Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote]jeszcze jedna pokapielowa fotka, preziuch tak sie rzucal pod prysznicem ze zmuszona bylam mu lape oderwac[/quote]
Sadystka :diabloti::diabloti::diabloti:

A tak się zastanawiałam co to jest [url]http://thumbs.ebaystatic.com/pict/140022636216_1.jpg[/url] a poźniej przeczytałam że to kaganiec dla kota :mdleje:
Furr, po co Ci to?:diabloti:

Posted

[quote name='Marta_Ares']Hehe Gosia super widze ze wszytko sie uklada, juz niedlugo spotkasz sie ze swoimi futrami kiedy do Polski wylatujecie??[/quote]

Eyjezdzamy 21, o 11 rano:loveu: a futra zobacze 22 jakos wieczorkiem:multi:

[quote name='Pinczerek-Jacky']Witam
I co masz te fotki Londyna noca :cool3:?[/quote]

Pisalam juz ze nie:evil_lol: ale moze jakes stare znajde...

[quote name='agaciaaa']No to strasznie sie ciesze, że wszystko załatwione :loveu:[/quote]

ja tez:multi:

[quote name='Torzysława']Hejka..
i znow mnie dlugo nie było, i znów nie wiem co się dzieje, i znów przepraszam..:Rose::Rose:[/quote]

A ja ci znow wybaczam:loveu:

[quote name='diabelkowa']fur fotki swietne na jednej fotce furciaczkowa wyglada jak zaba na tym dywanie ;P dawaj foty fryza!!!!! jak w konsulacie?[/quote]

nie dam:diabloti:

[quote name='Niki-lidka']TZ dzis ma wolne....wiec Fur dzis baaaardzo zajeta:)
w konsulacie bylo git wiec muszą teraz to uczcic:):):)[/quote]

strasznie zajeta ogladaniem TV:roll:

[quote name='AśkaK']Hej Gosiaczek!:p

No proszę, gdyby u nas tak było!:diabloti:

ups, a to kiszka!:oops:

Miłego wieczorku z TZtem!:lol:[/quote]

czesc Asiu:loveu:

[quote name='anetta']Sadystka

A tak się zastanawiałam co to jest [URL]http://thumbs.ebaystatic.com/pict/140022636216_1.jpg[/URL] a poźniej przeczytałam że to kaganiec dla kota :mdleje:
Furr, po co Ci to?:diabloti:[/quote]

od razu sadystka:evil_lol:
a koci kaganiec potrzebuje bo boje sie ze terror zagryzie mi psy jak przyjada:diabloti:

[quote name='maciaszek']To super, że wszystko udało się załatwić i pojedziecie do Polski razem :multi: :multi:
Zapomnij na dzisiejszą noc o dogo, wybaczymy ;). Miłej (już) nocki z TZ ![/quote]

Doczekac sie nie moge tego wyjazdu:loveu:

[quote name='tygra']Cześć Gosiu

mam prośbe w podpisie mam link do wątku suni której szukam domku, jak możesz podnies ją czasem, bo sprawa jest pilna[/quote]

Witaj beatko:loveu:
nie ma sprawy, zaraz tam zajze :)

Posted

[quote name='Niki-lidka']Fur.....czeeeeesc:)...wiesz ze jak ciebie tutaj nie ma to ja tez nie zagladam...i jakos watek nocnych markow podupada bez nas:)[/quote]

czesc siostro:loveu:
Ja sie nie dziwie ze baz nas podupada, nocne marki na wyginieciu i chyba tylko my zostalysmy:evil_lol: Dzisiaj juz bede w nocy:loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']czesc siostro:loveu:
Ja sie nie dziwie ze baz nas podupada, nocne marki na wyginieciu i chyba tylko my zostalysmy:evil_lol: Dzisiaj juz bede w nocy:loveu:[/quote]
ja tez bede ale nie tak dlugo jak zwykle, bo po pierwsze musze wyjechac z domu o 6 a po drugie jak mi kompa nie naprawie dzis to mi wysiadzie juz kolo 18...ma chyba limit na kilka godzin dziennie pracy i sie wylacza i koniec:shake: stary zlom...musze kupic laptopa z inetrenetm bezprzewodowym i wtedy juz wszedzie bede miec dogo:diabloti:

Posted

[quote name='Niki-lidka']ja tez bede ale nie tak dlugo jak zwykle, bo po pierwsze musze wyjechac z domu o 6 a po drugie jak mi kompa nie naprawie dzis to mi wysiadzie juz kolo 18...ma chyba limit na kilka godzin dziennie pracy i sie wylacza i koniec:shake: stary zlom...musze kupic laptopa z inetrenetm bezprzewodowym i wtedy juz wszedzie bede miec dogo:diabloti:[/quote]

Moj tez ostatnio odmawia wspolpracy:roll: co chwile musze go resetowac... ale to chyba przez siersc psia i kocia:evil_lol:

Posted

[quote name='Niki-lidka']a ja musze kupic nowa klawiature...pozalewana hektolitrami herbaty,okruszki ciastek...przeciez nie bede jej rozbierac i myc...kupie nowa!!![/quote]

hehe to sie nazywa oszczednosc:evil_lol: jakis czas temu wentylator mi padl, wyciagneli z niego kleby siersci, w najrozniejszych kolorach:evil_lol::evil_lol: Co ja poradze na to ze moje koty i psy kozystaja z kompa:roll: Nie zabronie im przeciez kozystac z netu, to takie malo wychowawcze:diabloti:

Lece sprzatac, bede wieczorkiem:loveu:

Posted

kurde musiałyście to gadać o tych okruszkach w klawiaturze:shake: właśnie zajrzałam między klawisze mojej -> załamka totalna, tam jest wszystko!!:shake:

Posted

[quote name='eria']kurde musiałyście to gadać o tych okruszkach w klawiaturze:shake: właśnie zajrzałam między klawisze mojej -> załamka totalna, tam jest wszystko!!:shake:[/quote]
hihi ja sie poddalam przy czyszczeniu i kupuje nowa:evil_lol:

Posted

[quote name='eria']kurde musiałyście to gadać o tych okruszkach w klawiaturze:shake: właśnie zajrzałam między klawisze mojej -> załamka totalna, tam jest wszystko!!:shake:[/quote]

kasa tez:cool3:

[quote name='Torzysława']No coz.. jakby moglo byc inaczej....:diabloti:
No no 21 juz niedlugo.....:multi:;):loveu:[/quote]

moglabym Ci nie wybaczyc:evil_lol:

[quote name='Niki-lidka']hihi ja sie poddalam przy czyszczeniu i kupuje nowa:evil_lol:[/quote]

ja bym musiala nowego kompa kupic bo klawiatury chyba nie mozna wyienic:evil_lol:

Ale sie zdenerwowalam:shake:
Dzwonilam do mamy... rodzice nie chca zebym z psami przyjechala:placz:
Powiedzieli ze nie bedzie gdzie ich trzymac itp:placz::placz: Co ja mam teraz zrobic:-( Przeciz nie bede dojezdzac codziennie 50km do hotelu, no a jeli nawet to to by bylo bez sensu... przyjade, psy sie uciesza i co?? znowu je zostawie...i tak codziennie:-( Nie moge im tego zrobic...
a chcialam spedzic ten czas z rodzina i z psami razem:-(
nie wie k*** co teraz:placz:
Jesli rodzice nie zmienia zdania bede musiala znalesc jakis hotel w ciechu gdzie z psami mnie przyjma:roll:
to jest chore:shake: :placz:

Posted

[quote name='furciaczek']Ale sie zdenerwowalam:shake:
Dzwonilam do mamy... rodzice nie chca zebym z psami przyjechala:placz:
Powiedzieli ze nie bedzie gdzie ich trzymac itp:placz::placz: Co ja mam teraz zrobic:-( Przeciz nie bede dojezdzac codziennie 50km do hotelu, no a jeli nawet to to by bylo bez sensu... przyjade, psy sie uciesza i co?? znowu je zostawie...i tak codziennie:-( Nie moge im tego zrobic...
a chcialam spedzic ten czas z rodzina i z psami razem:-(
nie wie k*** co teraz:placz:
Jesli rodzice nie zmienia zdania bede musiala znalesc jakis hotel w ciechu gdzie z psami mnie przyjma:roll:
to jest chore:shake: :placz:[/quote]
...No ku*** mac!! cos mają Ci Twoi rodzice z mozgami nie tak? Ja rozumiem, ze moi mogą czegos nie rozumiec ale Twoi tez?? to juz zdecydowanie za duzo nienormalnych rodzicow....:shake:
moze wez rodzicow na sposob, powiedz im ze przed ludzmi bedzie wstyd jak corka z zagranicy przyjedzie i przez psy bedzie musiala w hotelu nocowac, bo rodzice jej nie przyjeli...(wjazd na dume)
albo powiedz im, ze skoro oni Ciebie nie chca przez psy to moze wogoel Ciebie nie chca, tylko to taka wymowka- powiedz ze tak to odbierasz?(wjazd na sumienie)
albo, ze w takim razie Ty przyjedziesz tylko po psy i pojedziesz z powrotem skoro im nie zalezy zebys spedzila znimi troche czasu czego ty bardzo chcialas bo sie za nimi stesknilas (wjazd na sumienie i szantaz)
...jak to nie pomoze, to dawaj adres ja sie do nich przejade!!:diabloti:

Posted

[quote name='Niki-lidka']
...jak to nie pomoze, to dawaj adres ja sie do nich przejade!!:diabloti:[/QUOTE]

oj zabrzmiało groznie :D

To juz tylko patrzec jak psy beda z Toba <jupi>

Gosia a co tam w ogole u Ciebie ??

Posted

O ja nie moge... :shake: z rodzicami tak bywa.. ale bez przesady :roll: może jak im powiesz, że w takim razie będziesz szukać hotelu, to zmienią zdanie :cool3: trzymam kciuki!!! szkoda by było, jakbyś musiała dzielić czas między psy i rodzine, i jeszcze na dodatek będziesz pewnie miała do nich o to żal... :shake: straszne, jak niektórzy nie rozumieją miłości do psów!!!

Posted

proponuje, by kazdy dogomaniak zapoznal sie z tym watkiem (moze nie wypowiadal, bo za duzo ostrych slow juz padlo, ktore i tak nic nie wnosza)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86406[/URL]
ja przejrzalam caly watek i brak mi slow...

Posted

[quote name='Torzysława']Kurcze, kurcze, kurzcze...:-(:shake:

A tam w hotelu gdzie psiaki sa nie dalo by sie zanocowac.. na ile Wy przyjezdzacie..?

Ehhh kurcze no..!:shake:[/quote]

Ale nie chodzi o to ze nie mam gdzie spac, zawsze znajdzie sie miejsce gdzie bede mogla przenocowac z psami...ale nie o to chodzi:-(
Chodzi o to ze nie wyobrazam sobie takiego podzialu 3 godziny z psami, 3 z rodziciami itd...

[quote name='Pimpek']Ale czego bliżej ? Do czego jest coraz bliżej ?[/quote]

Do momentu w ktorym wysciskam moje futra:loveu:

[quote name='Niki-lidka']...No ku*** mac!! cos mają Ci Twoi rodzice z mozgami nie tak? Ja rozumiem, ze moi mogą czegos nie rozumiec ale Twoi tez?? to juz zdecydowanie za duzo nienormalnych rodzicow....:shake:
moze wez rodzicow na sposob, powiedz im ze przed ludzmi bedzie wstyd jak corka z zagranicy przyjedzie i przez psy bedzie musiala w hotelu nocowac, bo rodzice jej nie przyjeli...(wjazd na dume)
albo powiedz im, ze skoro oni Ciebie nie chca przez psy to moze wogoel Ciebie nie chca, tylko to taka wymowka- powiedz ze tak to odbierasz?(wjazd na sumienie)
albo, ze w takim razie Ty przyjedziesz tylko po psy i pojedziesz z powrotem skoro im nie zalezy zebys spedzila znimi troche czasu czego ty bardzo chcialas bo sie za nimi stesknilas (wjazd na sumienie i szantaz)
...jak to nie pomoze, to dawaj adres ja sie do nich przejade!!:diabloti:[/quote]

Ehhh Niki gdyby to bylo takie proste:roll: Myslisz ze takie teksty na nich podzialaja skoro to ze wynioslam sie z dnia na dzien przez psa nie pomoglo?? Zreszata chyba nie moglabym im takich rzeczy mowic... ja za bardzo ich kocham:placz: Moja mama zabardzo sie przejmuje jak cos takiego mowie...a zdrowie juz nie te ma... nie chce ich dodatkowo stresowac...
ehhh cholera jasna...

[quote name='Usia']oj zabrzmiało groznie :D

To juz tylko patrzec jak psy beda z Toba <jupi>

Gosia a co tam w ogole u Ciebie ??[/quote]

a szkoda gadac wszystko sie chrzani:shake:

[quote name='agaciaaa']O ja nie moge... :shake: z rodzicami tak bywa.. ale bez przesady :roll: może jak im powiesz, że w takim razie będziesz szukać hotelu, to zmienią zdanie :cool3: trzymam kciuki!!! szkoda by było, jakbyś musiała dzielić czas między psy i rodzine, i jeszcze na dodatek będziesz pewnie miała do nich o to żal... :shake: straszne, jak niektórzy nie rozumieją miłości do psów!!![/quote]

Oj nie rozumieja:shake: Najciekawsze jest to ze moi rodzice lubia psy... nie kochaja ale lubia... tylko wtedy gdy nie sa na ich terenie:roll:

[quote name='Niki-lidka']proponuje, by kazdy dogomaniak zapoznal sie z tym watkiem (moze nie wypowiadal, bo za duzo ostrych slow juz padlo, ktore i tak nic nie wnosza)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86406[/URL]
ja przejrzalam caly watek i brak mi slow...[/quote]

zaraz zajze