anushka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 obejrzałam więcej fotek i z tymi klap uszkami to do boxia jest podobna a jak ma chwilowo kopiowane uszka to do CC więc Tygra masz ten komfort,że masz 2 w jednym :p :eviltong: Quote
furciaczek Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 haska oj nie wszystkie sa takie ladne... np ten mi sie niepodoba [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/281/f2d8928d2b87463f.jpg[/IMG][/URL] Quote
tygra Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Ania-k']obejrzałam więcej fotek i z tymi klap uszkami to do boxia jest podobna a jak ma chwilowo kopiowane uszka to do CC więc Tygra masz ten komfort,że masz 2 w jednym :p :eviltong:[/quote] to może powinnam jej jedno skopiować, a drugie zostawić :evil_lol: Quote
tygra Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='furciaczek']haska oj nie wszystkie sa takie ladne... np ten mi sie niepodoba [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images1.fotosik.pl/281/f2d8928d2b87463f.jpg[/IMG][/URL][/quote] a czemu Ci się nie podoba- fakt że ma dziwną mine ale sympatyczny ryjek i kolor ładny bo ja mam obsesje na punkcie prążkow :P Quote
anushka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='tygra']to może powinnam jej jedno skopiować, a drugie zostawić :evil_lol:[/quote] czyżbyś nie mogła sie zdecydować haaah:loveu: ona śliczna jest pręguska,a wogóle to idem do twojej galeri bo Furciaczek chce zdychać przeze mnie :loveu: Quote
furciaczek Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 tygra ogolnie pies jako pies to ladny... ale cc z niego ladny juz nie jest:shake: Quote
Agushka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ja tam się nie znam na cc. Mi się Furcia łokropnie podoba a porównania żadnego nie mam :lol::lol: Wogóle te faflunki sa kofane :) Quote
furciaczek Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 IDE PRAC TEN CHOLERNY DYWAN:placz: :placz: niedlugo wroce:cool3: jakos tak czesto przerwy sobie robie w sprzataniu:evil_lol: jeszcze gg mi padlo.... Quote
furciaczek Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 stwierdzilam ze niebede sie meczyc po nocy z tym dywanem... jutro zamowie sobie firme czyszczaca wykladziny i po klopocie :multi: Quote
Agushka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Słuszna decyzja. Tylko szkoda że nie wpadłaś na to parę godzin wcześniej :) Quote
Kamila Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='furciaczek'] chodzi ci pewnie o formentino :p prosciej zapamietac blekitno plowe;) hmmm z tego cio wiem teraz sa male szczeniaczki, caly miot formentino[/quote] O jesus :mdleje: :Cool!: :Cool!: :Cool!: To ja prosze duuuuuuuuuzo foteczek :evil_lol: [quote name='furciaczek']stwierdzilam ze niebede sie meczyc po nocy z tym dywanem... jutro zamowie sobie firme czyszczaca wykladziny i po klopocie :multi:[/quote] Alke ci dobrze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja juz spadam spac :sleep2: Dobranoc. Quote
malawaszka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 wowww ale się u Was duużo wydarzyło!!! GRATULUJĘ WYNAJĘCIA DOMKU!!!! straszniem ciekawa foteczek :multi: Quote
Dobermania Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ech, dawno mnienie było, przepraszam, Gosiu, ale sama wiesz, co się u mnie dzieje. Też gratuluję! A Lachs, cóż... źle :placz: i jeszcze ta mała go męczy - nie tylko dom roznosi, ale i z nim ciągle chce się bawić a on juz nie ma siły:placz: Quote
eria Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 co furcia robi na tamtym zdjęciu - ja łapę ale są bardzo podobne - Tygra i Furia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
furciaczek Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='Agushka']Słuszna decyzja. Tylko szkoda że nie wpadłaś na to parę godzin wcześniej :)[/quote] nio tez tego zaluje:shake: [quote name='kamila-dog']O jesus :mdleje: :Cool!: :Cool!: :Cool!: To ja prosze duuuuuuuuuzo foteczek :evil_lol: [/quote] postaram sie zrobic chociaz kilka.... baterie mam kompletnie rozladowane a zapomnialam podlaczyc na noc:oops: [quote name='malawaszka']wowww ale się u Was duużo wydarzyło!!! GRATULUJĘ WYNAJĘCIA DOMKU!!!! straszniem ciekawa foteczek :multi:[/quote] dziekuje :) milo cie znowu widziec [quote name='Dobermania']Ech, dawno mnienie było, przepraszam, Gosiu, ale sama wiesz, co się u mnie dzieje. Też gratuluję! A Lachs, cóż... źle :placz: i jeszcze ta mała go męczy - nie tylko dom roznosi, ale i z nim ciągle chce się bawić a on juz nie ma siły:placz:[/quote] nieprzepraszaj kochana rozumiem ze niemasz czasu :* mam nadzieje ze lachsiowi sie polepszy... [quote name='eria']co furcia robi na tamtym zdjęciu - ja łapę ale są bardzo podobne - Tygra i Furia :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] czesc eriaczku:multi: a furcia na tamtej fotce jest obrazona:evil_lol: jak jej sie cos niepodoba to wbija pysk w kanape i siedzi tak kilka minut:p Quote
Kamila Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='furciaczek'] postaram sie zrobic chociaz kilka.... baterie mam kompletnie rozladowane a zapomnialam podlaczyc na noc:oops: [/quote] No ja cie chyba kiedys :mad: To moze wez baterie ze soba i tam podladuj :cool3: I obowiazkowo wlacz je teraz poki jeszcze nie jedziesz :p O ktorej wogole sie tam wybierasz? Quote
furciaczek Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 baterie sie juz laduja :) na wszelki wypadek wezme jeszcze ze 3 komplety normalnych baterii na zapas:cool3: hmmm a o ktorej jade...sama chcialabym wiedziec szczerze mowiac:roll: zalezy o ktorej susen sie zjawi...moze za godzine...moze za 5...a moze jutro:evil_lol: ona jest nieprzewidywalna:diabloti: Quote
furciaczek Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 jade o 14:multi: doczeac sie niemoge :loveu: baterie sie laduja, 3 komplety zwyklych paluszkow zakupione wiec fotki beda napewno:p biore ze soba furciakowa zeby mogla pobyc troche z innymi psami... dobra socjalizacja to podstawa:loveu: zrobie jej fotke razem z jej siostra o z tego cio wiem to jeszcze jest w ME:loveu: a powiem wam ze sa zupelnie do siebie niepodobne:evil_lol: a moje prezisko kochane jutro bedzie sie socjalizowac:diabloti: znalazlam obiekt ktory zgadza sie zeby moj czarnuch bawil sie z jego psami:diabloti: moze byc ciekawie:evil_lol: Quote
Agushka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Hej Gosia :) No to ja czekam na fotki jak już wrócisz... A i powiedz jak poszła rozmowa z tą pożal się Boże właścicielką mieszkania... Quote
Marta_Ares Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Hejka równiez czekam na foteczki:lol: Quote
Usia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='furciaczek'] a moje prezisko kochane jutro bedzie sie socjalizowac:diabloti: znalazlam obiekt ktory zgadza sie zeby moj czarnuch bawil sie z jego psami:diabloti: moze byc ciekawie:evil_lol:[/quote] Ten obiekt to chyba strasznie chory był i nie zdawał sobie sprawy z ryzyka :evil_lol: . Człowieka nie ma na forum kilka dni a tyle zaległosci ma ze hoho.Moze by tak inne człowieki mniej pisały bo potem trudno nadrobić :mad: Furciaczek gdzie ty pojechałas ???? dloa czego ja zawsze o wszystkim dowiaduje sie ostatnia:shake: to nie wiem Quote
Ola&Kora Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Czeeeść Gosiu!!!! :multi: :multi: :multi: I jak z tą pralnią? Znalazłaś cosik, czy może zadzwoniłaś do tamtej? ;) No i z niecierpliwością czekam na twój powrót :p :p :p :p p.s. pamiętaj o sierści... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Płace przecież za nią 15 zeta :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kamila Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Wracaj szybciutko bo sie nie moge doczekac foteczek :multi: I tez jestem ciekawa jak tam byla wlascicielka :cool3: Quote
Recommended Posts