Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']Kidzia jest, byla zamknieta 5 domow dalej...masakrycznie wystraszona i zestresowana....

No to by bylo na tyle...[/quote]
[FONT=Arial][B]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:jak zamknięta :-o[/B][/FONT]

Posted

jakaś baba ją widziała u siebie na ogrodzie...zawołała i zamknęła u siebie w domu...po kilku dniach zobaczyła plakat, tam napisane że nagroda więc zadzwoniła...
Kidzi sterylka przełożona bo kicia taka zestresowana że tylko siedzi i prycha na wszystko...trzeba jej dac kilka dni na dojście do siebie...

Posted

Kidzia nawiala w nocy, nastepnego ranka babsko ja do domu wpuscila i tam trzymala....po co i dlaczego nie wiem, jak znam kidzie darla sie caly czas zeby ja wypuscic...najwazniejsze ze jest w domu, zdrowa, zyje....psychicznie jest rozwalona totalnie, nie wiem czy przezyla tak bardzo zakmniecie w obcych warunkach czy co....
Sterylke przelozylam na czwartek, nie mam zamiaru jej stresow doswiadczac z dnia na dzien...rozmnazac nie mam zamiaru, kotow malych ma dosc i wiecej miec nie bede...poprzednich tez nie chcialam ale coz zycie...zycie jest do dupy po prostu i nie zawsze wszystko jest tak jak byc powinno...a ze jestem zyciowym nieudacznikiem i zawsze cos spierdziele to powinnam chyba isc i sie powiesic....

Posted

sterylka w poniedziałek czy w czwartek to żadna różnica, więc nawet jakby zaciążyła tej nocy kiedy uciekła to nic się nie stanie - teraz najwazniejsze, że jest w domu i że cała i zdrowa - odpocznie i się odstresuje

a ty nie mów o sobie takich rzeczy :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']

a ty nie mów o sobie takich rzeczy :shake:[/quote]

od dwoch dni powtarzam i juz nie mam sily pisac od nowa to sie podpisze pod tym co zacytowalam

+ bo to co napisalas Fur to g****** prawda

Posted

Tak, zle zrozumialam i sobie postalam w czwartek w korkach z kidziolem tylko po to zeby sie dowiedziec ze to inny dzien:roll: Kidziol pod kloszem jest, nie jest zachwycona ale coz...

Ja mam ostatnio tragiczny humor, poprawiam sobie go tak:

[url=http://allegro.pl/item787355951.html]Cane Corso- kup tanio a ...pozalujesz (787355951) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Czekam na maile od tych niezadowolnych z aukcji:evil_lol:

Posted

Ale przeżycia :crazyeye: Całe szczęście jest cała i zdrowa.
A gdyby nie plakaty to pewnie nadal by tam siedziała :crazyeye:
Wszystko bęzie dobrze ze sterylką! :kciuki: