Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

haha odsypia:evil_lol: blagam nie rozsmiejszajcie mnie:lol:
Siedze i pisze strone www:cool3: jak skoncze to wam pokaze...

Nie moge znalesc kabla od aparatu:angryy:

Z Fur wszytko dobrze:loveu: az za dobrze bo trzeba ja 24h pilnowac, za zywa jest wariatka i boja sie zeby sobie krzywdy nie zrobila:p

Kurde mam problem...wlasciciele hotelu tyle dla mnie (dla Fur) zrobili... mysle jak im sie odwdzieczyc...pieniedzy ponad to co place za hotel weta itd nie wezma...chcialam im kupic cos...ale nie wiem co:roll: Macie jakies pomysly???

Posted

Stronke powiadasz :)

Kurcze, hmmmm, hmmmm, pierwsza myśl, wybrać po jednym naj naj fajniejszym zdjęciu Preza i Fur i wstawić w jakąś elegancką ramke?? :oops::niewiem::oops:

Posted

[quote name='Niki-lidka']zastanow sie co by im sie przydalo do hotelu....
moze weta podpytaj?[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]o super pomyślunek :razz:

a jak wieści o Gburci -Furci :loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Niki-lidka']zastanow sie co by im sie przydalo do hotelu....
moze weta podpytaj?[/quote]

Nio nie glupie, zadzwonie:)

[quote name='anetta']Stronke powiadasz :)

Kurcze, hmmmm, hmmmm, pierwsza myśl, wybrać po jednym naj naj fajniejszym zdjęciu Preza i Fur i wstawić w jakąś elegancką ramke?? :oops::niewiem::oops:[/quote]

Oj oni to juz zdiec tyle maja ze szkoda gadac... wieszac juz nie ma gdzie:evil_lol:

[quote name='Torzysława']No wreszcie!!!!1:loveu::mad:
Myślę, że możesz im zprezentować mała Furcie..:loveu::evil_lol: na pewno się juz do Furciakowej bardzo przywiazali.. wiec....:cool3:

Calusyy..:buzi::buzi:[/quote]

hehe oni maja juz stado swoich dogow wiec nie sadze zeby jeszcze jeden pies byl im potrzebny:evil_lol: ale dzieki za dobre checi:loveu:

Posted

Ja mysle, ze wet wspolpracujacy z nimi bedzie wiedzial co by im sie przydalo...tylko musisz sie okreslic wczesniej ile kasy na taki podarunek bys chciala przeznaczyc a on juz cos wymysli...chyba, ze chcesz podarowac im nie cos zwiazanego z psami i hotelem a cos dla nich osobistego bardziej...

Posted

[quote name='Niki-lidka']nie martwa sie ludziska:diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]przeca sie nie martwie.. sciemniałam :diabloti::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='furciaczek']

Nie moge znalesc kabla od aparatu:angryy:

[FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]ja nie wzięłam :roll:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Z Fur wszytko dobrze:loveu: az za dobrze bo trzeba ja 24h pilnowac, za zywa jest wariatka i boja sie zeby sobie krzywdy nie zrobila:p

[FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]moja FURiatka :loveu::loveu:

[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Kurde mam problem...wlasciciele hotelu tyle dla mnie (dla Fur) zrobili... mysle jak im sie odwdzieczyc...pieniedzy ponad to co place za hotel weta itd nie wezma...chcialam im kupic cos...ale nie wiem co:roll: Macie jakies pomysly???[/quote]

:niewiem:

Posted

Cześć Gosiu :loveu: Super, że Furciątko czuje się dobrze :multi:

[quote name='furciaczek']Kurde mam problem...wlasciciele hotelu tyle dla mnie (dla Fur) zrobili... mysle jak im sie odwdzieczyc...pieniedzy ponad to co place za hotel weta itd nie wezma...chcialam im kupic cos...ale nie wiem co:roll: Macie jakies pomysly???[/quote]
:hmmmm: A przyjmują też bezdomne pieski? Może im karmy potrzeba?
Myślę, że Twoja wdzięczność i wiadomości o piesach od czasu do czasu też im przyjemność sprawi :lol:

Posted

heej wpadlam zobaczyc co tam u was :) chcialabym zobaczyc fotki nowe :) Fur jak sie czujesz ? a jak zwierzaki ? a co do hoteliku... ja bym w zamian za pomoc i wysilek pracownikow zabrala ich zeby sie wyluzowali na jakas imprezke :]

Posted

[quote name='Torzysława']To moze jakąs wielką (no bez przesady) klatke na psiaki..
albo no nie wiem moze jakis fikuśny upominek z Londynu.. hmm badz no nie wiem.. pomysle a jak cos wymysle to powiem..[/quote]

Jezu na klatke dla doga to chyba mnie nie stac:evil_lol:

[quote name='Niki-lidka']Ja mysle, ze wet wspolpracujacy z nimi bedzie wiedzial co by im sie przydalo...tylko musisz sie okreslic wczesniej ile kasy na taki podarunek bys chciala przeznaczyc a on juz cos wymysli...chyba, ze chcesz podarowac im nie cos zwiazanego z psami i hotelem a cos dla nich osobistego bardziej...[/quote]

Nio dzisiaj zapomnialam sie zapytac, ale jutro sie dowiem... mam nadzieje ze sie dowiem...

[quote name='Doginka']Melduję się:hand:, ale niestety bez pomysła:shake:
I już spadam do łożeczka:hand:[/quote]

Czesc Doginko:loveu:

[quote name='Paula_']Cześć Gosiu :loveu: Super, że Furciątko czuje się dobrze :multi:

:hmmmm: A przyjmują też bezdomne pieski? Może im karmy potrzeba?
Myślę, że Twoja wdzięczność i wiadomości o piesach od czasu do czasu też im przyjemność sprawi :lol:[/quote]

Niestey nie przyjmuja bezdomnych psiakow... w kontakcie to napewno z nimi bede:loveu: Naprawde wspaniali ludzie i warto utrzymywac takie znajomosci

[quote name='goldenka245']Hej Gosiu!:multi:
Tak jak tutaj ktoś powiedział to może zapytaj weta? ;) A jeśli ten nic nie pomoże no to nie wiem;)[/quote]

Czesc kochana:loveu:

[quote name='Alicja'][COLOR=red][FONT=Arial][B]Wpadlim z niedzielnym dzieńdobercem....:multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR][/quote]

doberek

[quote name='eria']nie mogę sie doczekać !!!!!!!!![/quote]

Ja tez nie:lol:

[quote name='agaciaaa']Dobry pomysł z podpytaniem weta :)

a ja chce fotki :cool3:[/quote]

Szukam ciagle kabla...

[quote name='diabelkowa']heej wpadlam zobaczyc co tam u was :) chcialabym zobaczyc fotki nowe :) Fur jak sie czujesz ? a jak zwierzaki ? a co do hoteliku... ja bym w zamian za pomoc i wysilek pracownikow zabrala ich zeby sie wyluzowali na jakas imprezke :][/quote]

hehe oni nie wiedza co to wakacje przy takiej ilosci psow a i pewnie o imprezach tez moga pomazyc:evil_lol:

[quote name='Pimpek']Dzieńdoberek !:multi:
Jej, no ja nie wiem jak byś mogła się odwdzięczyć tym gościom z hotelu, ale z [B]Paula_ [/B]się zgadzam :D[/quote]

Cos wymysle:)

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ileż bedziesz tą strone dabliu dabliu dabliu robić?? :razz::razz: [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]jakoś mi cie tu brakuje :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

W tym tempie to chyba wieki mina zanim skoncze:diabloti:

[quote name='Dorkaa']E tam na imprezkę. Popieram pomysł który padł wcześniej. Wypytać kogoś co do hotelu najbardziej potrzebne.[/quote]

Tak sobie mysle ze skoro oni nie maja czasu nigdzie sie ruszyc to moze zaprosic na ferie zimowe ich dziewczyny (maja dwie coreczki) do Londynu. Strasznie tesknia za Preziem i za Fur pewnie tez beda... no sama juz nie wiem:roll:

Posted

[quote name='furciaczek']

Tak sobie mysle ze skoro oni nie maja czasu nigdzie sie ruszyc to moze zaprosic na ferie zimowe ich dziewczyny (maja dwie coreczki) do Londynu. Strasznie tesknia za Preziem i za Fur pewnie tez beda... no sama juz nie wiem:roll:[/quote]
Myślę, że dobry pomysł.. tylko musisz sie liczyc z odpowiedzialnoscią za nie .. i zależy tez w jakim sa wieku(?) bo trzeba by rozwazyc ich transport..:cool3:
Ale pomysl sam w sobie mysle ze trafiony..:multi::razz: