furciaczek Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 udalo mi sie uchwycic minki furciaka podczas snu :loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images4.fotosik.pl/215/7c7349e1bae6968c.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/252/e523d99c965d46da.jpg[/IMG][/URL] Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Jaak ona cudownie śpi :loveu: , a ta warga to mnie rozbroiła buahahaha.... zdjecia z poprzedniej strony to sa prze czaderskie.... prawdziwi zabójcy :D:D :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 wymiziaj ją teraaaaz !!1 proszeeee !!!! Quote
Agushka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Nie no śpiąca Furcia to widok niezapomniany. Fafle jej sie pogniotły :lol::lol: Ale masz z nią fajnie. Furcia na poprawe humoru jest niezastąpiona. Quote
wiq Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 jaki dziu/obas:loveu: fajne maja obroze:cool3: p.s. juz wyobrazam sobie flata w cwiekach:evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 świetne fotki z walk :loveu: :lol: trzymam :kciuki: za dumę sznaucerową czyli brodę :razz: :loveu: widać, że rośnie - oby jak najszybciej :multi: Quote
furciaczek Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='wiq']jaki dziu/obas:loveu: fajne maja obroze:cool3: p.s. juz wyobrazam sobie flata w cwiekach:evil_lol:[/quote] nio niepowiem moglby zabawnie wygladac:evil_lol: [quote name='malawaszka']świetne fotki z walk :loveu: :lol: trzymam :kciuki: za dumę sznaucerową czyli brodę :razz: :loveu: widać, że rośnie - oby jak najszybciej :multi:[/quote] eh niedawno bylismy na pierwszysm strzyzeniu z prezeskiem i fryzjerka sciela mu brode i grzywke praktycznie do zera:angryy: ja nie wiem zkad ona czerpie wiedze na temat strzyzenia:angryy: naszczescie powoli preziuch zaczyna przypominac sznaucera Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:cudo:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [IMG]http://images4.fotosik.pl/215/7c7349e1bae6968c.jpg[/IMG] Co do małych yorków itp jaszczących na Ozzulka to mam jeden sposób , jak widzę ze zbliżający się wypierdek zaczyna sie pienić , to drę ryja do Ozzulka FUJ NIE RUSZ bo potem się zrzygasz albo co gorzej zatrujesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: daje to efekty , właściciel zapina piesa i patrzy jakby chciał sam mnie zagryść:evil_lol:/ a dzieckiem to ja już od wielu lat nie jestem;)/ Quote
Marta_Ares Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 jakie swietne minki strzelaaaaaaa:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agushka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Alicja przedni sposób :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olekg89 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ale Furia jest fajna :D zakochałem się ! Na małe gówna(yorki pekinczyki itp.) jest Kaja nauczyłem ją komendy "goń" i jak małe gówienko drze ryja a pańcia rozmawia z kolezanką to mówie Kaja goń i yorczek spieprza ze skowytem ,a pańcia drze morde . Quote
wiq Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 jakos sobie flata w takim ustrojstwie nie moge wyobrazic.. jazgotniki to jedno, a pieski puszczane, zeby sobie "pouzywaly" ku uciesze ynteligentnych wlascicieli..?:angryy: suka klapie paszcza, a ja mam ochote dokonac krwawych czynow:angryy: Quote
furciaczek Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 ja osobiscie lubie male psiaki...czego niemoge powiedziec o wiekszosci ich wlasicieli:angryy: Quote
Cerber Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [IMG]http://images2.fotosik.pl/252/e523d99c965d46da.jpg[/IMG] o mój Bozziu kochany, ale cuuuuuuuuuudo... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: KOCHAM FAFLE....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [I]mi tam małe pieski nie przeszkadzają grunt żeby miały pyszczji zamknięte;)[/I] Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 ja już sie przez 7 lat przyzwyczailam że jak cos sie dzieje za drzwiami albo ktoś puka to w domu nie słychac własnych myśli.... :roll: Quote
Usia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 a dzisiaj moje bydlaki bawiły sie z takim "malenstwem" pół rocznym jak twoja Furia nawet zdjecia mam tylko wstawie do siebie ok?? wybaczysz mi to ;) i tez miał takie fafle jak twoje malenstwo [IMG]http://images2.fotosik.pl/252/e523d99c965d46da.jpg[/IMG] Quote
Agushka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Dla mnie niech sobie mają i otwarte, ale z daleka od nas. :razz: No chyba ze to są przyjazne wesolutkie maleństwa z nieprzeczulonymi włascicielami. Oj Furcia ma coraz więcej wielbicieli, niedługo nie bedzie się można przebić :lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [LEFT][quote name='Agushka']Dla mnie niech sobie mają i otwarte, ale z daleka od nas. :razz: No chyba ze to są przyjazne wesolutkie maleństwa z nieprzeczulonymi włascicielami. Oj Furcia ma coraz więcej wielbicieli, niedługo nie bedzie się można przebić :lol:[/quote][/LEFT] oj tak masz racje, zwłaszcza ja jak wchodze i jestem 7 stron w plecy, teraz to juz bedzie masakra bede miec 17 :shake: Quote
furciaczek Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='Usia']a dzisiaj moje bydlaki bawiły sie z takim "malenstwem" pół rocznym jak twoja Furia nawet zdjecia mam tylko wstawie do siebie ok?? wybaczysz mi to ;) i tez miał takie fafle jak twoje malenstwo [/quote] chcesz przez to powiedziec ze twoje psiaki bawily sie dzisiaj z jakims cctkiem?? ty niegadaj tyle tylko wstawiaj te fotki na swoaja galerie :) bo siem doczekac niemoge... Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I]mi tam małe pieski nie przeszkadzają grunt żeby miały pyszczji zamknięte;)[/I][/quote] ale o to nie jest łatwo :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='malawaszka']ale o to nie jest łatwo :evil_lol:[/quote];)[I]Waszeczko to kubek z jogurtu na twarz i w drogę :evil_lol:[/I] Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)[I]Waszeczko to kubek z jogurtu na twarz i w drogę :evil_lol:[/I][/quote] dobry motyw wyprubje hehehe :D:D Quote
Alynkaaa Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [B][COLOR=red]witam!!!!!łłoojoooj ajkie cuudniaste fafle:):loveu: :loveu: :loveu: rozbraja mie ten psiaczek....pzreslodka jest:)[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts