Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

Kurcze nie moge cytowac:angryy:

Dziekuje dziewczyny za tak cieple slowa:loveu:
Z Furcia juz lepiej, dostala antybiotyki, hormony i cos rozkurczowego, musiala byc cewnikowana...wczoraj wieczorem byla slaba, lezala tylko:-(
Dzisiaj rano z wielkim apetytem rzucila sie na jedzonko, na deser chciala zjesc kota ale ten jej zwial:evil_lol: W chwili obecnej nic nie mozna powiedziec, musimy czekac, wyjazd znowu przelozylam...nie wiem do kiedy... za 5 dni wszytko sie wyjasni czy bedzie operacja czy nie. Chcialabym ja tu miec przy sobie:-( ale rodzice raczej sie nie zgodza:roll: poza tym na tym zadoopu nie ma pozadnego weta a tam ma naprawde dobra opieke, wieczorem zebralo sie nad nia prawdziwe konsylium weterynaryjne 3 wetow ja ogladalo:p Ludziska z hotelu sa wspaniali, traktuja mloda jak wlasnego psa i widac ze sie martiwa i robia wszytko co tylko mozna... nie wiem jak im sie odwdziecze...

Co do K. to staram sie tlumaczyc to tym ze moze mial ciezki dzien, a jak wiadomo wetom zdaza sie to dosyc ciezko...zabolaly mnie jego slowa...ale jakos mu to wybacze...ale wiecej swoich psow u niego leczyc nie bede...

Preziu chyba cos czuje bo jakis taki wczoraj inny byl... caly czas staral sie mnie rozbawic przychodzil podgryzal i spiewal:loveu: w nocy byl troszke nie spokojny ale pancia utulala pieseczka do snu i bylo ok:loveu:

Posted

[quote name='eria']wszystko będzie dobrze :lol:[/quote]

Mam nadzieje ze jestes jasnowidzem eriaczku:loveu:

[quote name='Niki-lidka']oj Fur...nastepnym razme jak nie odbierzesz ode mnie telefonu to zadzwonie na domowy:):):) zartuje oczywiscie, rozumiem twoja sytuacje...i przykro mi koffana:([/quote]

taaa juz dzisiaj mialam wyklad na temat nocnych telefonow:diabloti::evil_lol: jak cos to bede wiala do piwnicy, dzisiaj mi sie nie chcialo:eviltong:

[quote name='agaciaaa']Super że z Furcią lepiej!!! i oby tak dalej... młoda jest, wygrzebie sie ;)[/quote]

Oj mam nadzieje...

czeka mnie jeszcze wedrowka po polsce w sprawie paszportow, kazdy wet w innym miescie:roll: zreszta to sie nie pali bo i tak nie wiem na jak dlugo utknelam w polsce

ide z piesem na spacerek:loveu:

Posted

[quote name='eria']weź aparat !![/quote]

[quote name='agaciaaa']miłego spacerku! :loveu:[/quote]

[quote name='Marta_Ares']uff jak dobrze ze z Furcia lepiej:loveu:

koniecznie zdjecia ze spaceru;)[/quote]

e to byl maly przed obiadowy spacerek, nie bylo czego focic;)
Pozniej idziemy na taki dluzszy to wezme aparat... zreszta teraz jakos nie w glowie mi focenie...ale moze moze przyjdzie mi ochota:)

Posted

Ja tu czytam.. przegladam strony i dowiaduje sie ze z Furia jakies straszne rzeczy sie dzieja.. :shake::shake::-(
Co tam sie dzeje.. o co chodzi z ta operacja? :-(
Cos z nerkami?
Doczytalam tez ze cos zlego dzieje sie z paszportami :(

Kurcze jestem nie w temacie.. aaaaaaa nie mam juz zupelnie czasu na dogo a tu takie tragedie sie dzieja...:placz::placz:

Trzymam kciuki Furr :glaszcze:

Posted

[quote name='Torzysława']Ja tu czytam.. przegladam strony i dowiaduje sie ze z Furia jakies straszne rzeczy sie dzieja.. :shake::shake::-(
Co tam sie dzeje.. o co chodzi z ta operacja? :-(
Cos z nerkami?
Doczytalam tez ze cos zlego dzieje sie z paszportami :(

Kurcze jestem nie w temacie.. aaaaaaa nie mam juz zupelnie czasu na dogo a tu takie tragedie sie dzieja...:placz::placz:

Trzymam kciuki Furr :glaszcze:[/quote]

Witaj kochana:loveu:
Furci pochwa wypadla i zaczelo sie paprac, powiekszac itd... jak jej stan sie ustabilizuje i obrzek zmniejszy bedzie operacja...jest szansa ze wszystko sie wchlonie, dostala jakis lek na to...ale ciiiii zeby nie zapeszyc;)

[quote name='diabelkowa']bedzie dobrze fur ;] fotki prezia prosimy :))[/quote]

dzisiaj juz fot nie bedzie:eviltong: musicie poczekac do jutra:diabloti:

[quote name='Torzysława']Tak tylko pozwole sobie zaznaczyc.. ze ktos na dogo źle godzinę przestawił zamiast w tył to w przód :mad::evil_lol:[/quote]

kto??

Posted

Przeczytałam te wszystkie strony, które nagromadziły się od wczoraj, z zapartym tchem i walącym sercem.
Furciaku, jak jeszcze raz nie odbierzesz telefonu od Niki to Niki poda nam Twój numer i będziemy dzwonić CAŁĄ NOC :diabloti:.
Cieszę się, że z Furią troszkę lepiej i trzymam mocno kciuki za jeszcze lepiej!!!
A Ciebie ściskam i przesyłam DUUUUŻOOOO mocy!

Posted

[quote name='furciaczek']

Co do K. to staram sie tlumaczyc to tym ze moze mial ciezki dzien, a jak wiadomo wetom zdaza sie to dosyc ciezko...zabolaly mnie jego slowa...ale jakos mu to wybacze...ale wiecej swoich psow u niego leczyc nie bede...
[/quote]
To, że on miał ciężki dzień nie zwalnia go od zachowania szacucnku do innych-jakby on trafił na mnie to ja pokazałabym mu gdzie raki zimują:mad::mad:
Cieszę się, że z Furcią troszkę lepiej, ale nic więcej nie napiszę, żeby nie zapeszyć:diabloti:
Tfu tfu tfu na psa urok:diabloti::razz::diabloti::loveu: