Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']ale się naczekałaś na tego hektorka!
jak już będziesz go miała i promocję, to łatwiej ci będzie przetrwać rozstanie z resztą stada ;)[/QUOTE]

Mam nadzieje ze bedzie latwiej, napewno bede miec mniej czasu na rozmyslania...:)

[quote name='malawaszka']Fur!!!! rybki też przywozicie??????? a śłimak to jaki? wodny czy lądowy?[/QUOTE]

Nie az tak swirnieta nie jestem zeby bawic sie w przewozenie rybek, balabym sie ze nie przezyja i popadaja ze stresu:shake:
TZ tylko bardzo Stefana polubil i mowi ze chcialby go zabrac, bo sie bedzie martwil o niego:evil_lol:
Slimak to ampularia czy jakos tak...zwyczajny wodny slimak :p

Pale i ide spac...szybciej mi czas zleci....

Posted

Wasiu ale gdzie ja mam go trzymac potem?? Nie bede kupowac calego akwa dla jednego slimaka...choc jak powiem TZtowi ze taki jest warunek to pewnie kaze kupowac:evil_lol:
Slimaki tez wrazliwe na zmiany parametrow wody...ale trzeba przynac ze fajnie sie na Stefcia patrzylo...zabawne stworzenie.

Posted

Anka!!Ty mi jeszcze z tym starym banerkiem tu sie pokazujesz:crazyeye::mad:
No teraz to dopiero mnie trafilo jak zobaczylam te morde....zaraz chyba wyjde z domu i na pieszo pojde do Torunia zeby czas mi szybciej zlecial:evil_lol:

A w ogole to dlaczego w PL ciagle pada??!! Myslalam ze na wyspie tak tylko a tu widze i na kontynencie tez pogoda nie za ciekawa :P

Posted

[quote name='furciaczek']A w ogole to dlaczego w PL ciagle pada??!! Myslalam ze na wyspie tak tylko a tu widze i na kontynencie tez pogoda nie za ciekawa :P[/QUOTE]

jak to dlaczego ? ... zeby Ci klimat wyspy stworzyć ;)

jedź już po futro bo się doczekać nie mogę :razz:

Posted

no nie ma sposobu na czekanie , kady to przezywa jak umie najlepiej, czasem mnie pomagaha wielkie porzadki , ale pewnie u ciebie to odpada.
wiem ze to nie latwe ale jakbys sie czymc zajela tak na fest szybciej by zlecialo, choc wiem ze nie zawsze da sie czyms zajac wlasnie, mnie tyz czesto tyz sie nie udaje nie czekaci nic madrego nie doradze i jest mi przykro jak wiem jak ci jest a pomoc ni jak.
pamietaj ze mimo wszystko nadejdzie czas i pojedziesz
a my czekmy na zdjecia i relacje
trzymaj sie.

Posted

Wzielam dwie obrozki, nie wiem ktora bedzie dobra...ciasteczka tez zapakowe hihi
Co prawda wychodze za jakies pol godziny ale siedze juz ubrana i gotowa do wyjscia:evil_lol:

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

własnie gadałam z fur przez telefon, Hekciowaty już w aucie, wracają do domu:-)
wszystko ok piesiol się cieszył, obskakał furę i se śpi a samochodzie teraz:-)
fur oczywiscie zadowolona jak ja jak juz z Hamsterem jechałam autem hihii czyli jak kretynka gooopia:-)