maciaszek Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 A w tytule napisane, że z Fur jest OK :). Quote
Alicja Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wsio rozumię .....ale żeby nie dać foty nowych włosków:shake: cze :loveu::loveu::loveu:otworzyłam se wytrychem :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
diabelkowa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [url]http://allegro.pl/item351505545_obroza_artystyczna_cane_corso.html[/url] paaaaaaaaaaaatrz:loveu: Quote
clockwork Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Funciaczkowa .... czy u Ciebie wszystko OK??? :glaszcze: odezwij sie.... zamartwiam sie o Cia [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-384.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:...ka wy są [/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [COLOR=DarkRed][B].............dawno mnie tutaj nie było ale............ Ciebie tez nie:-( [/B][/COLOR] Quote
Luzia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Matko coś nam zjadło Fur :placz: Straszna bestio wypluj ją bo Cię psami poszczujemy :placz: Quote
furciaczek Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Czesc cioteczki:loveu: W sumie nic ciekawego sie u nas nie wydazylo... Kidzia pomylia kuwete z moim wyrkiem...budze sie nad ranem, cos mi chlodno wiec naciagam koldre na glowe...cos mi jednak nie pasuje, czuje pod reka COS dziwnego...mysle sobie "a pewnie Fur sie obsliniala"...ale tak memlam to memalm i konsystencja jakas taka malo gluciana...wstaje, zapalam swiatlo...:crazyeye:... nie przypuszczlam ze kociatko potrafi tak duzego koopala zrobic:shake: to bylo w dzien odrobaczania, miala lekkie rozwolnienie wiec sobie wyobrazcie moje lozko...Fura jeszcze sie w tym wytaplala i rozniosla po caaalym pokoju:shake: No nic...jakos przezylam, wyrzucilam i koldre i posciel...jakos nie mialam ochoty tego prac:evil_lol: Dwa dni pozniej...rozkoszuje sie nowa posciela:loveu: juz mi tak fajnie sennie bylo...ale cos mi cieplo sie zrobilo na nodze...podnosze sie, patrze a tu Kidzia sobie siusia:angryy: wiec i ta posciel wyrzucilam w obawie ze Terror wyczuje nawet po praniu i zacznie mi znaczyc (jeszcze mu jajkow nie obcielam:oops:) Koty dostaly tygodniowa eksmisje z pokoju...bolalo mnie to bardzo bo uwielbiam jak mrucza przed snem przy mojej glowie....teraz juz spia znowu z nami i jak narazie nic sie nie przytrafilo kocinie:p Odkrylam pod odmem (doslownie 5 min drogi spacerkiem) jeziorko...stawik taki wiekszy:loveu: lazimy codziennie na 3-4 godzinki zeby Prezio sobie poplywal...on kocha wode... Fur nie plywa...ona podtapia Prezesa:evil_lol: Czarnuch plynie sobie spokojnie a tu Fura na niego skacze i go topi:lol: Tak miajja nam dni...psy plywaja, koty mnie wkurzaja a ja sprzatam:lol: Jak tylko fotosik zacznie dzialac cos wkleje:diabloti: Quote
furciaczek Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='Doginka']Fur, kochana, Ty jesteś:crazyeye::multi::multi::multi: To czekamy aż fotosik zakończy konserwację i wstawiaj foty:loveu:[/quote] No jestem jestem od wczoraj:multi: Od godziny pisze na fotosiku ze mam przyjsc za kilka min:angryy: Fot mam ponad 500 wiec jest co wstawiac ale jak na zlosc nie moge:placz: Quote
Doginka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Fur, kochana, Ty jesteś:crazyeye::multi::multi::multi: To czekamy aż fotosik zakończy konserwację i wstawiaj foty:loveu: Quote
Doginka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='furciaczek']No jestem jestem od wczoraj:multi: Od godziny pisze na fotosiku ze mam przyjsc za kilka min:angryy: Fot mam ponad 500 wiec jest co wstawiac ale jak na zlosc nie moge:placz:[/quote] Ja też czekam na koniec tej konserwacji - cholerka, myślałam, że jak założę konto PRO, to fotosik będzie lepiej działał, bo to konto płatne jest, a tu działa jeszcze gorzej niż przedtem:angryy: - szkoda kasy:angryy: Quote
furciaczek Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 No dzisiaj sie juz chyba nie doczekam:shake: A nie mozesz Doginko zrezydnowac w trakcie ?? Za jaki okres sie placi wlasciwie?? Quote
Alicja Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:bigcool: :bigcool: :bigcool: nareszcie wrócone :loveu: :bigcool: Lux kuwete se kocina zrobiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dawa te fotaski :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [COLOR=DarkRed][B]witam Cię...............fajną maisz .................kicię ja mam dwie..........ale one teraz na podwórku se robia koopy:razz::razz::razz: w kuwetę tylko jak zimno jest na dworze [/B][/COLOR] Quote
agaciaaa Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Cześć :multi::multi: grzeczna ta Twoja kicia :diabloti: Czekam na fotki :loveu: fotosik ostatnio leci w kulki, radze zmienić stronke :razz: Quote
Marta_Ares Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 oo wrocilisciee:multi: :multi: :multi: :multi: czekamy na fotki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Luzia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Hejo :multi: Jak dobrze że już jesteś :loveu: Tęskniłam :loveu: Quote
lolka75 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Gosica:loveu: jestes wreszcie:multi:....Opowiadaj w jaki sposob Furia pozarla kociska:diabloti: Quote
Doginka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='furciaczek']No dzisiaj sie juz chyba nie doczekam:shake: A nie mozesz Doginko zrezydnowac w trakcie ?? Za jaki okres sie placi wlasciwie??[/quote] Płaci się za rok i nie można zrezygnować, tzn. można, ale bez zwrotu kasy:razz: Założyłam konto PRO, bo mogę ładować 100 fot na raz i nie mam żadnych reklam na stronie:p Dziś fotosik działa:multi:Dawaj foty Furciaczkowa:razz::loveu: Quote
anetta Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Furr :multi: :multi: No to ładne kwiatki z kotkami :diabloti: [quote]Odkrylam pod odmem (doslownie 5 min drogi spacerkiem) jeziorko.[/quote] Ma się ten refleks :cool1: Quote
Recommended Posts