Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']Czesc cioteczki:loveu:
Kurcze ja zabije ta sucz jak ja dorwe:angryy:...tyle dni mialam stresa, wczoraj po scianach lazilam a ona jeden dzien po operacji koty gania:evil_lol: Jest troszke oslabiona co nie przeszkadza jej wariowac, apetyt ma wilczy:loveu:
[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:..czyli wszystko w normie :multi::multi::multi:
witanko [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]FUR!! dajże tym kotkom spokój :mad:

czyli nie bedzie choinki z furiową bombką?? bombową Furią :roll:
bedzie bedzie... wiem że nam tego nie zrobisz :razz::razz::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz:..czyli wszystko w normie :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]witanko [/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Nadzwyczaj szybko doszla do siebie:loveu: jeszcze dwa tygodnie bedzie musialabyc pod stala opieka, trzeba jej pilnowac zeby nie wariowala... nie wiem jak jak sie odwdziecze tym ludziom z hotelu:shake:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]FUR!! dajże tym kotkom spokój :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]czyli nie bedzie choinki z furiową bombką?? bombową Furią :roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]bedzie bedzie... wiem że nam tego nie zrobisz :razz::razz::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

A jednak bedzie:eviltong::evil_lol: tylko nie wiem czy pod choinke...pewnie znowu bede miala przeprawe z rodzicami i pytanie czy pozwola mi przyjechac z 2 psami:roll:

[quote name='goldenka245']HEJ FURCIAKU!:diabloti::loveu::loveu::loveu:[/quote]

Czesc Kochana:loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']
A jednak bedzie:eviltong::evil_lol: tylko nie wiem czy pod choinke...pewnie znowu bede miala przeprawe z rodzicami i pytanie czy pozwola mi przyjechac z 2 psami:roll:
[/quote]

Pozwola pozwola..:razz: pwoesz im, ze to Twój prezent pod choinke dla nich..:evil_lol:

Pozdrawiam Cie.. :loveu: no i wszystkich tu obecnych..:loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']Czesc cioteczki:loveu:

Witam wszytkich nowoprzybylych :multi::loveu:

Kurcze ja zabije ta sucz jak ja dorwe:angryy:...tyle dni mialam stresa, wczoraj po scianach lazilam a ona jeden dzien po operacji koty gania:evil_lol: Jest troszke oslabiona co nie przeszkadza jej wariowac, apetyt ma wilczy:loveu:
:roll: :razz:[/quote]
Zawsze mówiłam,
że złego diadli nie biorą :evil_lol: :diabloti: :evil_lol:

Posted

:razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:..czy Furciaczkowa przemówi nocą jak zwierzątka w wiliję o północy ...;)...:grins:

buziaczki slemy :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]