Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='furciaczek']Czesc cioteczki:loveu: Kurcze ja zabije ta sucz jak ja dorwe:angryy:...tyle dni mialam stresa, wczoraj po scianach lazilam a ona jeden dzien po operacji koty gania:evil_lol: Jest troszke oslabiona co nie przeszkadza jej wariowac, apetyt ma wilczy:loveu: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:..czyli wszystko w normie :multi::multi::multi: witanko [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]FUR!! dajże tym kotkom spokój :mad: czyli nie bedzie choinki z furiową bombką?? bombową Furią :roll: bedzie bedzie... wiem że nam tego nie zrobisz :razz::razz::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
goldenka245 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 HEJ FURCIAKU!:diabloti::loveu::loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz:..czyli wszystko w normie :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]witanko [/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nadzwyczaj szybko doszla do siebie:loveu: jeszcze dwa tygodnie bedzie musialabyc pod stala opieka, trzeba jej pilnowac zeby nie wariowala... nie wiem jak jak sie odwdziecze tym ludziom z hotelu:shake: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]FUR!! dajże tym kotkom spokój :mad:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]czyli nie bedzie choinki z furiową bombką?? bombową Furią :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]bedzie bedzie... wiem że nam tego nie zrobisz :razz::razz::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A jednak bedzie:eviltong::evil_lol: tylko nie wiem czy pod choinke...pewnie znowu bede miala przeprawe z rodzicami i pytanie czy pozwola mi przyjechac z 2 psami:roll: [quote name='goldenka245']HEJ FURCIAKU!:diabloti::loveu::loveu::loveu:[/quote] Czesc Kochana:loveu: Quote
Torzysława Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='furciaczek'] A jednak bedzie:eviltong::evil_lol: tylko nie wiem czy pod choinke...pewnie znowu bede miala przeprawe z rodzicami i pytanie czy pozwola mi przyjechac z 2 psami:roll: [/quote] Pozwola pozwola..:razz: pwoesz im, ze to Twój prezent pod choinke dla nich..:evil_lol: Pozdrawiam Cie.. :loveu: no i wszystkich tu obecnych..:loveu: Quote
eria Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 cieszę sie że z Furią już lepiej :multi: Quote
Pimpek Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Z Frurią już lepiej, a jest już u ciebie ?:oops: Quote
Cheritka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='furciaczek']Czesc cioteczki:loveu: Witam wszytkich nowoprzybylych :multi::loveu: Kurcze ja zabije ta sucz jak ja dorwe:angryy:...tyle dni mialam stresa, wczoraj po scianach lazilam a ona jeden dzien po operacji koty gania:evil_lol: Jest troszke oslabiona co nie przeszkadza jej wariowac, apetyt ma wilczy:loveu: :roll: :razz:[/quote] Zawsze mówiłam, że złego diadli nie biorą :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Quote
teqquila Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [B][COLOR="Green"]Witanko jak sie dzis czuje Furia??[/COLOR][/B] Quote
lolka75 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 witamy sie:multi::p. Cmokasy dla przyjaciol:loveu: Quote
agaciaaa Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Cześć Gosiu :loveu: zaglądałam już do was, strasznie sie ciesze że z Furcią ok!!! Buziaczki dla Prezia i Terrorka ;) :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Może by tak jakieś nowe fotki wstawić? :cool3: Quote
Doginka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Cześć Gosiu, do świąt już nie daleko, więc niedługo mam nadzieję zobaczymy fotki Furii pod choinką:loveu::diabloti::multi: Quote
anetta Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 CZemu tu tak pusto?? :question: Nie poznaje koleżanki :cool1: Quote
BBeta Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Hello :loveu::loveu: Ale tu dzisiaj wyjątkowo mało nagadane :diabloti: Quote
clockwork Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]furciaczku... odezwij sie... zaczynam sie martwić...... mam nadzieje że bezpodstawnie [/B][/COLOR][/FONT] Quote
sacred PIRANHA Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]furciaczku... odezwij sie... zaczynam sie martwić...... mam nadzieje że bezpodstawnie [/B][/COLOR][/FONT][/quote] nie martwa sie ludziska:diabloti: Quote
bonita Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [I][COLOR=Blue]Brywieczór :) A co tu tak cicho jakoś :cool3: Pozdrawiamy Was bardzo mocno :loveu: [/COLOR][/I] Quote
Alicja Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:..czy Furciaczkowa przemówi nocą jak zwierzątka w wiliję o północy ...;)...:grins: buziaczki slemy :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Asia & Ginger Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Furciakowa chyba odsypia za wszystkie czasy. :diabloti: Quote
Recommended Posts