sacred PIRANHA Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Fur już na miejscu!!!! ma w domu juz Hektora z Promocją, ogólnie jests oki tylko chłopak chciałby pobzyyyyyyyyy a kobieta jak to kobieta nie ma ochoty...pewnie głowa ją boli :-) fur sie rozpakuje trochę ogarnie i sprawdzi czy net działa zgodnie z umową, jesli nie to będziecie zdani na moje relacje jedynie:-P Quote
Alicja Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 no to czekamy na relacje na bieżąco ..... Quote
agaga21 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 oby net działaŁ! ja chcę zobaczyć znów MEGAPROMOCJĘ!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: hekcia oczywiście też :):loveu: Quote
maciaszek Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Trzymam kciuki za zadomowienie się :). I za to, żeby net działał! Quote
furciaczek Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Dziala, dziala...potem wleze na dluzej w chwili obecnej moim glownym zajeciem jest latanie za psem ze sciera i sprzatanie siuskow...nie wiem gdzie on to w sobie miesci ale no wszystko obszczane juz jest...wlacznie z Promocja:evil_lol: Zobaczyl kanape to mu odwalilo...takiej glupawy dostal ze spadl ze schodow:evil_lol: Promcia w ciezkim szoku ze mogla wejsc do domu, niesmialo na progu siedziala i niemalze na chama musialam ja wciagac...a smierdzi zdechlymi rybami, dwa razy juz ja kapalam i dalej capi...wlasnie chrapie na kanapie hihi :shake: Quote
agaga21 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='furciaczek']wszystko obszczane juz jest...wlacznie z Promocja:evil_lol: [/QUOTE]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i dziwisz się, że promocja capi? czyli nauka czystości na pierwszym miejscu? prosimy o zdjęcia!!!! Quote
furciaczek Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Typowy samiec, musial zaznaczyc co jego...ale jest tak cudny ze mu wybacze i to:p Prominencja musi na biegu weta zaliczyc...guzy ma podejzane w okolicy sutkow:shake: Blizna jakas jest, byc moze faktycznie po sterylce... [IMG]http://i52.tinypic.com/2i9s6sl.jpg[/IMG] Quote
chita Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 jakie dwa sliczne amstaffy:evil_lol: super ze sie dogadały:razz: Quote
sacred PIRANHA Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 noooo:evil_lol: fur miała sobie szczyla CCta wziąć a zamiast tego ma dwa asty:diabloti: Quote
chita Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']noooo:evil_lol: fur miała sobie szczyla CCta wziąć a zamiast tego ma dwa asty:diabloti:[/QUOTE] wagowo i behawioralnie sie wyrównało:evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Super, że już na swoim! Biedna śmierdząca Promocja, pewnie pierwszy raz w tym domu była :( Ale teraz to ją czeka życie! :) Oby te guzki to nic groźnego... Quote
agaga21 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 ja nie wiem dlaczego ale promocja mnie zachwyca strasznie!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ma dziewczynka w sobie "to coś":loveu: hektorku, bądź dżentelmenem i nie lej na damę:mad::diabloti: Quote
furciaczek Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 No i sie poryczalam...ta sucz jest okropna no...sprawia wrazenie takiej skrzywdzonej bidulki...lezy na tej kanapie, nie chce zejsc jakby sie bala ze wiecej nie pozwole jej tam wskoczyc...na spacer wyjsc nie chce...taka ulegla delikatna suczka:placz: Podczas kapania zobaczylam duza blizne w okolicy pachwiny...to wyglada tak jakby ktos chcial jej noge odrabac:shake: Wystarczy ze spojze w jej kierunku to merda ogonkiem...cudna jest:loveu: I wiem ze jej nie oddam nikomu choc jeszcze pare godzin temu myslalam zeby jednak tego TZta namowic na wydanie jej do adopcji:oops: Hektor...nagle nauczyl sie bawic zabawkami, wie co to pilka, co sznur:evil_lol: Wie po co fotele, kanapy...a jak posciel rozkladalam to byl pierwszy na posterunku:evil_lol: Mam 2 filmiki:cool3: Quote
Tengusia Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='furciaczek'] Mam 2 filmiki:cool3:[/QUOTE] dawaj ale juz :mad: Quote
agaga21 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 no kochana promocja! fur, ona na was czekała i znalazła swój raj na ziemi! biedna maleńka, w końcu pozna co to dobre życie:loveu: DAWAJ TE FILMIKI! I WIĘCEJ FOTEK DAWAJ!:mad::diabloti: Quote
maciaszek Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Promocyjka kochana :loveu: :loveu: :loveu:. Nawet nie wie jak jej się pofarciło. Quote
furciaczek Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Filmy z godzine sie beda wgrywac...no ale macie narazie to :) [IMG]http://i51.tinypic.com/mkk8j5.jpg[/IMG] Jak patrze sie na nia lezaca na tej kanapie to serce sie sciska....naprade mega rozczulajacy widok ehh Quote
sacred PIRANHA Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 wiedziała gdzie się przybłakać i gdzie czekać na Ciebie Fur:-) Quote
sacred PIRANHA Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 no jak tak patrze na tą fote... taka wielkia foka bidniusia...wreszcie sie doczekała...wlazła sobie na łózko i odsypia wszystkie złe dni w jej zyciu.... Quote
malawaszka Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 ale czadowo - wie suczyna gdzie najlepiej :loveu: Quote
Tengusia Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 ma w sobie dziewczynka to cos :loveu: Quote
furciaczek Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Nie chciala przyjsc do kuchni jak wolalam na kolacje...no wiec poszlam do pokoju i w pokoju jej wstawilam miche...patrzy sie ale nie zlazi. Nic to odeszlam na chwile looknac na Hekcia...patrze a ta sprintem z kanapy, zlapala jedna kulke suchego w pysk i spowrotem biegiem na kanape...polozyla sie, wyplula, zamerdala i schrupala jedna kuleczke suchego:evil_lol: No macie glupka:loveu: [url]http://www.youtube.com/watch?v=HC7_0OUUV_M[/url] I szczupla inaczej:lol: [url]http://www.youtube.com/watch?v=XbFSfgOjvoI[/url] Nie zwracac uwagi na glos w tle...ja do psow jak czubek gadam :D Zronilam sobie jesc bo glodna jak wilk jestem...spagetii...jak zrobilam to sie okazalo ze nie mam sztucow i teraz kombinuje jak to zjesc:evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 hahaha wariat niezły a Pomocja słodka jak nie wiem - tymi ślipkami łypie niepewnie jeszcze Quote
Recommended Posts