Alicja Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='furciaczek']Furciaczek jest zdolowany od kilku dni i nie wchodzi do siebie do galerii bo zaczyna ryczec:placz: Ja chce juz do Furrrrr[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]o masz .....no ......oć utulkam .....:glaszcze: ..jeszcze troszeczke i juz będzie z Tobą .....:loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Furr ty mendo...na gg Ciebie wysciskam:):):):) Quote
Marta_Ares Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Gosia naprawde tyle wytrzymalas, jeszcze troche i bedziesz Z Furcia, przesylam wirtualne usciski, Trzymaj sie!!!!! Quote
Cheritka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='agaciaaa']Cześć Gosiu :loveu: nie dołuj sie, przecież to już niedługo!!! Tyle już wytrzymałaś to dasz rade jeszcze troche ;)[/quote] Trzymamy kciuki Quote
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Jest Fur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Cheritka']Hej gdzie jesteście ?????????[/quote] ja jestem a Fur zaleglosci na dogo nadrabia:evil_lol::diabloti: Quote
Cheritka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Doginka']A Gosi dalej niet??:mad::razz::mad:[/quote] Ja jestem i zapraszam do mnie; zobaczcie jaką mamy zdolną koleżankę dogomaniaczkę [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9055995&posted=1#post9055995[/URL] :multi: Quote
furciaczek Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Dziekuje cioteczki ze mnie odwiedzacie momimo ze sie nie odzywam... ehhh nie mam nastroju zeby cos pisac...rodzice robia problemy z Fur... mam przeczucie ze i tych swiat nie zalicze do udanych:-( Znikam na jakis czas...jestem wypompowana ta cala sytuacja... wroce pewnie juz z Furciakiem.... Kocham was wszystkie:loveu: Quote
maciaszek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Trzymaj się !!!!!!!!! Wróć jak będziesz do tego gotowa, nic na siłę. Chociaż będziemy tęsknić... Do zobaczenia :). Quote
Doginka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Będę czekać aż wrócicie razem z Furcią:-( i będę tęsknić i będę tu zaglądać nawet jak Cię nie będzie:loveu::diabloti: Quote
anetta Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Asia & Ginger'][SIZE=1]Nic się przed Tobą nie ukryje...[/SIZE] :shake:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: Furr :( Trzymaj się!!! Quote
Cheritka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='furciaczek']Dziekuje cioteczki ze mnie odwiedzacie momimo ze sie nie odzywam... ehhh nie mam nastroju zeby cos pisac...rodzice robia problemy z Fur... mam przeczucie ze i tych swiat nie zalicze do udanych:-( Znikam na jakis czas...jestem wypompowana ta cala sytuacja... wroce pewnie juz z Furciakiem.... Kocham was wszystkie:loveu:[/quote] Poczekamy aż Ci się humorek poprawi. [IMG]http://images30.fotosik.pl/124/0a7511e7a777ad76.jpg[/IMG] Quote
agaciaaa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Mam nadzieje, że będzie lepiej niż myślisz.. będziemy tęsknić :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Fur, trzymaj się ciepło. :calus: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='furciaczek']Dziekuje cioteczki ze mnie odwiedzacie momimo ze sie nie odzywam... ehhh nie mam nastroju zeby cos pisac...rodzice robia problemy z Fur... mam przeczucie ze i tych swiat nie zalicze do udanych:-( Znikam na jakis czas...jestem wypompowana ta cala sytuacja... wroce pewnie juz z Furciakiem.... Kocham was wszystkie:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]trzymaj się i nie ważne jakie będą TE święta ...to tylko epizod :razz::razz:ważne to że potem bedzie już Gburia Furia :loveu::loveu:Prazio i WY :multi::multi::multi: 3majcie się :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Doginka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Melduję, że odwiedzam Was:diabloti::helo::loveu: Quote
Torzysława Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Trzymaj się mocno Fur.. :calus: Wszystko będzie dobrze..:thumbs: Już niedługo bedziesz z nami podziwiac zdjecia Furciaka na tle Big Ben'a , ktore tu wstawisz:cool3::loveu: Juz nie moge sie doczekać. Pozdrawiam i całuję.. trzymam kciuki za Ciebie i za podróż po Furcię..:loveu::loveu: To już niedługo.;) Quote
Rudzia-Bianca Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Kochana trzymaj się , już niedługo i wszystko będzie piękne :) A zdjęcia Fur spod Big Bena , fiu fiu to ci będzie światowa pannica :) Quote
Doginka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Ja też na chwilkę przed snem zajrzałam:p Następna wizyta za tydzień, bo jutro nie będę miała czasu, a w czwartek wyjeżdżam na 5 dni:multi: Pa pa:hand: Quote
Recommended Posts