furciaczek Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='agaciaaa']wcale sie nie śmieje :loveu: Prezio na tej fotce naprawde szczeniorek, czy tylko tak wygląda? :loveu:[/quote] wszystkie fotki wklejone do tej pory sa z listopada zeszlego roku wiec czarnuch to taki wiekszy szczenior:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='furciaczek']wszystkie fotki wklejone do tej pory sa z listopada zeszlego roku wiec czarnuch to taki wiekszy szczenior:loveu:[/quote] A masz takie w ogóle szczeniorkowe? :loveu: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='agaciaaa']A masz takie w ogóle szczeniorkowe? :loveu:[/quote] Nie mam ani jednego:placz: zlosliwosc rzeczy martwych:angryy: pokasowalo mi kiedys wszystkie fotki:placz::placz::placz: Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='furciaczek']Nie mam ani jednego:placz: zlosliwosc rzeczy martwych:angryy: pokasowalo mi kiedys wszystkie fotki:placz::placz::placz:[/quote] uuuuuuuuu :placz: to niefajnie :roll: trzeba nagrywać na cd :razz: straciłaś kupe wspomnień :shake: :placz: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='agaciaaa']uuuuuuuuu :placz: to niefajnie :roll: trzeba nagrywać na cd :razz: straciłaś kupe wspomnień :shake: :placz:[/quote] Teraz to juz nagrywam... szkoda ze wtedy o tym nie pomyslalam:-( Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='furciaczek']Teraz to juz nagrywam... szkoda ze wtedy o tym nie pomyslalam:-([/quote] No niestety.. ale i tak masz mnóstwo cudnych zdjęć :loveu: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='agaciaaa']No niestety.. ale i tak masz mnóstwo cudnych zdjęć :loveu:[/quote] Mam nadzieje ze bedzie jeszcze wiecej i wiecej i wiecej.....itd:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='furciaczek']Mam nadzieje ze bedzie jeszcze wiecej i wiecej i wiecej.....itd:loveu:[/quote] Musisz je porządnie obfocić jak już będziecie razem :loveu: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='agaciaaa']Musisz je porządnie obfocić jak już będziecie razem :loveu:[/quote] oj napewno:loveu: na jednym spacerku 300 foteczek czasmi robie:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='furciaczek']oj napewno:loveu: na jednym spacerku 300 foteczek czasmi robie:loveu:[/quote] szalejesz :diabloti: daj coś jeszcze zanim pójde spać :loveu: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='agaciaaa']szalejesz :diabloti: daj coś jeszcze zanim pójde spać :loveu:[/quote] hmmm no dobra:loveu: ale musze troche przystopowac z tymi fotami bo niedlugo nie bedzie co wklejac:evil_lol: smutasek [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images4.fotosik.pl/221/6d3c57fb63ae5306.jpg[/IMG][/URL] pryszcz jej wyskoczyl:lol: [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images3.fotosik.pl/257/2f97ff1d2d6e70d6.jpg[/IMG][/URL]:lol: moj mezczyzna:loveu: [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images4.fotosik.pl/222/6bba81551c80df82.jpg[/IMG][/URL] Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Dziękuje za fotki :loveu: i spadam lulu, branoc :bye: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='agaciaaa']Dziękuje za fotki :loveu: i spadam lulu, branoc :bye:[/quote] Dobranoc:loveu: EDIT: ehhh kurcze smutno mi... niech juz bedzie ten pazdziernik... Quote
Kincia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Hej :multi: Jakie masz "malutkie" sliczne psiaczki :loveu::loveu::loveu: Quote
lolka75 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='furciaczek']Dobranoc:loveu: EDIT: ehhh kurcze smutno mi... niech juz bedzie ten pazdziernik...[/quote] nie smutkaj sie..... to juz tylko kilkanascie dni:multi:. Najwazniejsze zeby papierki wszystkie byly bo jak w ostatniej chwili sie okaze ze cos nie tak to bedzie zalamka [SIZE=1](cos o tym wiem):-([/SIZE][SIZE=2]. I zrob sobie taki kalendarzyk na ktorym bedziesz skreslac dni, to dobrze robi:evil_lol:. Trzymam kciuki zeby wszystko poszlo dobrze:p.[/SIZE] Kurcze mialam dzisiaj jechac na klubowke psow polnocy a okazalo sie ze nie mozna zabierac wlasnych pieskow na widownie:angryy:. To niech sie wypchaja:eviltong:. Pojade na swiatowke za miesiac:multi:. Musze zobaczyc jak to wyglada bom jeszcze nie byla:oops:.... Caluski na niedziele:loveu: Quote
goldenka245 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Cześć Fur!! :buzi: Masz się nie smutać:mad: Już bliżej o jeden dzień do spotkania!:loveu: 3m się!:loveu: Quote
maciaszek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 A co Wy tak wcześnie poszłyście spać? :evil_lol: :eviltong: Miałam nawet pomysł, żeby do Was dołączyć (gdzieś koło 4 rano), ale bałam się, że jak siądę przy kompie to już w ogóle nie pójdę spać :shake:. [quote name='lolka75'][SIZE=2]I zrob sobie taki kalendarzyk na ktorym bedziesz skreslac dni, to dobrze robi:evil_lol:.[/SIZE][/quote] Popieram i potwierdzam. Pomaga :). Quote
Tina.Sara Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [URL]http://images3.fotosik.pl/257/2f97ff1d2d6e70d6.jpg[/URL] Ło jaki duży i niebieski pryszcz :o :evil_lol: Już niedługoooo :p :buzi: Nie smutaj się :D Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Cześć Gosieńko :loveu: z tym skreślaniem dni to dobry pomysł ;) i pamiętaj już bliżej niż dalej ;) :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 no własnie też weszłam żeby Ci napisać że do października już bliżej niż dalej i szykuj się na szał radości i tańce doopkowo- ogonkowe :) Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Hej :multi: Jakie masz "malutkie" sliczne psiaczki [/quote] witam w naszej galerii:multi: [quote name='lolka75']nie smutkaj sie..... to juz tylko kilkanascie dni. Najwazniejsze zeby papierki wszystkie byly bo jak w ostatniej chwili sie okaze ze cos nie tak to bedzie zalamka [SIZE=1](cos o tym wiem):-([/SIZE][SIZE=2]. I zrob sobie taki kalendarzyk na ktorym bedziesz skreslac dni, to dobrze robi. Trzymam kciuki zeby wszystko poszlo dobrze.[/SIZE] Kurcze mialam dzisiaj jechac na klubowke psow polnocy a okazalo sie ze nie mozna zabierac wlasnych pieskow na widownie. To niech sie wypchaja:eviltong:. Pojade na swiatowke za miesiac. Musze zobaczyc jak to wyglada bom jeszcze nie byla.... Caluski na niedziele:loveu:[/quote] kalendarzyk mam juz od dawna :) Tylko duzo zdiec przywiez z tej swiatowki:cool3: [quote name='goldenka245']Cześć Fur!! Masz się nie smutać Już bliżej o jeden dzień do spotkania!:loveu: 3m się![/quote] tak, jeden dzien blizej:loveu: [quote name='maciaszek']A co Wy tak wcześnie poszłyście spać? Miałam nawet pomysł, żeby do Was dołączyć (gdzieś koło 4 rano), ale bałam się, że jak siądę przy kompie to już w ogóle nie pójdę spać :shake:. Popieram i potwierdzam. Pomaga :).[/quote] Szkoda ze nie przyszlas, sama siedzialam:evil_lol: [quote name='Tina.Sara'][URL]http://images3.fotosik.pl/257/2f97ff1d2d6e70d6.jpg[/URL] Ło jaki duży i niebieski pryszcz :o Już niedługoooo Nie smutaj się [/quote] Nio dzisiaj mam w miare dobry humorek;) [quote name='agaciaaa']Cześć Gosieńko :loveu: z tym skreślaniem dni to dobry pomysł ;) i pamiętaj już bliżej niż dalej [/quote] Kresle codziennie, szkoda ze jeszcze tyle pustych kratek zostalo:roll: [quote name='Rudzia-Bianca']no własnie też weszłam żeby Ci napisać że do października już bliżej niż dalej i szykuj się na szał radości i tańce doopkowo- ogonkowe :)[/quote] Bede musiala zaopatrzyc sie w jakies ocharaniacze:evil_lol: Wpadlam sobie na chwile bo TZ poszedl sie przespac. Czytalam dzisiaj o jednej kobiecie ktora walczyla z 5m pytonem w obronie swojego psa... wypije kawke i skocze chyba do parku:roll: szkoda w taka piekna pogode w domu gnic:loveu: Quote
bonita Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Ja właśnie piję kaff, a spacery mam już za sobą :loveu:, ale dziś pięknie. Witajcie zwariowane sierściuchy :) Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='bonita']Ja właśnie piję kaff, a spacery mam już za sobą :loveu:, ale dziś pięknie. Witajcie zwariowane sierściuchy :)[/quote] ja tez z kawusia w lapce siedze:loveu: dzwonilam do hotelu, jak beda mieli chwilke czasu to wysla swiezutkie furciakowo-preziowe foty:cool3: i znowu sie poryczalam jak uslyszalam jak szczekaja:placz: Quote
Marta_Ares Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 ojej Gosia to super ze przysla aktualne fotki:loveu: :loveu: :loveu: pazdziernik coraz blizej Quote
goldenka245 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='furciaczek']ja tez z kawusia w lapce siedze:loveu: dzwonilam do hotelu, jak beda mieli chwilke czasu to wysla swiezutkie furciakowo-preziowe foty:cool3: i znowu sie poryczalam jak uslyszalam jak szczekaja:placz:[/quote] Oooooo! W takim razie czekamy na fotki z utęsknieniem:loveu: Quote
Recommended Posts