BeaC Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [U][url]http://images31.fotosik.pl/348/f5db167dcadc2ed1.jpg[/url][/U] [COLOR=DarkRed][B]zajebioza łeb w łeb............. a po uszkach widać ze coś knują:diabloti:[/B][/COLOR]:diabloti::diabloti: Quote
maciaszek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [url]http://images31.fotosik.pl/348/f5db167dcadc2ed1.jpg[/url] - kot Ci wyłysiał :eviltong:. Krwiaczek jest uroczy... Mmmm ;). Quote
Guffi Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='furciaczek']Jesoo przepraszam:oops: to byl zajac... osobiscie jestem zatwardziala wegetarianka ale jesli chodzi o karmienie swoich psow staram sie dawac co najlepsze...[/quote] No dobra, wybaczam. Na wszelki wypadek sprawdziłam tylko listę obecności w moim domu:diabloti: Kiedyś dałam Futrzanej kawałek kotleta sojowego, to się na mnie obraziła:eviltong: A sama prosiła! Kociaki cudowne:crazyeye::loveu: Quote
furciaczek Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='eria']Kidzia ma wzrok urodzonego mordercy :evil_lol: czego nie powiem o Furii - ona ma wzrok urodzonego ..mopsa :evil_lol: fota wspóla Terrora i Kidzi - > :evil_lol:[/quote] Bo Fur w domu to taki mopsiu:loveu: czego nie moge powiedziec o Preziu:evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti:banditen partizanen terroristen cuzamen do koopy :p [URL]http://images31.fotosik.pl/348/f5db167dcadc2ed1.jpg[/URL] fota z królikiem gdzie :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nie ma krolika:eviltong: [quote name='BeaC'][U][URL]http://images31.fotosik.pl/348/f5db167dcadc2ed1.jpg[/URL][/U] [COLOR=DarkRed][B]zajebioza łeb w łeb............. a po uszkach widać ze coś knują:diabloti:[/B][/COLOR]:diabloti::diabloti:[/quote] Jak to koty...wiecznie cos:diabloti: [quote name='maciaszek'][URL]http://images31.fotosik.pl/348/f5db167dcadc2ed1.jpg[/URL] - kot Ci wyłysiał :eviltong:. Krwiaczek jest uroczy... Mmmm ;).[/quote] Staramy sie lysiec regularnie... obawiam sie ze i Kidzie to czeka bo zaczyna sie sierscic...jak nie bedzie tragicznie to jej odpuszcze ale jak tylko w lodowce beda latac mi klaki to :cool3::diabloti: [quote name='Guffi']No dobra, wybaczam. Na wszelki wypadek sprawdziłam tylko listę obecności w moim domu:diabloti: Kiedyś dałam Futrzanej kawałek kotleta sojowego, to się na mnie obraziła:eviltong: A sama prosiła! Kociaki cudowne:crazyeye::loveu:[/quote] Hehe moje naszczescie lubia warzywka itp:loveu: Fur dzisiaj w nocy zasrala mi caly dywan w pokoju...wdepla w to jeszcze i wytarla w posciel:placz::angryy: Czula sie kiepsko przez pol dnia ale naszczescie odzyskala humorek:loveu: Niecierpie prac dywanu...wrrr Quote
malawaszka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='furciaczek'] Fur dzisiaj w nocy zasrala mi caly dywan w pokoju...wdepla w to jeszcze i wytarla w posciel:placz::angryy: Czula sie kiepsko przez pol dnia ale naszczescie odzyskala humorek:loveu: Niecierpie prac dywanu...wrrr[/quote] :crazyeye: łomatko zawsze k-wa coś :lol: Quote
furciaczek Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='malawaszka']:crazyeye: łomatko zawsze k-wa coś :lol:[/quote] U Ciebie w galerii tez bywaly takie zas**ne czasy wiec chyba mnie rozumiesz:evil_lol::eviltong: ja juz sie przyzwyczailam ze codziennie cos sie dzieje... chcialo sie miec stado futer to sie ma:loveu: Quote
Doginka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 O qrcze królika to ja sama bym zjadła:crazyeye::razz: Witanko nocne:p:loveu: i Dobranoc jednocześnie;) Quote
malawaszka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='furciaczek']U Ciebie w galerii tez bywaly takie zas**ne czasy wiec chyba mnie rozumiesz:evil_lol::eviltong: ja juz sie przyzwyczailam ze codziennie cos sie dzieje... chcialo sie miec stado futer to sie ma:loveu:[/quote] tak, ale u mnie nie było zasranych wykładzin :lol: co najwyżej miałam biaganko na dwór kilka razy w nocy, ew. perfumowanko :mad::evil_lol: Quote
eria Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 ja już nie mam słów :shake: Tobie to chyba nie jest pisane przeżyć kilka dni bez żadnych sensacji;) Quote
furciaczek Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='Doginka']O qrcze królika to ja sama bym zjadła:crazyeye::razz: Witanko nocne:p:loveu: i Dobranoc jednocześnie;)[/quote] Dziendobry:loveu: [quote name='malawaszka']tak, ale u mnie nie było zasranych wykładzin :lol: co najwyżej miałam biaganko na dwór kilka razy w nocy, ew. perfumowanko :mad::evil_lol:[/quote] Chyba wolalabym byc na Twoim miejscu:evil_lol: [quote name='eria']ja już nie mam słów :shake: Tobie to chyba nie jest pisane przeżyć kilka dni bez żadnych sensacji;)[/quote] Dzisiaj jak narazie nic sie nie dzieje:loveu: Siedze pije kawusie i zastanawiam sie co kupic rodzinie na gwiadke:evil_lol: Tutaj juz od jakiegos czasu w TV leci program o swietach:roll: i mi sie udzielilo. Prezio dzisiaj malo zainteresowany Fura... wiec moze jej przeszlo juz?? Ale to chyba za szybko... Quote
Alicja Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:wywal dywany ...niepraktyczne :cool1: cześć :hand::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Asia & Ginger Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [URL]http://images24.fotosik.pl/264/5eb8492e597bb51b.jpg[/URL] Ale drapieżnik z Kidzi. :cool3: :kociak: [quote name='furciaczek']Jesoo przepraszam:oops: to byl zajac... osobiscie jestem zatwardziala wegetarianka ale jesli chodzi o karmienie swoich psow staram sie dawac co najlepsze...[/quote] A gdzie tam u Was mozna dostać zające? Ktoś na nie poluje i sprzedaje czy jak? :roll: Chyba nie jesteś do końca taką zatwardziałą wegeterianką skoro karmisz psy mięsem. :eviltong: ;) Quote
furciaczek Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:wywal dywany ...niepraktyczne :cool1: cześć :hand::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nie moge wywalic:placz: [quote name='Asia & Ginger'][URL]http://images24.fotosik.pl/264/5eb8492e597bb51b.jpg[/URL] Ale drapieżnik z Kidzi. :cool3: :kociak: A gdzie tam u Was mozna dostać zające? Ktoś na nie poluje i sprzedaje czy jak? :roll: Chyba nie jesteś do końca taką zatwardziałą wegeterianką skoro karmisz psy mięsem. :eviltong: ;)[/quote] Zaopatruje sie u rzeznika:p Ja nie jem miesa, TZ juz tez nie je:diabloti: ale psy to inna bajka... nie bede ich karmic sucha karma a i na wegetarianizm ich nie przestawie bo raczej za dobrze by sie na takiej diecie nie czuly. Moje psy i ich zdrowie sa dla mnie najwazniejsze... a ze najlepiej sie czuja na BARFIe to nie bede z niego rezygnowac. Quote
anetta Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='furciaczek']"siad" "zostaw" "waruj" "siad" "siad" "k*** siad" itd przez 24/7:evil_lol: Musze sie produkowac co chwile, z sucza chodze nawet do WC, ona ma dosc zalotow i jak czarnuch za bardzo sie zblizy to atakuje, a nie sa to ataki ostrzegawcze... jedzie suka na powaznie:shake:[/QUOTE] Może powinnaś pomyśleć nad nagraniem siebie, po co masz się produkować :cool1: Kurna, u Ciebie jak się coś nie dzieje to dzień normalnie stracony :lol::lol::lol::lol: Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='furciaczek']Zaopatruje sie u rzeznika:p Ja nie jem miesa, TZ juz tez nie je:diabloti: ale psy to inna bajka... nie bede ich karmic sucha karma a i na wegetarianizm ich nie przestawie bo raczej za dobrze by sie na takiej diecie nie czuly. Moje psy i ich zdrowie sa dla mnie najwazniejsze... a ze najlepiej sie czuja na BARFIe to nie bede z niego rezygnowac.[/quote] [B][I]Nie u rzeznika tylko w mięsnym :diabloti::diabloti: nie umiecie poprawnie słów uzywać :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]cześć Fur :loveu:[/I][/B] Quote
furciaczek Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='anetta']Może powinnaś pomyśleć nad nagraniem siebie, po co masz się produkować :cool1: Kurna, u Ciebie jak się coś nie dzieje to dzień normalnie stracony :lol::lol::lol::lol:[/quote] Oj tak dzien bez przygod to dzien stracony:evil_lol: [quote name='Rinuś'][B][I]Nie u rzeznika tylko w mięsnym :diabloti::diabloti: nie umiecie poprawnie słów uzywać :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]cześć Fur :loveu:[/I][/B][/quote] Na szyldzie pisze wyraznie ze rzeznik a nie miesny:diabloti::eviltong: Zakulam sucza w kajdanki bo kawy mi pic nie daje:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='furciaczek']Zaopatruje sie u rzeznika:p.[/quote] W takim razie to były chyba jednak króliki, bo skąd u rzeźnika wziełaby się dziczyzna? :roll: [quote name='furciaczek']Ja nie jem miesa, TZ juz tez nie je:diabloti: ale psy to inna bajka... nie bede ich karmic sucha karma a i na wegetarianizm ich nie przestawie bo raczej za dobrze by sie na takiej diecie nie czuly. Moje psy i ich zdrowie sa dla mnie najwazniejsze... a ze najlepiej sie czuja na BARFIe to nie bede z niego rezygnowac.[/quote] Furciakowa ja Cię jak najbardziej rozumiem, ale spotkałam się tu na dogo z osobami, które są właśnie takimi zatwardziałymi wegetarianami i karmią psy właśnie karmą wegetariańską, co jest dla mnie dziwne, bo pies jakby nie patrzeć jest zwierzęciem mięsożernym (a ściślej mówiąc względnie mięsożernym). Ciekawe czym takie osoby karmiłyby koty, które są typowymi mięsożercami. :roll: Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Furciakowa ja Cię jak najbardziej rozumiem, ale spotkałam się tu na dogo z osobami, które są właśnie takimi zatwardziałymi wegetarianami i karmią psy właśnie karmą wegetariańską, co jest dla mnie dziwne, bo pies jakby nie patrzeć jest zwierzęciem mięsożernym (a ściślej mówiąc względnie mięsożernym). Ciekawe czym takie osoby karmiłyby koty, które są typowymi mięsożercami. :roll:[/quote] [B][I]był kiedyś taki temat na dogo...dla mnie to jest co najmniej dziwne żeby psy na wege przechodziły z powodu ludzkiego kaprysu...[/I][/B] [B][I]pies to zwierze mięsożerne i podziwiam Fur, że nie każe swoim psiakom wcinać szpinaku :evil_lol:[/I][/B] Quote
eria Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [QUOTE]Na szyldzie pisze wyraznie ze rzeznik a nie miesny:diabloti::eviltong:[/QUOTE] nnnooo w Londynie to na bank na szyldzie pisze "rzeźnik" :evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='Asia & Ginger']W takim razie to były chyba jednak króliki, bo skąd u rzeźnika wziełaby się dziczyzna? :roll: [B]Rabbit...ale napisalam ze zajac bo glupio mi sie zrobilo jak uswiadomilam sobie ze Guffi ma kroliczki w domu:oops:;)[/B] Furciakowa ja Cię jak najbardziej rozumiem, ale spotkałam się tu na dogo z osobami, które są właśnie takimi zatwardziałymi wegetarianami i karmią psy właśnie karmą wegetariańską, co jest dla mnie dziwne, bo pies jakby nie patrzeć jest zwierzęciem mięsożernym (a ściślej mówiąc względnie mięsożernym). Ciekawe czym takie osoby karmiłyby koty, które są typowymi mięsożercami. :roll:[/quote] Przepraszam jesli moja odpowiedz byla niemila... jestem wlasnie przerwazliwiona na tym punkcie " Jak mozesz byc wege skoro dajesz psm mieso" itp:shake: Dla mnie to nie jest dziwne...dla mnie to lekko chore, obsesyjne wrecz:roll: Dobra spotkalam sie juz z przypadkiem kiedy pies nie tolerowal bialka zwierzecego wiec przeszedl na diete wegetarianska ale to przypadki tak skrajne ze niema nawet zbyt wielu info na ten temat. Sa dostepne tez jakies suplementy w formie tabletek dla psow na takiej diecie... ale nie wyobrazam sobie karmienia np. doga czy innego molosa salata:shake: [quote name='Rinuś'][B][I]był kiedyś taki temat na dogo...dla mnie to jest co najmniej dziwne żeby psy na wege przechodziły z powodu ludzkiego kaprysu...