malawaszka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 łomatko :mdleje: ale dobrze, że jest OK! współczuję stresu bo chyba bym oszalała :roll: Quote
Alicja Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [FONT=Arial][B]Gocha pisz co wet powiedział :razz::razz:[/B][/FONT] Quote
GameBoy Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Furciak spokojnie, bedzie dobrze, Kidziuniu nadal trzymamy kciuki na wszystkie lapy Quote
furciaczek Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Normalnie jakby mnie ktos czyms w glowe walnal ehh Wet sie seplenil, duzo nie zrozumialam ale kocina juz ok, mam sie nie martwic...latwo mowic:roll: Dzisiaj jej juz nie zdaze odebrac bo zostalam bez auta, kidziol na noc w klinice zostanie...moze i lepiej, bedzie miec tam spokoj i opieke. O 20 bede dzwonic jeszcze raz, teraz kociol u nich straszny i spokojnie nie idzie pogadac. Sobie drinka zrobilam na uspokojnenie...naprawde mnie zdenerwowali:shake: Quote
Alicja Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='furciaczek']Normalnie jakby mnie ktos czyms w glowe walnal ehh Wet sie seplenil, duzo nie zrozumialam ale kocina juz ok, mam sie nie martwic...latwo mowic:roll: Dzisiaj jej juz nie zdaze odebrac bo zostalam bez auta, kidziol na noc w klinice zostanie...moze i lepiej, bedzie miec tam spokoj i opieke. O 20 bede dzwonic jeszcze raz, teraz kociol u nich straszny i spokojnie nie idzie pogadac. Sobie drinka zrobilam na uspokojnenie...naprawde mnie zdenerwowali:shake:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ufffffff..... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
maciaszek Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ale emocje... Też bym pewnie od razu w spazmy wpadła. Mam nadzieję, że z Kidziolem wszystko ok jest i zawsze będzie. Trzymam kciuki! Quote
furciaczek Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Kidziolka czuje sie dobrze, dzwonilam wczesniej do weta. Jutro ja odbieram...dziwnie bez niej w domku:roll: Quote
Doginka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Ale Ci emocje zafundowali:crazyeye:Dobrze, że z Kidzią wszystko dobrze:loveu:Ufffffffff:razz: Quote
NATKA Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Jeju ale stresówa :shake: cały pozytyw w tym, że wszystko dobrze się skończyło :loveu: Quote
furciaczek Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Kidziola w domku, spi sobie slodko...zfochowana i wkurzona byla jak ja odbieralam ale coz:lol: Jak znajde chwile to fotki jakies dam, ale nie obiecuje ze dzisiaj bo mam mase spraw na glowie:p Wiosna/lato 2010 laduje na stale w PL...juz tym praktycznie zyje i sie doczekac nie moge:loveu::multi: Quote
GameBoy Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='furciaczek']Kidziola w domku, spi sobie slodko...zfochowana i wkurzona byla jak ja odbieralam ale coz:lol: Jak znajde chwile to fotki jakies dam, ale nie obiecuje ze dzisiaj bo mam mase spraw na glowie:p Wiosna/lato 2010 laduje na stale w PL...juz tym praktycznie zyje i sie doczekac nie moge:loveu::multi:[/QUOTE] podwojne - nareszcie :loveu: Quote
Alicja Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='GameBoy']podwojne - nareszcie :loveu:[/QUOTE] :cool2: :multi::multi: Quote
furciaczek Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 [quote name='GameBoy']podwojne - nareszcie :loveu:[/QUOTE] Nie zrozumialam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rozwin swoja wypowiedz:lol: Quote
Doginka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Ja chyba rozumiem to "podwójne nareszcie" Raz, że Kidzia już w domku:multi::loveu: Dwa, że wracasz do Polski:p:multi: Quote
GameBoy Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='Doginka']Ja chyba rozumiem to "podwójne nareszcie" Raz, że Kidzia już w domku:multi::loveu: Dwa, że wracasz do Polski:p:multi:[/QUOTE] :klacz::klacz::klacz: w rzeczy samej drogie Panie :p Quote
