Cheritka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='anetta']Heeelooo :hand: Zdrówka życze!![/quote] I my też :roll: czekamy na lepsze wieści [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9233157#post9233157[/URL] Quote
Doginka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Furciaczku, czy już troszkę lepiej u Was?????[IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/doctor.gif[/IMG] Quote
sacred PIRANHA Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Fur do lasu pojechala...jeszcze jej nie ma...czuje sie jak ryba w wodzie w lesie...bestai w puszczy:):):) Quote
Luzia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Niki-lidka']Fur do lasu pojechala...jeszcze jej nie ma...czuje sie jak ryba w wodzie w lesie...bestai w puszczy:):):)[/quote] Biedne leśne zwierzątka :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Oj Gośka zaniedbujesz galerie :shake: :mad: co u was, jak zdrowie??? Quote
Paula Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Niki-lidka']Fur do lasu pojechala...jeszcze jej nie ma...czuje sie jak ryba w wodzie w lesie...bestai w puszczy:):):)[/quote] To się bestyjce musi podobać w tym lesie :p ;) Fur @:mad: napisałabyś co u Was, jakieś foty czasem wrzuciła :razz: odwiedziła dogociółki :eviltong: :diabloti: Quote
maciaszek Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Hahaha, zostali leśnymi ludźmi, czy jak? Furciaki, gdzie jesteście? Quote
Doginka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Zaczynam się niepokoić:sad: Fur czy coś się wydarzyło niedobrego, ze Cię nie ma??????:question::nerwy: Quote
furciaczek Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Wszytko ok, nie mam zbytnio czasu teraz.... jade na safari:diabloti: Quote
Alicja Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='furciaczek']Wszytko ok, nie mam zbytnio czasu teraz.... jade na safari:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: o masz ...trochę czlek zaniedba się w odwiedzinkach i czego się dowiaduje :razz::razz: Witanko :hand:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
eria Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 na jakie safari ! Furciak weź się wysil i napisz coś więcej ! Quote
Pimpek Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Furciaczek, te safari to żart ? Bo jak nie to nawijaj nam tu ile wlezie :razz: Quote
BBeta Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='furciaczek']jade na safari:diabloti:[/QUOTE] Miałaś mnie przecież zabrać ze sobą :diabloti: :cool3: Napisz potem jak było i czy warto ;) Quote
furciaczek Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='diabelkowa']ze coooo ?:PPPP ja tez chce !!![/quote] To na co czekasz:diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hmmmm: o masz ...trochę czlek zaniedba się w odwiedzinkach i czego się dowiaduje :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Witanko :hand:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] hej:loveu: [quote name='eria']na jakie safari ! Furciak weź się wysil i napisz coś więcej ![/quote] No jakie jakie?? z zyrafami, malpami itp itd:eviltong: [quote name='Pimpek']Furciaczek, te safari to żart ? Bo jak nie to nawijaj nam tu ile wlezie :razz:[/quote] nie to nie zart:p [quote name='BBeta']Miałaś mnie przecież zabrać ze sobą :diabloti: :cool3: Napisz potem jak było i czy warto ;)[/quote] No to kiedy mam sie Ciebie spodziewac:diabloti: [quote name='Doginka']A piesie jadą z Tobą????:razz:[/quote] Nie no gdzie...jeszcze psom cos odwali i jakiegos lwa zagryza...a nie mam kasy zeby odszkodowanie pozniej placic:evil_lol: Nie no a tak powaznie to i owszem jade na safari ale niestety nie takie prawdziwe Afrykanskie...choc nie ukrywam ze bardzo bym chciala:loveu: Tam nie pojade bo psow nie zostawie na tyle czasu:lol: Jade do angielskiego safari parku...wszytko jest tak jak w Afryce...z tym ze to bedzie UK:evil_lol: Quote
Paula Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Witanko :multi: To ja poproszę duuużo fotek z angielskiego safari :razz: Quote
Asia & Ginger Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Na angielskie safari to i ja chętnie popatrzę. :cool3: ;) Quote
maciaszek Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Furciaku, pamiętaj o zaspokojeniu naszej ciekawości o strzelaj fotek co nie miara! :) I baw się dobrze :). Quote
Doginka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 I ja też liczę na piękne foty:razz::razz::razz::loveu: Quote
Recommended Posts