Torzysława Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Jak jak zawsze spóźniony..:shake: Krzyzuje palce zeby nie zapeszyc..:cool3: Ale i tak pod stolem trzymam kciuki.. :happy1: Quote
lolka75 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 :thumbs:bedzie dobrze, bedzie dobrze:happy1:trzymamy kciuki caaalutki czas:kciuki:. I na swieta chcemy ogladac fotki jak Furia Pregowana siedzi pod:tree1: , a na szyi przewiazana czerwona kokarda:multi::cool3::loveu: Quote
Torzysława Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='lolka75']I na swieta chcemy ogladac fotki jak Furia Pregowana siedzi pod:tree1: , a na szyi przewiazana czerwona kokarda:multi::cool3::loveu:[/quote] POPIERAM! :loveu: Fur pod choinką.. :rolleyes: Quote
lolka75 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 i co?...i co?... siedze jak na szpilkach...czekam na wiesci.... Oj wyobrazam sobie co Gosica teraz przezywa biedna:-(... Czym sie Goska!!!! Quote
Doginka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Fur no i jak tam? Ja cały czas trzymam kciuki:bigok:, ale jest już po 17.00 więc chyba już po????:razz: Czekamy na wieści:loveu: Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:kciuki: trzymamy i czekamy ............[/B][/COLOR][/FONT] Quote
maciaszek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Zaciśniętych kciuków cały czas nie puszczam i czekam, razem z wszystkimi, na wieści!!! Quote
anetta Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 :roll: jeszcze czy już po? nadal trzymam :kciuki: Musi być dobrze!!! Quote
Asia & Ginger Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 A ja nadal trzymam kciuki u rąk i u nóg, na zmianę. :kciuki: :kciuki: Mam nadzieję, że pomogą, operacja się powiedzie i Furcia na święta będzie ze swoją kochaną rodzinką. :loveu: Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]...pedzilam na złamanie karku jak mi Qba powiedziała że dogo zadzialało .......:kciuki: nadal trzymam ........czekam na wiesci [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Torzysława Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Furr... gdzie ty jestes...!:question: Co z bohaterka dzisiejszego dnia? :???: Cały czas jestem duchem z wami i trzymam mój kciuk nieustannie!:lol::loveu: Quote
agaciaaa Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Wpadłam licząc na wieści.. a tu nic.. więc dopiero w czwartek późnym wieczorem sie dowiem. Mam nadzieje, że wszystko ok!!!! Buziaki Gośka! Quote
Luzia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 I co i co?? Bo już nie mogę wytrzymać tego napięcia.. Napisz jak poszło Quote
Paula Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Też czekam niecierpliwie na wieści :kciuki: Quote
sacred PIRANHA Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 jest oki:):):) !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Niki-lidka']jest oki:):):) !!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]serio serio :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: ale ja jeszcze leciuśko pozaciskam ;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Asia & Ginger Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Niki-lidka']jest oki:):):) !!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] Czyżbyś coś wiedziała? :cool3: Kobity piszta coś, bo ja tu siedzę jak na szpilkach. :nerwy: Quote
sacred PIRANHA Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Asia & Ginger']Czyżbyś coś wiedziała? :cool3: Kobity piszta coś, bo ja tu siedzę jak na szpilkach. :nerwy:[/quote] zaraz przygonie Fur na dogo to opowie:) Quote
maciaszek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ufff.... Ale prosimy o szerszą relację! Quote
furciaczek Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Tak na szybko bo jeszcze mi sie lapki trzesa.... Do zabiegu usypiali ja prawie godzine (twarda sztuka:evil_lol:), operacja przebiegla bez wiekszych komplikacji, udalo sie za jednym zamachem zrobic sterylke. Po operacji Fur wybudzila sie za wczesnie i zwiala im ze stolu operacyjnego siejac postrach w poczekalni i gabinecie:diabloti: Malutka musi byc cewnikowana jeszcze ale wet mowi ze naprawde nadspodziewanie dobrze to zniosla i na swieta bedzie jak nowa:loveu: Ide sie znowu napic....musze sie odstresowac:evil_lol: dziekuje cioteczki za kciuki:loveu: jestescie kochane:loveu: Quote
Paula Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 :multi: :multi: :multi: Uff, cieszkam, ze wsio poszło dobrze :multi: :loveu: I nadal trzymamy :kciuki: Quote
Torzysława Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Kurczę ale mi ulżyło.. NAPRAWDE! jakos mi tak lekko na sercu i sie strasznie ciesze!! :Cool!::Cool!: Fur.. sciskam Cie mocno i trzymaj sie...:loveu: załatwiaj już prom na grudzień!! :multi::multi::buzi: aDa. [COLOR=LemonChiffon][COLOR=PaleTurquoise]poza tym ja wiedziałam, ze to sie nie moze skonczyc inaczej..[/COLOR]:evil_lol:[/COLOR] Quote
maciaszek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 No to teraz mogę zrobić pełne UFFFFFFFFFFFFFFFF !!!! :) Super! Odstresowuj się. Należy Ci się :). Quote
lolka75 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 :BIG::drink1:...za Furie i udany zabieg:multi: Quote
Recommended Posts