AśkaK Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 :evil_lol: Cóż, chyba nawet Harry Poter niewiele by tu wskórał.:lol: No, lecę spać, pojutrze egzamin!:placz: Buźka Gosiu!:loveu: Quote
furciaczek Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='AśkaK']:evil_lol: Cóż, chyba nawet Harry Poter niewiele by tu wskórał.:lol: No, lecę spać, pojutrze egzamin!:placz: Buźka Gosiu!:loveu:[/quote] A ja ide zjesc sobie troche czekolady:loveu: dobranoc:loveu: Quote
maciaszek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Witam o poranku (bo dla mnie ta pora to właśneie poranek!) :). No więc wyobraź sobie, że są tacy szaleńcy :eviltong:, którzy śledzą Waszą nocną gadaninę - ja do nich należę :). [URL]http://img149.imageshack.us/img149/5093/sta60070sv6.jpg[/URL] - :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: gdzie ona ma twarz??? :evil_lol: :evil_lol: Kurs psiej psychologii powiadasz... Jak długo trwa? I kiedy zaczynasz? Quote
wiq Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 cześć nocniku-daktylu :evil_lol: taa.. uwielbiam te nabijanie się :diabloti: szkoda tylko, że jakbyś siedziała całą noc na forum o motocyklach, modzie czy kosmetykach wszystko byłoby o.k. a psy albo koty .. :shake::evilbat: Quote
basia bonnie Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Super taki kurs! :) Witam :loveu: :multi: widze, że bez nocnych pogawędek się nie obeszło :evil_lol: :) Quote
Angel_ Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 o matko fur :loveu: co to za kurs? :loveu: Quote
furciaczek Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='maciaszek']Witam o poranku (bo dla mnie ta pora to właśneie poranek!) :). No więc wyobraź sobie, że są tacy szaleńcy :eviltong:, którzy śledzą Waszą nocną gadaninę - ja do nich należę :). [URL]http://img149.imageshack.us/img149/5093/sta60070sv6.jpg[/URL] - gdzie ona ma twarz??? :evil_lol: :evil_lol: Kurs psiej psychologii powiadasz... Jak długo trwa? I kiedy zaczynasz?[/quote] hehe nio troszke mi sie suczysko rozlecialo na tej fotce:evil_lol: Pierwsza czesc kursu trwa 6 miesiecy, o reszte sie jak narazie nie dowiadywalam...ale chyba calosc ok 2 lat... Mam nadzieje ze od pazdzernika zaczne:loveu: [quote name='wiq']cześć nocniku-daktylu :evil_lol: taa.. uwielbiam te nabijanie się :diabloti: szkoda tylko, że jakbyś siedziała całą noc na forum o motocyklach, modzie czy kosmetykach wszystko byłoby o.k. a psy albo koty .. :shake::evilbat:[/quote] Wiq to ty nie wiesz ze kosmetyki sa wazniejsze od psow i kotow:crazyeye: i powinnas dodac "suszony daktylu":eviltong: [quote name='ß@$!@']Super taki kurs! :) Witam :loveu: :multi: widze, że bez nocnych pogawędek się nie obeszło :evil_lol: :)[/quote] Noc jest po to by rozmawiac przeciez:evil_lol: [quote name='aNiOlEcEk']o matko fur :loveu: co to za kurs? :loveu:[/quote] Po zakonczeniu dostane tytul i certfikat CMA (complementary medical association) akredytowany przez SFTR (national UK [FONT=Arial][COLOR=black]Therapists Register)[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial]To nie to o czym mazylam przez cale zycie...ale od czegos trzeba zaczac... [/FONT] [FONT=Arial]Ehhh wpadlam na chwile, musze wracac do sprzatania:placz:[/FONT] Quote
agaciaaa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Cześć suszony daktylu :loveu: naprawde tęsknisz za bąkami Furii? :evil_lol: jak Sara czasem zatruje powietrze, to ciężko w pokoju wysiedzieć :shake: :evil_lol: Quote
eria Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='furciaczek'] Niedlugo zaczynam kurs psiej psychologi:loveu: [/quote] super:multi::multi: Quote
goldenka245 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Witam! Jestem grzeczna :gent: Dawaj adres:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;) Quote
