Alicja Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]namacałam ....namacałam .....a co ufociłam :razz::razz::razz: aaaaaaaaa.......witanko :multi::multi::loveu::multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
anetta Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 :sweetCyb::bigcool::sweetCyb: Już się nie mogę doczekać! Quote
lolka75 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Dawa te fotki:multi::loveu: aaa wczoraj odkrylam ze na BBC2 leci codzien raport z wystawy...pokazuja wybory zwyciescy grup:loveu:...dzisiaj tez bedzie i jutro i do konca:multi:. Jakby kto byl zainteresowany to o 21.00 naszego czasu na BBC2:p Quote
sacred PIRANHA Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 o prosze...nie wiedzialam...bede ogladac:) Quote
furciaczek Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]namacałam ....namacałam .....a co ufociłam :razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]aaaaaaaaa.......witanko :multi::multi::loveu::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Ufocilam wszystko...ale nie wszytko wyszlo:roll: Oswietlenie nie najlepsze no i sprzet czas najwyzszy zmienic... [quote name='anetta']:sweetCyb::bigcool::sweetCyb: Już się nie mogę doczekać![/quote] Dla Ciebie tez cos mam:loveu: [quote name='Niki-lidka']ja tez czekam....ach...[/quote] A Ty czego tu chciala??:eviltong: [quote name='lolka75']Dawa te fotki:multi::loveu: aaa wczoraj odkrylam ze na BBC2 leci codzien raport z wystawy...pokazuja wybory zwyciescy grup:loveu:...dzisiaj tez bedzie i jutro i do konca:multi:. Jakby kto byl zainteresowany to o 21.00 naszego czasu na BBC2:p[/quote] zaraz kilka bedzie... No fotaski juz zgralam, wstepna selekcje przeprowadzilam, teraz mecze sie z fotosikiem...a za tydzien kolejna wystawa:diabloti: Dzisiaj zrobilam generalne pranie zwierzat:diabloti: Zakupilam profesjonalne szampony itp....psy mieciutkie, lsniace i pachnace:loveu: Quote
Alicja Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]JUż jest wieczór :razz::razz::razz:i zaraz już też chyba minęło :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sacred PIRANHA Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Alicja ja sie wlasnie tez tak nad tym zastanawiam... wieczor .....jest... zaraz minelo... to co jest u licha? Sis! nie denerwuje mnie dzis prosze...dawaj fotyyyyyyy Quote
furciaczek Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Foty jutro bo dzisiaj mi sie nie chce:eviltong: Quote
Doginka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='furciaczek']Foty jutro bo dzisiaj mi sie nie chce:eviltong:[/quote] No nie żartuj sobie:mad: A jedyny polski sznupek mini też się załapał na foto?:razz: Quote
eria Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='furciaczek']Foty jutro bo dzisiaj mi sie nie chce:eviltong:[/quote] no tyś chyba niepoważna !!!!!!!!!! Quote
Atkaaaa Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Co to ma znaczyć" bo dzisiaj mi sie nie chce":mad::cool3: Już fotki poprosimy! Quote
furciaczek Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Buhahaha jak sie nagle wszyscy zjawili:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzisiaj juz nie zdaze nooo....moze w nocy przysiade wiec beda na rano;) Quote
Doginka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 To ja tu zajrzę w nocy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Alicja Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Niki-lidka']Alicja ja sie wlasnie tez tak nad tym zastanawiam... wieczor .....jest... zaraz minelo... to co jest u licha? Sis! nie denerwuje mnie dzis prosze...dawaj fotyyyyyyy[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]u mnie już ciamna nocka ciamna :razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='furciaczek']Foty jutro bo dzisiaj mi sie nie chce:eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:....to idę spać :cool1:...przyjdę jutro :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Asia & Ginger Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ja też czekam na fotki! :multi: A spanielaste się jakieś załapały? :cool3: Quote
Doginka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ja dotrzymałam słowa i jestem, ale fot niet:shake::mad: DOBRANOC Quote
Alicja Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.pic4ever.com/images/hanghead.gif[/IMG]....przyszłam i czekam ...[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts