...juz wolabym tam z nimi w tym aucie siedziec i sie meczyc.

Posted

[quote name='furciaczek']Ufff juz na kontynencie:multi: Sie naczekali nooo:shake:
A podobno na autostradach po drodze koszmar...korki, gololedz...ciekawe jak im podroz minie i kiedy dojada. Niecierpie takiego wyczekiwania...juz wolabym tam z nimi w tym aucie siedziec i sie meczyc.[/QUOTE]

to teraz zaciskam już :kciuki: za bezpieczną podróż

Posted

Maja jeszcze jakies 550 mil do domciu:multi:
Prezio spiewa, Fur chrapie...wsio w normie:evil_lol:
Kociate spokojne, Pulpcia sie odstresowala troszke i sobie spi przytulona do Paszteci.
Kidzia jedzie z Terrorem i bidaka co chwile pierze i na niego krzyczy:evil_lol:
Moze uda na na 10-12 jutro im dotrzec od domciu:multi::multi:
Tak sie ciesze...tak sie ciesze ze nie jeste w stanie tego nawet opicac!
Proma, Hekcio i tymczasy wykonczone...zeby sie odstresowac caly dzien sie nad nimi "znecam" i mi popadaly:evil_lol:

Dzisiaj i na Promke i na Hekcine wolam Prezes...do Iwy per Fur sie zwracalam pare razy...czlowiek to naprawde dziwne stworzenie jest...

Jeszcze pare godzin aaaa:loveu: