Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

obejrzałam więcej fotek i z tymi klap uszkami to do boxia jest podobna a jak ma chwilowo kopiowane uszka to do CC więc Tygra masz ten komfort,że masz 2 w jednym :p :eviltong:

Posted

[quote name='Ania-k']obejrzałam więcej fotek i z tymi klap uszkami to do boxia jest podobna a jak ma chwilowo kopiowane uszka to do CC więc Tygra masz ten komfort,że masz 2 w jednym :p :eviltong:[/quote]
to może powinnam jej jedno skopiować, a drugie zostawić :evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']haska oj nie wszystkie sa takie ladne...

np ten mi sie niepodoba
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images1.fotosik.pl/281/f2d8928d2b87463f.jpg[/IMG][/URL][/quote]
a czemu Ci się nie podoba- fakt że ma dziwną mine ale sympatyczny ryjek i kolor ładny bo ja mam obsesje na punkcie prążkow :P

Posted

[quote name='tygra']to może powinnam jej jedno skopiować, a drugie zostawić :evil_lol:[/quote]
czyżbyś nie mogła sie zdecydować haaah:loveu: ona śliczna jest pręguska,a wogóle to idem do twojej galeri bo Furciaczek chce zdychać przeze mnie :loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']
chodzi ci pewnie o formentino :p prosciej zapamietac blekitno plowe;)
hmmm z tego cio wiem teraz sa male szczeniaczki, caly miot formentino[/quote]

O jesus :mdleje: :Cool!: :Cool!: :Cool!:
To ja prosze duuuuuuuuuzo foteczek :evil_lol:

[quote name='furciaczek']stwierdzilam ze niebede sie meczyc po nocy z tym dywanem...
jutro zamowie sobie firme czyszczaca wykladziny i po klopocie :multi:[/quote]

Alke ci dobrze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A ja juz spadam spac :sleep2: Dobranoc.

Posted

Ech, dawno mnienie było, przepraszam, Gosiu, ale sama wiesz, co się u mnie dzieje. Też gratuluję!
A Lachs, cóż... źle :placz: i jeszcze ta mała go męczy - nie tylko dom roznosi, ale i z nim ciągle chce się bawić a on juz nie ma siły:placz:

Posted

[quote name='Agushka']Słuszna decyzja. Tylko szkoda że nie wpadłaś na to parę godzin wcześniej :)[/quote]

nio tez tego zaluje:shake:

[quote name='kamila-dog']O jesus :mdleje: :Cool!: :Cool!: :Cool!:
To ja prosze duuuuuuuuuzo foteczek :evil_lol:
[/quote]

postaram sie zrobic chociaz kilka.... baterie mam kompletnie rozladowane a zapomnialam podlaczyc na noc:oops:

[quote name='malawaszka']wowww ale się u Was duużo wydarzyło!!! GRATULUJĘ WYNAJĘCIA DOMKU!!!! straszniem ciekawa foteczek :multi:[/quote]

dziekuje :) milo cie znowu widziec

[quote name='Dobermania']Ech, dawno mnienie było, przepraszam, Gosiu, ale sama wiesz, co się u mnie dzieje. Też gratuluję!
A Lachs, cóż... źle :placz: i jeszcze ta mała go męczy - nie tylko dom roznosi, ale i z nim ciągle chce się bawić a on juz nie ma siły:placz:[/quote]

nieprzepraszaj kochana rozumiem ze niemasz czasu :*
mam nadzieje ze lachsiowi sie polepszy...

[quote name='eria']co furcia robi na tamtym zdjęciu - ja łapę
ale są bardzo podobne - Tygra i Furia :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

czesc eriaczku:multi: a furcia na tamtej fotce jest obrazona:evil_lol:
jak jej sie cos niepodoba to wbija pysk w kanape i siedzi tak kilka minut:p

Posted

postaram sie zrobic chociaz kilka.... baterie mam kompletnie rozladowane a zapomnialam podlaczyc na noc:oops:
[/quote]

No ja cie chyba kiedys :mad:
To moze wez baterie ze soba i tam podladuj :cool3: I obowiazkowo wlacz je teraz poki jeszcze nie jedziesz :p O ktorej wogole sie tam wybierasz?

Posted

baterie sie juz laduja :) na wszelki wypadek wezme jeszcze ze 3 komplety normalnych baterii na zapas:cool3:

hmmm a o ktorej jade...sama chcialabym wiedziec szczerze mowiac:roll:
zalezy o ktorej susen sie zjawi...moze za godzine...moze za 5...a moze jutro:evil_lol: ona jest nieprzewidywalna:diabloti:

Posted

jade o 14:multi: doczeac sie niemoge :loveu: baterie sie laduja, 3 komplety zwyklych paluszkow zakupione wiec fotki beda napewno:p

biore ze soba furciakowa zeby mogla pobyc troche z innymi psami...
dobra socjalizacja to podstawa:loveu: zrobie jej fotke razem z jej siostra o z tego cio wiem to jeszcze jest w ME:loveu: a powiem wam ze sa zupelnie do siebie niepodobne:evil_lol:

a moje prezisko kochane jutro bedzie sie socjalizowac:diabloti: znalazlam obiekt ktory zgadza sie zeby moj czarnuch bawil sie z jego psami:diabloti: moze byc ciekawie:evil_lol:

Posted

a moje prezisko kochane jutro bedzie sie socjalizowac:diabloti: znalazlam obiekt ktory zgadza sie zeby moj czarnuch bawil sie z jego psami:diabloti: moze byc ciekawie:evil_lol:[/quote]
Ten obiekt to chyba strasznie chory był i nie zdawał sobie sprawy z ryzyka :evil_lol: .
Człowieka nie ma na forum kilka dni a tyle zaległosci ma ze hoho.Moze by tak inne człowieki mniej pisały bo potem trudno nadrobić :mad:
Furciaczek gdzie ty pojechałas ???? dloa czego ja zawsze o wszystkim dowiaduje sie ostatnia:shake: to nie wiem

Posted

Czeeeść Gosiu!!!! :multi: :multi: :multi:

I jak z tą pralnią? Znalazłaś cosik, czy może zadzwoniłaś do tamtej? ;)
No i z niecierpliwością czekam na twój powrót :p :p :p :p

p.s. pamiętaj o sierści... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Płace przecież za nią 15 zeta :evil_lol: :evil_lol: