Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

faajna działeczka się szykuje :loveu:

tylko jak już masz TTB, to musisz dać wysookie ogrodzenie ;)
niektóre się wspinają po siatce :cool3:

nie mogę sie doczekać fotek z tak pięknego terenu :loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']A gluty sa fajne!! Dodaja uroku- nie znasz sie:eviltong: :evil_lol:[/QUOTE]Zgadzam się! Gluty są fajowe. Można dzięki nim robić Matrixa, czyli wygibasy niczym Keanu Reeves, żeby nie dostać glutem, gdy pies się otrzepuje. Można wkręcać znajomych, że ma się całe stada ślimaków w domu (zaschnięte gluty wyglądają jak ślady ślimaczego śluzu). Można też czasami znaleźć gluty artystyczne. To jest dopiero cudo! :evil_lol: Co niektórzy tutaj wiedzą, bo widzieli na blogu mojego białasa.
Tak więc gluty są the best! :evil_lol:

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]będę miała gdzie na agro wczasy pojechać :multi:[/B][/COLOR][/QUOTE]To jest myśl! Podpinam się :evil_lol:.

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Szkoda że jeszcze nie dacie rady jechać razem do domku z Hektorkiem .

Dawa na PW gdzie to miejsce tak blisko Mnie ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]

Oj szkoda :(

Dam Ci adres jak sie okaze ze to To :P
[quote name='Izabela124.']wie, wiem, dlatego tak milutko napisałam, bo się bałam:evil_lol::lol:[/QUOTE]

Czego sie balas??

[quote name='rufusowa']faajna działeczka się szykuje :loveu:

nie mogę sie doczekać fotek z tak pięknego terenu :loveu:[/QUOTE]

[quote name='maciaszek']Zgadzam się! Gluty są fajowe. Można dzięki nim robić Matrixa, czyli wygibasy niczym Keanu Reeves, żeby nie dostać glutem, gdy pies się otrzepuje. Można wkręcać znajomych, że ma się całe stada ślimaków w domu (zaschnięte gluty wyglądają jak ślady ślimaczego śluzu). Można też czasami znaleźć gluty artystyczne. To jest dopiero cudo! :evil_lol: Co niektórzy tutaj wiedzą, bo widzieli na blogu mojego białasa.

To jest myśl! Podpinam się :evil_lol:.[/QUOTE]

[quote name='agaga21']fur, gdzie ta działeczka? u nas też wiocha ale taka śmierdząca raczej...tam widzę piękną przestrzeń!cudnie :)[/QUOTE]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Szkoda że jeszcze nie dacie rady jechać razem do domku z Hektorkiem .

Dawa na PW gdzie to miejsce tak blisko Mnie ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]

Oj szkoda :(

Dam Ci adres jak sie okaze ze to To :P
[quote name='Izabela124.']wie, wiem, dlatego tak milutko napisałam, bo się bałam:evil_lol::lol:[/QUOTE]

Czego sie balas??:diabloti::evil_lol:

[quote name='rufusowa']faajna działeczka się szykuje :loveu:

nie mogę sie doczekać fotek z tak pięknego terenu :loveu:[/QUOTE]

Przypne mu lancuch od krowy i juz nie bedzie mial mozliwosci ucieczki:diabloti:
A ogrodzenie to podstawa i pierwsze co bedzie robione jak uda nam sie kupic jakas dzialke...ja to mam obsesje na tym punkcie:oops:

[quote name='maciaszek']Zgadzam się! Gluty są fajowe. Można dzięki nim robić Matrixa, czyli wygibasy niczym Keanu Reeves, żeby nie dostać glutem, gdy pies się otrzepuje. Można wkręcać znajomych, że ma się całe stada ślimaków w domu (zaschnięte gluty wyglądają jak ślady ślimaczego śluzu). Można też czasami znaleźć gluty artystyczne. To jest dopiero cudo! :evil_lol: Co niektórzy tutaj wiedzą, bo widzieli na blogu mojego białasa.

To jest myśl! Podpinam się :evil_lol:.[/QUOTE]

Psom bez glutow mowimy stanowcze i zdecydowane NIE:evil_lol::evil_lol:

[quote name='agaga21']fur, gdzie ta działeczka? u nas też wiocha ale taka śmierdząca raczej...tam widzę piękną przestrzeń!cudnie :)[/QUOTE]

Jutro powacham i powiem Ci czy smierdzaca jest...sie boje ze na zdieciach to tak fajnie wyglada a rzeczywistosc bedzie totalnie inna:roll:

Dzisiaj posiedzialam i szperalam w poszikiwaniu info o tej gminie, kliniki wet namiezone juz...jak dzialka bedzie ok to tam podjade na przeszpiegi...nie kupie przciez dzialki z ktorej niema dostepu do porzadnego weta ( w tym momencie matka by mnie wydziedziczyla- zamiast patrzec czy szkola blisko dla ewentualnego dziecka (ktorego w planach nie mam) sklep to ja wetow szukam:evil_lol:) Juz wiem jaki podatek od psowatych i kiedy moge byc zwolniona z tego podatku:evil_lol: Sprawdzilam pod ktory schron gmina podlega i czy na terenie jest jakas OPP na rzecz zwierzat...
Wiem...odwalilo mi :stupid: :grin: Ale to chyba z nerwow...no stresa mam cos :Help_2:

Posted

[quote name='Alicja']no to ja już :kciuki:[/QUOTE]

Tylko sie przykladaj!!

[quote name='malawaszka']i ja też :kciuki: a jak to 200 km od Ali to chociaż napisz w którą stronę :lol:[/QUOTE]

Hmm w gore i troche na prawo:evil_lol:

Nie sadzilam ze tak bede sie przejmowac:roll:

Posted

Ciekawa nazwa swoja droga:evil_lol:
Zgadlas z ta odlegloscia:evil_lol:

Mi to zawsze marzylo sie mieszkac w miejscowosci o nazwie " Zadupie":loveu:...fajnie mozna odpowiadac na pytanie " A gdzie mieszkasz??":evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Jak będziesz robiła parapetówkę to mam nadzieję, że nas zaprosisz :evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

O właśnie, i wtedy te browarki odbierzemy obiecane :lol:

Posted

Korupcja jak widac wszedzie jest...z wlasnej woli to nie trzymaja ale jak im alkohol obiecac to juz tlumy:evil_lol:

Maciaszku, Ty musisz ze mna pojechac zeby zrelacjonowac...bo ja to tak pieknie nie potrafie:loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']Korupcja jak widac wszedzie jest...z wlasnej woli to nie trzymaja ale jak im alkohol obiecac to juz tlumy:evil_lol:[/QUOTE]

Wypraszam sobie! Napisałam że trzymam kciuki zanim obiecałaś lizaka/browarka :cool3:

Posted

[quote name='furciaczek']Korupcja jak widac wszedzie jest...z wlasnej woli to nie trzymaja ale jak im alkohol obiecac to juz tlumy:evil_lol:

[/QUOTE]W końcu jesteśmy tylko Polakami a nie np. takimi Szwedami :diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek']Maciaszku, Ty musisz ze mna pojechac zeby zrelacjonowac...bo ja to tak pieknie nie potrafie:loveu:[/QUOTE]Ciężka sprawa... Gdybym wiedziała wcześniej... :eviltong:.