Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

cześć :loveu:

to jutro nawzajem trzymamy kciuki za swoje suki... nawet zarymowałam :evil_lol:

fajne fotki pożaru :crazyeye: chce jeszcze :diabloti:

i o co chodzi z kotem???? :crazyeye:

Posted

[quote name='agaciaaa']cześć :loveu:

to jutro nawzajem trzymamy kciuki za swoje suki... nawet zarymowałam :evil_lol:

fajne fotki pożaru :crazyeye: chce jeszcze :diabloti:

i o co chodzi z kotem???? :crazyeye:[/quote]

beda wieczorem:cool3: jak to co przedstawie wam nowego kota mojego:diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek']Niestety zabieg przelozony na jutro:roll:

Mam nowego kota:eviltong::diabloti: pozniej zdiecia dam:loveu:[/quote]

Nie lubie taki sytuacji.. jak juz jestem na cos przygotowana a tu mi mowia.. ze jednak kiedy indziej..:roll:
ale dobrze ze juz bedzie po wszystkich i bedziecie juz w koncu razem w (hmmm.. jak to teraz?) 6? :cool3::diabloti:

Juz jest pozniej.. ja chce foty kociatka.!

Posted

[quote name='agaciaaa']jak to nowego???? mało Ci jeszcze? :evil_lol:[/quote]

a co:evil_lol:

[quote name='maciaszek']Trzymam MOCNO kciuki !!![/quote]

nie puszczaj:loveu:

[quote name='Torzysława']Nie lubie taki sytuacji.. jak juz jestem na cos przygotowana a tu mi mowia.. ze jednak kiedy indziej..:roll:
ale dobrze ze juz bedzie po wszystkich i bedziecie juz w koncu razem w (hmmm.. jak to teraz?) 6? :cool3::diabloti:

Juz jest pozniej.. ja chce foty kociatka.![/quote]

Wetka miala wezwanie do kota z wypadku i pewnie zajelo jej to kupe czasu, zreszta zmeczona pewnie po czyms takim wiec wole zeby wypoczeta jutro przyszla;)

Matko ale sie fatalnie czuje:shake: i jeszcze dogo mi wylaczaja:placz: no ale bede miala przynajmniej czas zeby prace napisac:roll:

Foteczki niepospolitego dachowca:loveu::evil_lol:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/112/4b385708de55f8ef.jpg[/IMG][/URL]

po kapieli
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/113/cdbe442050cc3139.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/44/5bb5d67be0f60910.jpg[/IMG][/URL]

i jak wam sie podoba:cool1:

Posted

Może i zdychasz, ale nie zdechniesz, bo -jak sama kiedyś powiedziałaś - złego licho nie bierze :eviltong:... :diabloti:
Trzymaj się. Zdrowiej i przesyłaj pozytywne wibracje w stronę Furii (jako i my przesyłamy!).

Posted

[quote name='luzia']Ale śmiszny kot? :PROXY5:

:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

Tak to jest smieszny kot:evil_lol:

[quote name='maciaszek']Może i zdychasz, ale nie zdechniesz, bo -jak sama kiedyś powiedziałaś - złego licho nie bierze :eviltong:... :diabloti:
Trzymaj się. Zdrowiej i przesyłaj pozytywne wibracje w stronę Furii (jako i my przesyłamy!).[/quote]

Czuje sie tak ze wolalbym zeby mnie wzielo:roll:

albo dogo albo gg mi pada:angryy:

Posted

[quote name='furciaczek']

Czuje sie tak ze wolalbym zeby mnie wzielo:roll:

albo dogo albo gg mi pada:angryy:[/quote]

Zainstalui sobie AQQ ja mam super jest :p

Posted

[quote name='furciaczek']a co to jest??:oops:[/quote]

To jest taki komunikator jak gg
I co najważniejsze można rozmawiać przez niego z osobami które mają gg :razz:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]doberek!!

zaintrygowało mnie to po lewej na twoim banerku...:loveu::loveu: więc se wlazłam.. pozwól że nie bede nadrabiać... już wiem że to CORSiczka :loveu: i se bede czasem spoglądać co tu sie dzieje ;) za jakiś czas bede w temacie :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

trzymamy kciuki i pazurki za Furie i czekamy na wiesci o zabiegu:p. Pozdrowki z zamrozonej Holandii;).

P.S. mam juz to AQQ...jest super (mialam juz dosc niedzialajacego gg)...dziekuje za podpowiedz luzia:cool3: