furciaczek Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 [quote name='agaga21']ale się naczekałaś na tego hektorka! jak już będziesz go miała i promocję, to łatwiej ci będzie przetrwać rozstanie z resztą stada ;)[/QUOTE] Mam nadzieje ze bedzie latwiej, napewno bede miec mniej czasu na rozmyslania...:) [quote name='malawaszka']Fur!!!! rybki też przywozicie??????? a śłimak to jaki? wodny czy lądowy?[/QUOTE] Nie az tak swirnieta nie jestem zeby bawic sie w przewozenie rybek, balabym sie ze nie przezyja i popadaja ze stresu:shake: TZ tylko bardzo Stefana polubil i mowi ze chcialby go zabrac, bo sie bedzie martwil o niego:evil_lol: Slimak to ampularia czy jakos tak...zwyczajny wodny slimak :p Pale i ide spac...szybciej mi czas zleci.... Quote
malawaszka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 a no to chyba nie tak trudno go przewieźć w słoiku z dziurawym wieczkiem żeby tlen był? ;) Quote
furciaczek Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Wasiu ale gdzie ja mam go trzymac potem?? Nie bede kupowac calego akwa dla jednego slimaka...choc jak powiem TZtowi ze taki jest warunek to pewnie kaze kupowac:evil_lol: Slimaki tez wrazliwe na zmiany parametrow wody...ale trzeba przynac ze fajnie sie na Stefcia patrzylo...zabawne stworzenie. Quote
malawaszka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 aaa no tak - tak daleko w przyszłość pt "gdzie trzymać potem: juz nie wybiegałam :lol: Quote
furciaczek Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Nie wiem co mam ze soba zrobic!! Caly dzien bede sie dzisiaj krecic jak jakas nienormalna chyba:evil_lol: A czas jak na zlosc plynie dzisiaj jakos straaaasznie wolno :roll: Quote
vena&vivi Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 A mi jak czas leci, hmmm ja w pracy siedze i umieram - a juz zebranie mieliśmy i zjebki co by sie obudzic Quote
furciaczek Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Anka!!Ty mi jeszcze z tym starym banerkiem tu sie pokazujesz:crazyeye::mad: No teraz to dopiero mnie trafilo jak zobaczylam te morde....zaraz chyba wyjde z domu i na pieszo pojde do Torunia zeby czas mi szybciej zlecial:evil_lol: A w ogole to dlaczego w PL ciagle pada??!! Myslalam ze na wyspie tak tylko a tu widze i na kontynencie tez pogoda nie za ciekawa :P Quote
fioneczka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='furciaczek']A w ogole to dlaczego w PL ciagle pada??!! Myslalam ze na wyspie tak tylko a tu widze i na kontynencie tez pogoda nie za ciekawa :P[/QUOTE] jak to dlaczego ? ... zeby Ci klimat wyspy stworzyć ;) jedź już po futro bo się doczekać nie mogę :razz: Quote
Tekla64 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 no nie ma sposobu na czekanie , kady to przezywa jak umie najlepiej, czasem mnie pomagaha wielkie porzadki , ale pewnie u ciebie to odpada. wiem ze to nie latwe ale jakbys sie czymc zajela tak na fest szybciej by zlecialo, choc wiem ze nie zawsze da sie czyms zajac wlasnie, mnie tyz czesto tyz sie nie udaje nie czekaci nic madrego nie doradze i jest mi przykro jak wiem jak ci jest a pomoc ni jak. pamietaj ze mimo wszystko nadejdzie czas i pojedziesz a my czekmy na zdjecia i relacje trzymaj sie. Quote
Alicja Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Furciaczku ...już 10 ;) więc jeszcze tylko troszkę Quote
chita Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 juz po 11:cool3: ale ja sie ciesze w koncu beda foty Hektorka:loveu: Quote
chita Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 a tak w ogóle to żem przyszła powiedziec ze masz fajny wieśniacki tytuł watku:loveu:...tak wiem, spostrzegawcza jestem:p Quote
furciaczek Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Wzielam dwie obrozki, nie wiem ktora bedzie dobra...ciasteczka tez zapakowe hihi Co prawda wychodze za jakies pol godziny ale siedze juz ubrana i gotowa do wyjscia:evil_lol: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 no i so ....Funciaczku ..... no pisz ...... Quote
sacred PIRANHA Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 własnie gadałam z fur przez telefon, Hekciowaty już w aucie, wracają do domu:-) wszystko ok piesiol się cieszył, obskakał furę i se śpi a samochodzie teraz:-) fur oczywiscie zadowolona jak ja jak juz z Hamsterem jechałam autem hihii czyli jak kretynka gooopia:-) Quote
agaga21 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 ciekawe czy fur da rade oderwać się dziś na chwilę od hekcia, by nam parę słówek napisać i pokazać zdjęcia:cool3::cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 da radę napewno bo jak jej ziewałam w słuchawke to zabroniła mi iść spać i kazała czekać na foty Hekcia, mam podziwiać chyba:-) Quote
agaga21 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 a to już u siebie będą nocować? w nowym domu czy u rodziców? Quote
sacred PIRANHA Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 u rodziców na razie....trzeba trzymać kciuki hahaha żeby babcia fur nie padła na zawał:-) Quote
vena&vivi Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Fur już w domu :) czekamy na relacje. hekcio super, przytył, cieszył się :) a mnie poliki od zacieszania bolą Quote
Recommended Posts