Pimpek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Hello :cool3: Co tam u was ?? Ja chce następne fotki :loveu: Quote
Torzysława Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Witam! Zegnam! I do Zobaczenia! :diabloti::loveu::diabloti: :evil_lol: Quote
Pimpek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Torzysława']Witam! Zegnam! I do Zobaczenia! :diabloti::loveu::diabloti: :evil_lol:[/quote] He he :razz: Quote
AśkaK Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Cześć Gosiu, co tam dziś u Ciebie?:cool3: Quote
furciaczek Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='agaciaaa']Cześć suszony daktylu :loveu: naprawde tęsknisz za bąkami Furii? :evil_lol: jak Sara czasem zatruje powietrze, to ciężko w pokoju wysiedzieć :shake: :evil_lol:[/quote] tesknie jak diabli:loveu: [quote name='eria']super:multi::multi:[/quote] tez sie ciesze:loveu: [quote name='goldenka245']Witam! Jestem grzeczna :gent: Dawaj adres:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;)[/quote] hmmm... nie dam:eviltong: [quote name='Pimpek']Hello :cool3: Co tam u was ?? Ja chce następne fotki :loveu:[/quote] a u nas nuuuda, posprzatalam, zrobilam obiadek, poklucilam sie z TZ... dzien jak co dzien:) [quote name='Torzysława']Witam! Zegnam! I do Zobaczenia! :diabloti::loveu::diabloti: :evil_lol:[/quote] wow szybko Ci poszlo:evil_lol: [quote name='Pimpek']He he :razz:[/quote] :lol: [quote name='AśkaK']Cześć Gosiu, co tam dziś u Ciebie?:cool3:[/quote] A nic ciekawego:roll: Probuje przebrnac przez wszytkie czesci kursu zeby zobaczyc co mnie czeka...i okazuje sie ze psy to dopiero poczatek, beda tez zajecia z psychologii kociej i konskiej... [quote name='Tina.Sara']czeeeeeeeeść Gosiu :loveu:[/quote] witam:) Quote
anetta Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote]Przyzwyczailam sie juz[/quote] Ach tak :cool1: [quote]Bylismy na zakupach TZ nakupowal sobie pelno ciuchow a ja nic...[/quote] A mówią że....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hahaha widze że ty też sprzątałaś :evil_lol: [url]http://images3.fotosik.pl/264/a732db73d5076fc4.jpg[/url] :loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Cześć daktylu :loveu: fajnie, że na kurs idziesz :) psy sie ucieszą, że je rozumiesz :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='anetta']Ach tak :cool1: A mówią że....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hahaha widze że ty też sprzątałaś :evil_lol: [URL]http://images3.fotosik.pl/264/a732db73d5076fc4.jpg[/URL] :loveu::loveu:[/quote] wiem wiem ze moj pies jest piekny:evil_lol: a TZ czasami ma lekko kobiece zachowania:eviltong: ktos musi dobrze wygladac w zwiazku... i to napewno nie jestem ja:evil_lol: [quote name='agaciaaa']Cześć daktylu :loveu: fajnie, że na kurs idziesz :) psy sie ucieszą, że je rozumiesz :evil_lol:[/quote] taaaa i zaczne szczekac:lol: Quote
agaciaaa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='furciaczek']taaaa i zaczne szczekac:lol:[/quote] czemu nie :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Samturia']bry :cool3:.......[/quote] dziendobry:loveu: [quote name='agaciaaa']czemu nie :evil_lol:[/quote] To Ty tez musisz isc na ten kurs bo sie nie dogadamy:eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='furciaczek']To Ty tez musisz isc na ten kurs bo sie nie dogadamy:eviltong:[/quote] bardzo chętnie :cool3: zapiszesz mnie? :diabloti: Quote
furciaczek Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Ola & Dianuśka']Hej :loveu:[/quote] witam:loveu: [quote name='agaciaaa']bardzo chętnie :cool3: zapiszesz mnie? :diabloti:[/quote] a chcesz:cool3: zdajesz sobie sprawe ze bylabys na mnie skazana nie tylko w nocy:diabloti: szukam tej foty co wczoraj chcialas:cool3: Quote
Recommended Posts