Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

dzis...
11.10 - dojezdzaja do granicy, prezes lekko zdenerwowany, ale Fur twierdzi ze jest ok...(a ja sie zaczynam denerwowac:shake:)
13.43 - sa dopiero w niemczech...kimają sobie (czlowiek od zmyslow odchodzi czemu sie nie odzywaja a oni kimają!!!:angryy:)
13.47 - Fur boli łepetyna, ma nadzieje ze niedlugo bedzie postoj (nadzieja matka glupich:evil_lol:) a prezes postanowil zjesc kierowce, ale jakos mu nie poszlo:eviltong:...Fur uratowala kierowce (tylko nie myslcie ze ona taka dobra jest...po prostu kto by prowdzil gdyby wtrząchneli kierowce:diabloti:)
20.22 - są dopiero w holandii bo stali w korku 3godziny:shake:....Fur twietrdzi ze spi caaaaly czas (to taka marna wymowka dlaczego do mnie nie pisze:placz:):mad:
22.23 - Fur twierdzi ze tyle spi ze ledwo na oczy widzi (przeciez to norma, papugi są lekko slepe z reguly:evil_lol:) i chyba odsypia te wszystkie nocki...marne wytlumaczenie dlaczego nie zasypuje mnie smsami:mad:
...narazie to tyle....trzymac kciuki!!!!!!!!!!!!

Posted

23.06 - w UK beda okolo 6...podczas snu Fur preziuch tez spi (ona tak twierdzi, ale skad ona to wie skoro ona wtedy spi???)
Prezes ponoc czasem sobie przypomina o spanielku (jedzie razem z nimi, ponoc jakis fajny.....ale dla Fur wszystko co ma cztery lapy i nie jest swinia jeste piekne....wiec ten spaniel pewnie paskudny jest) i wtedy "drze pape"...
Fur twierdzi, ze kierowca zyje (niby prawdopodobne, bo w koncu jadą dalej) i nawet gada sobie z czarnuchem....a nie mowilam! podczas jej snu oni sie dogadali!!

Posted

hahaha ale sie usmialam, swietna relacja:lol: :lol: :lol:

milo ze kierowca zyje, niech fur koniecznie zrobi fotke spanielowi i nam wstawi jak bedzie miala dostep do neta to sami ocenimy:eviltong:

Posted

[quote name='Niki-lidka']teraz pytanie...skoro Fur tyyyyle spi...to co robie prezes z kierowca wtedy???[/quote]O tym samym pomyślałam... Przecież Prezes chciał pożreć kierowcę :diabloti:.

[quote name='Niki-lidka']23.06 - w UK beda okolo 6...podczas snu Fur preziuch tez spi (ona tak twierdzi, ale skad ona to wie skoro ona wtedy spi???)[/quote]No właśnie :evil_lol:.
A kierowca to powinien chyba dostać jakiś medal jak dojadą (za przeżycie tej jazdy :evil_lol:).

Posted

Hehehe ale sie usmialam czytajac relacje:evil_lol: Nikki jestes wielka:loveu:

Podroz minela spokojnie, Prezio lekko zdenerwowany byl, od czasu do czasu przypominal wszytkim ze do panci nie wolno sie zblizac wiec na paierocha sama chodzilam:shake: Kierowca przezyl, pogadal sobie z Preziem troche ale czarnucha chyba nie przekonaly jego argumenty bo dalej nie mily byl:diabloti:

Na granicy nas olali totalnie:crazyeye: nic nie sprawdzali powiedzieli ze psy moga sie odlac dalej na placu przed promem...

Zaraz zadpodam foteczki ze spotaknia terrorystyczno preziowego:cool3:

Posted

[quote name='despera']Fur już pewnie na miejscu... Niki, wiesz już coś?[/quote]
no jasne...wiedzialam juz w nocy ale mi sie kompa wlaczacy nie chcialo, bo pilam za udane przejscie na granicy i klawiatura mi sie rozmywala...i tak bym nic nie napisala:eviltong:
[quote name='furciaczek']Hehehe ale sie usmialam czytajac relacje:evil_lol: Nikki jestes wielka:loveu:

[/quote]
e tam...bez przesady:eviltong:

Posted

Nio napewno nikki jestes wyzsza odemnie:diabloti::eviltong:

uwaga uwaga... pies z kotem:loveu:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/106/66bac20aa505c29e.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/105/4741ddae95f492c4.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/31/25dc8e489f72c3da.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/31/e1f8f1b84779ebfd.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/105/9b0b37f70bb1022d.jpg[/IMG][/URL]

Prezio zboczony sie zrobil... on chce terrora no wiecie... :roll::evil_lol:

A kociaty mnie poznal i przyszedl sie pomiziac od razu:loveu:

Posted

Od jakiegoś czasu cichutko sobie podczytywałam (no dooobra, przyznam się od chwili kiedy obwieściłas u Waszki o pożarciu poduszki, bo liczyłam na fotki efektów Preziowej przemiany materii :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) i cichutko trzymałam kciuki.
Pierwsza częśc skończyła się happy endem, teraz trzymam kciuki, żeby szybciutko dołączyła do was Furia :kciuki:

Posted

[quote name='Marta_Ares']uf jak dobrze ze wszystko sie udalo:multi:

trzeba wypic za udany przejazd:drinking::drinking:[/quote]

Ja bede pic jak cale stadko bedzie w komplecie:loveu: Z Furcia duuzo lepiej:multi: w poniedzialek kolejna wizyta weta i miejmy nadzieje ze juz niedlugo bede moga ja tu przywlec:loveu:

[quote name='Niki-lidka']no ja wlasnie widze ze prezes sie tak jakos nastawia do tego kota:)!!!![/quote]

hehe ze kot ma inna orientacje to wiedzialam ale ze prezio:crazyeye:

[quote name='agaciaaa']super że sie udało wszystko bez problemów :multi:

a fotki świetne jak sie chlopaki poznają :evil_lol: :loveu:[/quote]

Poznaly sie i teraz prezio ma przerabane:diabloti:

[quote name='asher']Od jakiegoś czasu cichutko sobie podczytywałam (no dooobra, przyznam się od chwili kiedy obwieściłas u Waszki o pożarciu poduszki, bo liczyłam na fotki efektów Preziowej przemiany materii ) i cichutko trzymałam kciuki.
Pierwsza częśc skończyła się happy endem, teraz trzymam kciuki, żeby szybciutko dołączyła do was Furia :kciuki:[/quote]

hehe mam nadzieje ze zadowolona bylas z pierzastego psa:evil_lol: staralam sie jak moglam zeby fotki wyszly, czubek glupawki dostal :lol:
a tak w ogole to milo Cie widziec i zapraszam czesciej:loveu:

[quote name='maciaszek']No to świetnie :) !!!! Przejazd sie udał !!! :cunao: Jeden psiur już w UK. Jeszcze tylko Furia i można :drinking::drinking: na całego :lol:.[/quote]

Nio dokladnie:loveu:

[quote name='wiq']prezio wącha obiad :evil_lol:

super, że tak gładko poszło![/quote]

hehe jest odwrotnie... Terror goni mi psa po calym domu:lol: Biedny prezio musi uwazac gdzie idzie bo kocur skacze na niego z mebli i atakuje z za rogu:diabloti: Wkoncu chyba znalazlam odpowiednia zabawke kocurkowi wrednemu:lol:

Posted

[quote name='limoncia']O rety jak mnie tu dawno nie bylo:lol::lol::lol: Świetne fotki :loveu::loveu:prezes i kotek :loveu::loveu::loveu:[/quote]

A nio dawno Cie nie bylo... ale wybaczam bo mnie tez nie:eviltong:

Zaraz spadam z Preziem do zoologa i na spacerek, macie tu 2 foteczki:loveu:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/106/56d9049033495283.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/106/b697dfee70cc9634.jpg[/IMG][/URL]