Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='anetta']Heeelooo :hand:
Zdrówka życze!![/quote]
I my też :roll: czekamy na lepsze wieści
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9233157#post9233157[/URL]

Posted

[quote name='Niki-lidka']Fur do lasu pojechala...jeszcze jej nie ma...czuje sie jak ryba w wodzie w lesie...bestai w puszczy:):):)[/quote]

Biedne leśne zwierzątka :evil_lol:

Posted

[quote name='Niki-lidka']Fur do lasu pojechala...jeszcze jej nie ma...czuje sie jak ryba w wodzie w lesie...bestai w puszczy:):):)[/quote]
To się bestyjce musi podobać w tym lesie :p ;)

Fur @:mad: napisałabyś co u Was, jakieś foty czasem wrzuciła :razz: odwiedziła dogociółki :eviltong: :diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek']Wszytko ok, nie mam zbytnio czasu teraz.... jade na safari:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: o masz ...trochę czlek zaniedba się w odwiedzinkach i czego się dowiaduje :razz::razz:

Witanko :hand:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='furciaczek']jade na safari:diabloti:[/QUOTE]
Miałaś mnie przecież zabrać ze sobą :diabloti: :cool3: Napisz potem jak było i czy warto ;)

Posted

[quote name='diabelkowa']ze coooo ?:PPPP ja tez chce !!![/quote]

To na co czekasz:diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hmmmm: o masz ...trochę czlek zaniedba się w odwiedzinkach i czego się dowiaduje :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Witanko :hand:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

hej:loveu:

[quote name='eria']na jakie safari ! Furciak weź się wysil i napisz coś więcej ![/quote]

No jakie jakie?? z zyrafami, malpami itp itd:eviltong:

[quote name='Pimpek']Furciaczek, te safari to żart ?
Bo jak nie to nawijaj nam tu ile wlezie :razz:[/quote]

nie to nie zart:p

[quote name='BBeta']Miałaś mnie przecież zabrać ze sobą :diabloti: :cool3: Napisz potem jak było i czy warto ;)[/quote]

No to kiedy mam sie Ciebie spodziewac:diabloti:

[quote name='Doginka']A piesie jadą z Tobą????:razz:[/quote]

Nie no gdzie...jeszcze psom cos odwali i jakiegos lwa zagryza...a nie mam kasy zeby odszkodowanie pozniej placic:evil_lol:

Nie no a tak powaznie to i owszem jade na safari ale niestety nie takie prawdziwe Afrykanskie...choc nie ukrywam ze bardzo bym chciala:loveu: Tam nie pojade bo psow nie zostawie na tyle czasu:lol: Jade do angielskiego safari parku...wszytko jest tak jak w Afryce...z tym ze to bedzie UK:evil_lol: