Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

:thumbs:bedzie dobrze, bedzie dobrze:happy1:trzymamy kciuki caaalutki czas:kciuki:. I na swieta chcemy ogladac fotki jak Furia Pregowana siedzi pod:tree1: , a na szyi przewiazana czerwona kokarda:multi::cool3::loveu:

Posted

[quote name='lolka75']I na swieta chcemy ogladac fotki jak Furia Pregowana siedzi pod:tree1: , a na szyi przewiazana czerwona kokarda:multi::cool3::loveu:[/quote]
POPIERAM! :loveu:
Fur pod choinką.. :rolleyes:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]...pedzilam na złamanie karku jak mi Qba powiedziała że dogo zadzialało .......:kciuki: nadal trzymam ........czekam na wiesci [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Niki-lidka']jest oki:):):) !!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]serio serio :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

ale ja jeszcze leciuśko pozaciskam ;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Tak na szybko bo jeszcze mi sie lapki trzesa....

Do zabiegu usypiali ja prawie godzine (twarda sztuka:evil_lol:), operacja przebiegla bez wiekszych komplikacji, udalo sie za jednym zamachem zrobic sterylke.
Po operacji Fur wybudzila sie za wczesnie i zwiala im ze stolu operacyjnego siejac postrach w poczekalni i gabinecie:diabloti:
Malutka musi byc cewnikowana jeszcze ale wet mowi ze naprawde nadspodziewanie dobrze to zniosla i na swieta bedzie jak nowa:loveu:

Ide sie znowu napic....musze sie odstresowac:evil_lol:

dziekuje cioteczki za kciuki:loveu: jestescie kochane:loveu:

Posted

Kurczę ale mi ulżyło.. NAPRAWDE! jakos mi tak lekko na sercu i sie strasznie ciesze!! :Cool!::Cool!:

Fur.. sciskam Cie mocno i trzymaj sie...:loveu:
załatwiaj już prom na grudzień!! :multi::multi::buzi:

aDa.

[COLOR=LemonChiffon][COLOR=PaleTurquoise]poza tym ja wiedziałam, ze to sie nie moze skonczyc inaczej..[/COLOR]:evil_lol:[/COLOR]