[/I][/B] [B][I]pies to zwierze mięsożerne i podziwiam Fur, że nie każe swoim psiakom wcinać szpinaku :evil_lol:[/I][/B][/quote] Alez wcinaja i szpinak:loveu: one uwielbiaja warzywa i owoce, dostaja je w formie smakolykow i przekasek miedzy posilkami:loveu: Fur jak wyczuje kiszone ogorki to nie tknie nic innego przez caly dzien... wiec musze sie ukrywac jak robie obiad dla nas:evil_lol: Jesli ktos podchodzi do zywienia psow w taki sposob i jesli ma taka a nie inna ideologie powinien raczej zrezygnowac z posiadania zwierzecia miesozernego i przezucic sie na roslinozerce... wyjdzie to wszystkim na zdrowie jedynie:p Quote
sacred PIRANHA Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 a moja Abi zjadla dzis calego arbuza:) potem zagryzla parowkami a na koniec dostala karme gotowa:):):)jest na diecie:) Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='furciaczek'] Alez wcinaja i szpinak:loveu: one uwielbiaja warzywa i owoce, dostaja je w formie smakolykow i przekasek miedzy posilkami:loveu: Fur jak wyczuje kiszone ogorki to nie tknie nic innego przez caly dzien... wiec musze sie ukrywac jak robie obiad dla nas:evil_lol: Jesli ktos podchodzi do zywienia psow w taki sposob i jesli ma taka a nie inna ideologie powinien raczej zrezygnowac z posiadania zwierzecia miesozernego i przezucic sie na roslinozerce... wyjdzie to wszystkim na zdrowie jedynie:p[/quote] [B][I]eee Brutus tez jada warzywa i owoce :evil_lol: głównie banany :evil_lol:[/I][/B] [B][I]ale gdybym postawiła mu miskę z mięsem i miskę z bananem to wybraby mięso :evil_lol: albo inaczej...najpierw mięso a potem banan :evil_lol:[/I][/B] Quote
Fenris Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='furciaczek'] Fur jak wyczuje kiszone ogorki to nie tknie nic innego przez caly dzien... wiec musze sie ukrywac jak robie obiad dla nas:evil_lol: [/quote] Tak jak Żaba! Na małosolne też się ślini :p Pies jest pies, pies jest mięsożerny i mięso jeść musi dla swego zdrowia i dobrego samopoczucia, a że człowiek z własnej woli przechodzi na wegetarianizm, to jedynie jego to sprawa, nie psa. Swoją drogą byłem wege przez niemal rok i zrezygnowałem ... wszystko w przyrodzie się kołem toczy, my zjemy, nas zjedzą ... :p A to co odczułem wracając na dietę mięsną - nie do opisania - jak na speedzie i natychmiastowa poprawa nastroju, zdrowia i samopoczucia :p Quote
furciaczek Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='sacred PIRANHA']a moja Abi zjadla dzis calego arbuza:) potem zagryzla parowkami a na koniec dostala karme gotowa:):):)jest na diecie:)[/quote] Nie bedzie miec sraczki po takim mixie?? Moje po arbuzie maja:evil_lol: [quote name='Rinuś'][B][I]eee Brutus tez jada warzywa i owoce :evil_lol: głównie banany :evil_lol:[/I][/B] [B][I]ale gdybym postawiła mu miskę z mięsem i miskę z bananem to wybraby mięso :evil_lol: albo inaczej...najpierw mięso a potem banan :evil_lol:[/I][/B][/quote] Fur w takiej sytacji poleci do kuchni po ogorki:evil_lol: Znalazlam temacik [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109752[/url] ide poczytac:diabloti: Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='furciaczek'] Fur w takiej sytacji poleci do kuchni po ogorki:evil_lol: Znalazlam temacik [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109752[/URL] ide poczytac:diabloti:[/quote] [I][B]nie czytaj bo Ci palma odbije :evil_lol:[/B][/I] Quote
Recommended Posts