maciaszek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Prześledziłam najważniejsze wątki (reszta może poczekać), powalczyłam z mulącym kompo-netem, grzańca spiłam i teraz spróbuję zasnąć. A Wy dziewczyny BAWCIE SIĘ DOBRZE !!!! :) Furciaku nie denerwuj się, nie warto - bydzie dobrze (cokolwiek Cię wkurza)! Quote
agaciaaa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='furciaczek']hehe ale mnie pocieszylas:evil_lol: mam juz dosyc tego sprzatania... robie sobie 2 dniowa przerwe:diabloti:[/quote] powodzenia, po tych 2 dniach będziesz musiała spychacz wynająć :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='maciaszek']Prześledziłam najważniejsze wątki (reszta może poczekać), powalczyłam z mulącym kompo-netem, grzańca spiłam i teraz spróbuję zasnąć. A Wy dziewczyny BAWCIE SIĘ DOBRZE !!!! :) Furciaku nie denerwuj się, nie warto - bydzie dobrze (cokolwiek Cię wkurza)![/quote] Denerwuje sie TZ jezdzacym po wypiciu szklaneczki:shake: ale masz racje nerwy mi nie pomoga:loveu: Dobranoc:loveu: [quote name='agaciaaa']powodzenia, po tych 2 dniach będziesz musiała spychacz wynająć :evil_lol:[/quote] hmmm to musi byc calkiem fajna zabawa:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 to sie okaże :evil_lol: spij bardziej Terrorka, już on sie postara żebyś miała fajną zabawe :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Szkoda mi alkoholu zeby kotu dawac... wole sama wypic:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 a mówiłaś, że sama nie pijesz :cool3: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='agaciaaa']a mówiłaś, że sama nie pijesz :cool3: :evil_lol:[/quote] czepiasz sie:eviltong: teraz jestem pod wplywem i bredze:evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Nawet jeszcze jednej szklaneczki nie wypilam:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 To nie piwo :evil_lol: Ide spać, dobranoc :loveu: Quote
furciaczek Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 wiem ze to nie piwo i bardzo tego zaluje:evil_lol: tak wczesnie:-( Quote
furciaczek Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Zapomnialam wam pisac dziewczynki ze dzisiaj dzwonilam do hotelu, psiaki zdrowe i rozrabiajace... a czarnuch przytyl:loveu: ehhh jeszcze 27 dni...coraz blizej:loveu: ale i tak za duzo:placz: Ja chce juz je miec przy sobie, glaskac, tulic, uzerac sie z nimi, patrzec jak leza jedno na 2, jak sie bawia, zebraja o jedzenie:-( co ja bym dala zeby moc sie teraz przytulic do Prezia i Furci...i zasnac sluchajac chrapania i niezidentyfikowanych odglosow... Quote
agaciaaa Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Już tylko 27 dni :loveu: a fotki z hotelu będą?? :cool3: a w ogóle to cześć :loveu: Jak sie spało? ;) Quote
anetta Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote]Furciaku, wymień whisky na grzańca piwnego, o wiele lepszy - wiem, bo właśnie piję[/quote] Nie wiecie co dobre :evil_lol: Najlepszy jest sok pomidorowy który własnie piję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Furr, a w jakim one są hotelu? Quote
goldenka245 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='anetta']Nie wiecie co dobre :evil_lol: Najlepszy jest sok pomidorowy który własnie piję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/quote] Fuj!:roll: :diabloti: Hej Gosiu:loveu:Czy nikt już sie preziowi przy brodzie nie bawi?:cool3: Quote
Kate I Luka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='furciaczek']Zapomnialam wam pisac dziewczynki ze dzisiaj dzwonilam do hotelu, psiaki zdrowe i rozrabiajace... a czarnuch przytyl:loveu: [/QUOTE] bardzo dobra wiadomość :) Piesiule też czują, że [B]ta[/B] chwila już się zbliża ;) Jeszcze troszeczkę wytrzymacie :cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 furciaczku Twoje dwie psice piękne i rozpoznawalne dla mnie , a z całą resztą pojawiającą się u Ciebie to ja się przy takiej ilości stron pogubiłam , co to za psy?:crazyeye: ten grzywacz słodki :) też Twój :evil_lol: pozdrawiamy i dobrego tygodnia życzymy a za tydzień o tej porze już październik będzie i już z górki :) Quote
sacred PIRANHA Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 furciak jak nie ma swoich siersciuchow pod reka to zamecza wszystkie inne okolicznych sasiadow, znajomych itp:)...no w koncu musi na czyms cwiczyc metody szkoelniowe, ktore oglada w tv:) a powaznie to furciakowa odezwij sie.... Quote
goldenka245 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='anetta']Mniam, mniam :diabloti::diabloti:[/quote] Pfffff:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::diabloti: Quote
anetta Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Mniam, mniam, mniam :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 ale sie rozgadalyscie pod nieobecnosc furciakowej na jej watku:) bedzie lansko jak wroci hihihi Quote
BBeta Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Dobry wieczór, czy tam dzień dobry jak wolisz :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 gdzie jest furiciak????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????? Quote
Recommended Posts