furciaczek Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 kamilko a jade sobie na spotkanko z dziewczynami:) marta a furcia to ma nawet psi paszport wiec kierowca niebedzie mial sie do czego przyczepic:eviltong: Quote
Marta_Ares Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='kamila-dog']Furciaczkowa-a gdzie ty jedziesz jutro? :crazyeye:[/quote] Gosia przyjezdza jutro do Włocławka:multi: :multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ale wam fajnie ... ja jutro cały dzień w murach.... :nonono2: Quote
Marta_Ares Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='furciaczek'] marta a furcia to ma nawet psi paszport wiec kierowca niebedzie mial sie do czego przyczepic:eviltong:[/quote] tak na wszelki wypadek sie zapytalam bo kiedys moj wet mnie poinformowal ze psa mozna szczepic na wscieklizne dopiero od 12 miesiaca:roll: Quote
Kamila Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='furciaczek']kamilko a jade sobie na spotkanko z dziewczynami:) [/quote] Ale wam super :lol: A to nie jest tak blisko,prawda?I ja czekam w takim razie na mnostwo foteczek :loveu: Quote
furciaczek Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 spedze a autobusie ze 2 godziny w jedna strone... ale chyba warto:p Quote
furciaczek Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 [quote name='Marta_Ares']tak na wszelki wypadek sie zapytalam bo kiedys moj wet mnie poinformowal ze psa mozna szczepic na wscieklizne dopiero od 12 miesiaca:roll:[/quote] on chyba jakis niedouczony jest :crazyeye: w wieku 3.5 miesiaca sie z regoly szczepi Quote
furciaczek Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 polozylam sie juz do wyrka ale tak mysle mysle i mi cos niepasuje:shake: zle sobie obliczylam czas z przesiadkami na jutro i gdybym niewstala teraz sprawdzic to bym sie jutro spoznila na busa z torunia... nio ale teraz juz wiem co mam robic:) zamiast o 6 wstane o 5... dobranoc cioteczki Quote
AśkaK Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 O 5-ej?!:crazyeye: Łooo matko! Ale dla Olci, Marty i Luizy i ich psiaków to warto.:loveu: Quote
furciaczek Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 czy warto to sie jutro przekonam:diabloti: nie no zartuje:evil_lol: jest 2 zasne pewnie o 3 czyli przespie sie 2 godzinki... Quote
AśkaK Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Jutro wieczorem jak nie będzie na wszystkich trzech wątkach kilkustronicowych relacji, to...to...to sama pojadę do tego Włocławka :mad: i wtedy zobaczycie!:evil_lol: Ale wam fajnie... :p Autobusu rano nie pomyl!;) Dobranoc!:sleep2: Quote
Dobermania Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Ooo, faaajnie, pozdrów Włocławianki od nas!!! I czekamy na relacje zdjęciowe!!! PS. BOSKI ten nowy bannerek :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Dobermania Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Och, Boże, no i znowu tyle postów nawalili, człowiekna chwilę od komputera odejdzie i już jest do tyłu :mad: :eviltong: Quote
furciaczek Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Brrrr zimno bylam wybiegac prezeska, koncze kawe i spadam na busa:multi: relacja bedzie napewno:p no chyba ze padne po powrocie co jest bradzo mozliwe bp prawie niespalam:shake: dobermaniiu napewno pozdrowie hihi chociaz one same sie pozdrowia jak to przeczytaja.. a banerek zrobila mi eria :) Quote
Cerber Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Gosia ja już doczekać się nie mogę, teraz właśnie ogarniam mieszkanie, a ppotem polecę po Ciebie na dworzec... ojej jak sie doczekać nie mogę, ale będzie zabwa Marta i Ola mogą się spotkać, gdybby nie mogły to też byloby fajnie, ale lepiej jest się w większym gronie spotkać i to o wiele barzdzej... Szkoa, że Prezes nie może przyjechać z Toba, ja bym go wymiziala i przypomniała swojego poprzedniego pieska... :( trudnow, ale dobrze, że Ty z Fucią przyjedziesz, naprawdę doczekać się ie mogę...:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Carolcia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 szkoda ,ze nikt z dogomaniakow nie mieszka w moim miescie :roll: .Ehhhh nudne mam te zycie tutaj gdzie mieszkam :placz: Quote
Ola&Kora Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote=AśkaK;]Jutro wieczorem jak nie będzie na wszystkich trzech wątkach kilkustronicowych relacji, to...to...to sama pojadę do tego Włocławka :mad: i wtedy zobaczycie!:evil_lol: Ale wam fajnie... :p Autobusu rano nie pomyl!;) [/quote] Asiu... czyli jak u mnie nie będzie relacji... to znaczy że przyjedziesz do Włocławka.... :cool3: :cool3: :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Carolcia']szkoda ,ze nikt z dogomaniakow nie mieszka w moim miescie :roll: .Ehhhh nudne mam te zycie tutaj gdzie mieszkam :placz:[/quote] to witaj w klubie :placz: Quote
Samturia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Chiquita wiesz ze masz zablokowaną galerię? :D fajnie psiaki :D Quote
Agushka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Gosia ty jeszcze w tym Włocławku? Wracaj już bo smutno bez Ciebie:shake::placz: Quote
Alynkaaa Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [B][COLOR=red]heyyyy:):):):)ciakwae jak sie bawia dziewuszki......no i kiedy zdiatka beda:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Ola pewnieFurie zacaluje i za fafle powyciaga ze pieska nei pozanamy:eviltong: :eviltong: [/COLOR][/B] Quote
Agushka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Zazdroszczę Włocławiankom bliskiego spotkania z Furcią. Jak ja bym ją chciała zobaczyć na żywo... Quote
Alynkaaa Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Agushka']Zazdroszczę Włocławiankom bliskiego spotkania z Furcią. Jak ja bym ją chciała zobaczyć na żywo...[/quote] [B][COLOR=red]tez im zazdroszcze....wogole chcialabym miec kogos z dogo niedlaeko ale jesczze nikogo nie spotkam z Gdanska i moich okolic:([/COLOR][/B] [B][COLOR=red]szkoda......[/COLOR][/B] Quote
Agushka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Nie no napewno ktoś jest, Gdańsk to nie taka pipidówka jak mój Mińsk a nawet tutaj są chyba ze dwie osoby oprócz mnie. Znam tylko jedną ale ona akurat jest wetem i nie ma czasu na spacerki. Quote
Alynkaaa Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Agushka']Nie no napewno ktoś jest, Gdańsk to nie taka pipidówka jak mój Mińsk a nawet tutaj są chyba ze dwie osoby oprócz mnie. Znam tylko jedną ale ona akurat jest wetem i nie ma czasu na spacerki.[/quote] [B][COLOR=red]no moze i nie pipidowa ale tez z jednej czesci Gdanka jechac na droga zeby se pospacerowac to tez tak sredniawo....a zeby ktos nie daleko mieszkal mojej dzielnicy to watpie bo to "nowo "powstale osiedla i wszyscy co sie tu wprowadzaja to albo ludzie starsi <takie dziduszki>, albo mlode malzenstwa z dzieckiem gora do lat 13....no a zeby znalesc kogos w moim wieq i z psem i jeszcze z dogo to juz kryterja nie z tej ziemi;/;/;/[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]a szkoda......[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts