lolka75 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 trzymamy kciuki za Furcie...bardzo mocno. Powodzenia malenka!!! Quote
furciaczek Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Niestety zabieg przelozony na jutro:roll: Mam nowego kota:eviltong::diabloti: pozniej zdiecia dam:loveu: Quote
agaciaaa Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 cześć :loveu: to jutro nawzajem trzymamy kciuki za swoje suki... nawet zarymowałam :evil_lol: fajne fotki pożaru :crazyeye: chce jeszcze :diabloti: i o co chodzi z kotem???? :crazyeye: Quote
furciaczek Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 [quote name='agaciaaa']cześć :loveu: to jutro nawzajem trzymamy kciuki za swoje suki... nawet zarymowałam :evil_lol: fajne fotki pożaru :crazyeye: chce jeszcze :diabloti: i o co chodzi z kotem???? :crazyeye:[/quote] beda wieczorem:cool3: jak to co przedstawie wam nowego kota mojego:diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 jak to nowego???? mało Ci jeszcze? :evil_lol: Quote
maciaszek Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [quote name='furciaczek']Niestety zabieg przelozony na jutro:roll:[/quote] Trzymam MOCNO kciuki !!! Quote
Torzysława Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [quote name='furciaczek']Niestety zabieg przelozony na jutro:roll: Mam nowego kota:eviltong::diabloti: pozniej zdiecia dam:loveu:[/quote] Nie lubie taki sytuacji.. jak juz jestem na cos przygotowana a tu mi mowia.. ze jednak kiedy indziej..:roll: ale dobrze ze juz bedzie po wszystkich i bedziecie juz w koncu razem w (hmmm.. jak to teraz?) 6? :cool3::diabloti: Juz jest pozniej.. ja chce foty kociatka.! Quote
furciaczek Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 [quote name='agaciaaa']jak to nowego???? mało Ci jeszcze? :evil_lol:[/quote] a co:evil_lol: [quote name='maciaszek']Trzymam MOCNO kciuki !!![/quote] nie puszczaj:loveu: [quote name='Torzysława']Nie lubie taki sytuacji.. jak juz jestem na cos przygotowana a tu mi mowia.. ze jednak kiedy indziej..:roll: ale dobrze ze juz bedzie po wszystkich i bedziecie juz w koncu razem w (hmmm.. jak to teraz?) 6? :cool3::diabloti: Juz jest pozniej.. ja chce foty kociatka.![/quote] Wetka miala wezwanie do kota z wypadku i pewnie zajelo jej to kupe czasu, zreszta zmeczona pewnie po czyms takim wiec wole zeby wypoczeta jutro przyszla;) Matko ale sie fatalnie czuje:shake: i jeszcze dogo mi wylaczaja:placz: no ale bede miala przynajmniej czas zeby prace napisac:roll: Foteczki niepospolitego dachowca:loveu::evil_lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/112/4b385708de55f8ef.jpg[/IMG][/URL] po kapieli [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/113/cdbe442050cc3139.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/44/5bb5d67be0f60910.jpg[/IMG][/URL] i jak wam sie podoba:cool1: Quote
agaciaaa Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [url]http://images29.fotosik.pl/113/cdbe442050cc3139.jpg[/url] co to jest??? :crazyeye: :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 trzymam kciuki za furie i sarunie:) Quote
maciaszek Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Tak właśnie myślałam. Że to będzie ten sam, a jednak inny ;). Na zdjęciu zrobionym od tyłu wygląda jakby miał sierść z aksamitu... Quote
furciaczek Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Chcialam mu irokeza zrobic ale krzywo mi wyszedl i zgolilam go na sznaucera:evil_lol: Prezio tez po strzyzonku i wyglada jak koza:evil_lol: Quote
maciaszek Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [quote name='furciaczek']Prezio tez po strzyzonku i wyglada jak koza:evil_lol:[/quote]Dawaj zdjęcia !!!! :diabloti: Quote
furciaczek Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 [quote name='maciaszek']Dawaj zdjęcia !!!! :diabloti:[/quote] Nie mam narazie:roll: jutro cos wrzuce, dzisiaj zdycham przez to przeziebienie:shake: Quote
maciaszek Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Może i zdychasz, ale nie zdechniesz, bo -jak sama kiedyś powiedziałaś - złego licho nie bierze :eviltong:... :diabloti: Trzymaj się. Zdrowiej i przesyłaj pozytywne wibracje w stronę Furii (jako i my przesyłamy!). Quote
Luzia Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Ale śmiszny kot? :PROXY5: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
furciaczek Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 [quote name='luzia']Ale śmiszny kot? :PROXY5: :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Tak to jest smieszny kot:evil_lol: [quote name='maciaszek']Może i zdychasz, ale nie zdechniesz, bo -jak sama kiedyś powiedziałaś - złego licho nie bierze :eviltong:... :diabloti: Trzymaj się. Zdrowiej i przesyłaj pozytywne wibracje w stronę Furii (jako i my przesyłamy!).[/quote] Czuje sie tak ze wolalbym zeby mnie wzielo:roll: albo dogo albo gg mi pada:angryy: Quote
Luzia Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [quote name='furciaczek'] Czuje sie tak ze wolalbym zeby mnie wzielo:roll: albo dogo albo gg mi pada:angryy:[/quote] Zainstalui sobie AQQ ja mam super jest :p Quote
furciaczek Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 [quote name='luzia']Zainstalui sobie AQQ ja mam super jest :p[/quote] a co to jest??:oops: Quote
Luzia Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 [quote name='furciaczek']a co to jest??:oops:[/quote] To jest taki komunikator jak gg I co najważniejsze można rozmawiać przez niego z osobami które mają gg :razz: Quote
clockwork Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]doberek!! zaintrygowało mnie to po lewej na twoim banerku...:loveu::loveu: więc se wlazłam.. pozwól że nie bede nadrabiać... już wiem że to CORSiczka :loveu: i se bede czasem spoglądać co tu sie dzieje ;) za jakiś czas bede w temacie :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Luzia Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Witamy z rana :multi::multi::multi: I trzymamy kciuki za Furcie :p Quote
lolka75 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 trzymamy kciuki i pazurki za Furie i czekamy na wiesci o zabiegu:p. Pozdrowki z zamrozonej Holandii;). P.S. mam juz to AQQ...jest super (mialam juz dosc niedzialajacego gg)...dziekuje za podpowiedz luzia:cool3: Quote
Recommended Posts