Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]namacałam ....namacałam .....a co ufociłam :razz::razz::razz:

aaaaaaaaa.......witanko :multi::multi::loveu::multi::multi:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Dawa te fotki:multi::loveu:
aaa wczoraj odkrylam ze na BBC2 leci codzien raport z wystawy...pokazuja wybory zwyciescy grup:loveu:...dzisiaj tez bedzie i jutro i do konca:multi:.
Jakby kto byl zainteresowany to o 21.00 naszego czasu na BBC2:p

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]namacałam ....namacałam .....a co ufociłam :razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]aaaaaaaaa.......witanko :multi::multi::loveu::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Ufocilam wszystko...ale nie wszytko wyszlo:roll: Oswietlenie nie najlepsze no i sprzet czas najwyzszy zmienic...

[quote name='anetta']:sweetCyb::bigcool::sweetCyb:
Już się nie mogę doczekać![/quote]

Dla Ciebie tez cos mam:loveu:

[quote name='Niki-lidka']ja tez czekam....ach...[/quote]

A Ty czego tu chciala??:eviltong:

[quote name='lolka75']Dawa te fotki:multi::loveu:
aaa wczoraj odkrylam ze na BBC2 leci codzien raport z wystawy...pokazuja wybory zwyciescy grup:loveu:...dzisiaj tez bedzie i jutro i do konca:multi:.
Jakby kto byl zainteresowany to o 21.00 naszego czasu na BBC2:p[/quote]

zaraz kilka bedzie...

No fotaski juz zgralam, wstepna selekcje przeprowadzilam, teraz mecze sie z fotosikiem...a za tydzien kolejna wystawa:diabloti:

Dzisiaj zrobilam generalne pranie zwierzat:diabloti: Zakupilam profesjonalne szampony itp....psy mieciutkie, lsniace i pachnace:loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']Foty jutro bo dzisiaj mi sie nie chce:eviltong:[/quote]
No nie żartuj sobie:mad:
A jedyny polski sznupek mini też się załapał na foto?:razz:

Posted

[quote name='Niki-lidka']Alicja ja sie wlasnie tez tak nad tym zastanawiam...
wieczor .....jest...
zaraz minelo...
to co jest u licha?
Sis! nie denerwuje mnie dzis prosze...dawaj fotyyyyyyy[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]u mnie już ciamna nocka ciamna :razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='furciaczek']Foty jutro bo dzisiaj mi sie nie chce:eviltong:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:....to idę spać :cool1:...przyjdę jutro :p[/B][/COLOR][/FONT]