furciaczek Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Nie wpadlabym na to:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='furciaczek']Nie wpadlabym na to:evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:splat: jaka mało kapliwa :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:splat: jaka mało kapliwa :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Mam ostatnio klopoty z mysleniem:evil_lol: Quote
Doginka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Pisałam tu i mnie wywaliło:angryy: Dzieńdobry dziewczyno powracająca niedługo do Polski:multi: Czy zrobisz dla nas fotkę Kidziola?:loveu: Quote
furciaczek Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Matko jaki ja mam kociol ostatnio:placz: A dzisiaj w nocy myslalam ze padne przes swoja glupote:evil_lol: TZ na nocki pracuje, wraca tak kolo 4 rano do domu. Jak zasypialam to wszystkie psy i koty spaly ze mna w pokoju, budze sie o tej 4 zeby drzwi otworzyc, patrze licze wszystko sie zgadza. Otwieram drzwi a TZ blady mowi ze Kidzia znowu zwiala i siedzi pod autem, to zaczynamy serie "kici-kici"....kocina wychodzi powoli, czai sie...niby chce podejsc ale nie chce. Wskoczyla na murek od furtki i sie patrzy. Chcialam podejsc ja zlapac to zwiala. No i tak z dobre 15 min stoimy kiciamy, kombinujemy. Wkoncu mowie ide po kocie zarcie, moze sie skusi... Wchodze do domu ide do kuchni, wzielam te zaracie ide...mijam salon i kanape na ktorej lezy Kidzia...pomizialam wiec i ide na dwor dalej "ja wolac"....wyszlam, spojzalam na "kidzie" i dotarlo do mnie ze Kidzia moja w domu:evil_lol: A to Kidziol-kocur byl...przyszedl po paru miesiacach znowu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Skurczybyk strasznie podobny:crazyeye: W dzien moze bym zajazyla ale tak w nocy na polprzytomna to za cholere nie idzie ich poznac:evil_lol: Foty wieczorem :) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='furciaczek']Matko jaki ja mam kociol ostatnio:placz: A dzisiaj w nocy myslalam ze padne przes swoja glupote:evil_lol: TZ na nocki pracuje, wraca tak kolo 4 rano do domu. Jak zasypialam to wszystkie psy i koty spaly ze mna w pokoju, budze sie o tej 4 zeby drzwi otworzyc, patrze licze wszystko sie zgadza. Otwieram drzwi a TZ blady mowi ze Kidzia znowu zwiala i siedzi pod autem, to zaczynamy serie "kici-kici"....kocina wychodzi powoli, czai sie...niby chce podejsc ale nie chce. Wskoczyla na murek od furtki i sie patrzy. Chcialam podejsc ja zlapac to zwiala. No i tak z dobre 15 min stoimy kiciamy, kombinujemy. Wkoncu mowie ide po kocie zarcie, moze sie skusi... Wchodze do domu ide do kuchni, wzielam te zaracie ide...mijam salon i kanape na ktorej lezy Kidzia...pomizialam wiec i ide na dwor dalej "ja wolac"....wyszlam, spojzalam na "kidzie" i dotarlo do mnie ze Kidzia moja w domu:evil_lol: A to Kidziol-kocur byl...przyszedl po paru miesiacach znowu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Skurczybyk strasznie podobny:crazyeye: W dzien moze bym zajazyla ale tak w nocy na polprzytomna to za cholere nie idzie ich poznac:evil_lol: Foty wieczorem :)[/QUOTE] Żebyś Ty tylko na zawał rzeczywiście przed tym powrotem do Polski nie padła:evil_lol: Quote
Doginka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='furciaczek']...Wchodze do domu ide do kuchni, wzielam te zaracie ide...mijam salon i kanape na ktorej lezy Kidzia...pomizialam wiec i ide na dwor dalej "ja wolac"....wyszlam, spojzalam na "kidzie" i dotarlo do mnie ze Kidzia moja w domu:evil_lol: [/QUOTE] Ale się uśmiałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A głowę masz na miejscu?:evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Kupilam pierwsza rzecz do mojego malego wymarzonego domeczku na wsi (ktorego jeszcze nie mam co prawda ale kwestia czasu:evil_lol:):loveu::loveu: [url]http://allegro.pl/item794143306_cane_corso_kolatka_na_drzwi.html[/url] :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts