eria Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 czyżby menda wyczuła że sterylka w poniedziałek ? :angryy::angryy: mam nadzieję że wróci......... Quote
furciaczek Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Kidzia jest, byla zamknieta 5 domow dalej...masakrycznie wystraszona i zestresowana.... No to by bylo na tyle... Quote
GameBoy Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 super, ze sie znalazla czyli sterylka w poniedzialek nadal aktualna? Quote
maciaszek Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Ufff.... :multi::multi::multi:. Może przynajmniej odechce się jej uciekania? Quote
Alicja Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='furciaczek']Kidzia jest, byla zamknieta 5 domow dalej...masakrycznie wystraszona i zestresowana.... No to by bylo na tyle...[/quote] [FONT=Arial][B] :crazyeye::crazyeye::crazyeye:jak zamknięta :-o[/B][/FONT] Quote
NATKA Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Zamknięta, jak to??? Ktoś ją zamknął???:crazyeye::shake: Quote
malawaszka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 o biedna - ktoś chciał ją sobie zatrzymać czy jak? dobrze, że jest uffff Quote
sacred PIRANHA Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 jakaś baba ją widziała u siebie na ogrodzie...zawołała i zamknęła u siebie w domu...po kilku dniach zobaczyła plakat, tam napisane że nagroda więc zadzwoniła... Kidzi sterylka przełożona bo kicia taka zestresowana że tylko siedzi i prycha na wszystko...trzeba jej dac kilka dni na dojście do siebie... Quote
furciaczek Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Kidzia nawiala w nocy, nastepnego ranka babsko ja do domu wpuscila i tam trzymala....po co i dlaczego nie wiem, jak znam kidzie darla sie caly czas zeby ja wypuscic...najwazniejsze ze jest w domu, zdrowa, zyje....psychicznie jest rozwalona totalnie, nie wiem czy przezyla tak bardzo zakmniecie w obcych warunkach czy co.... Sterylke przelozylam na czwartek, nie mam zamiaru jej stresow doswiadczac z dnia na dzien...rozmnazac nie mam zamiaru, kotow malych ma dosc i wiecej miec nie bede...poprzednich tez nie chcialam ale coz zycie...zycie jest do dupy po prostu i nie zawsze wszystko jest tak jak byc powinno...a ze jestem zyciowym nieudacznikiem i zawsze cos spierdziele to powinnam chyba isc i sie powiesic.... Quote
malawaszka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 sterylka w poniedziałek czy w czwartek to żadna różnica, więc nawet jakby zaciążyła tej nocy kiedy uciekła to nic się nie stanie - teraz najwazniejsze, że jest w domu i że cała i zdrowa - odpocznie i się odstresuje a ty nie mów o sobie takich rzeczy :shake: Quote
GameBoy Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='malawaszka'] a ty nie mów o sobie takich rzeczy :shake:[/quote] od dwoch dni powtarzam i juz nie mam sily pisac od nowa to sie podpisze pod tym co zacytowalam + bo to co napisalas Fur to g****** prawda Quote
GameBoy Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 ciotki trzymamy jutro kciuki bo Kidzulek idzie na sterylke :happy1: Quote
NATKA Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Uff to wreście nastąpi kres stresów :cool1: Quote
maciaszek Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Kciuki zaciśnięte. Czekamy na wieści! Quote
Rudzia-Bianca Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Fur przestać p...czyć ześ nieudacznikiem , każdemu się zdarzyć może że mu zwierz nawieje choćby nie wiem jak uważał . Nie gadaj głupot Ciotka chcesz swoje słodziaki za kratkami oglądać ? Co z Kidzią ? Quote
Alicja Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [FONT=Arial][B]:mad:Fur ...ja Ci naklupię jak przyjedziesz na sernik :diabloti:[/B][/FONT] [FONT=Arial][B] Co z Kidzią posterylkową ??[/B][/FONT] Quote
Doginka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 O jak Kidzia?Furciaczkowa, czemu milczysz?:razz: Quote
sacred PIRANHA Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 kidziasta ma się świetnie...sterylka w ten nadchodzacy czwartek:diabloti: Quote
furciaczek Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Tak, zle zrozumialam i sobie postalam w czwartek w korkach z kidziolem tylko po to zeby sie dowiedziec ze to inny dzien:roll: Kidziol pod kloszem jest, nie jest zachwycona ale coz... Ja mam ostatnio tragiczny humor, poprawiam sobie go tak: [url=http://allegro.pl/item787355951.html]Cane Corso- kup tanio a ...pozalujesz (787355951) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Czekam na maile od tych niezadowolnych z aukcji:evil_lol: Quote
anetta Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ale przeżycia :crazyeye: Całe szczęście jest cała i zdrowa. A gdyby nie plakaty to pewnie nadal by tam siedziała :crazyeye: Wszystko bęzie dobrze ze sterylką! :kciuki: Quote
***kas Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ciotka, mnie na duchu podnosisz, a sama takie głupoty klepiesz :shake: Normalnie nic tylko lać i patrzeć czy równo puchnie:diabloti: Quote
Recommended Posts