Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']Ze sobie poradzi to ja wiem... ale ja bede musiala tego wszystkiego wysluchiwac:shake: a on jest taki upierdliwy i marudny jak kobieta podczas menopauzy:lol::diabloti:[/quote]

Oj każdy lubi sobie czasem ponarzekać :evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']hehe prawda:loveu: ja tez to uwielbiam:diabloti:

ide sobie popkorn zrobic bo cos zglodnialam:cool3:[/quote]

Smacznego :loveu: ja spadam do wyra, za 2 godziny pobudka :evil_lol: Dobranoc :bye:

Posted

[quote name='agaciaaa']Smacznego :loveu: ja spadam do wyra, za 2 godziny pobudka :evil_lol: Dobranoc :bye:[/quote]

Dziekuje, ale zrezygnowalam z popkornu bo nie chce mi sie go robic:lol: ostatnio sie rozleniwilam:roll:

hmmm moze ja tez sie dzisiaj wczesniej poloze:cool3:

Posted

[quote name='Marta_Ares']Hejka Gosiu:multi:
juz Tylko 5 tygodni zostalo?? zobaczysz jak to szybko zleci i bedziesz ze swoimi siersciuchami:loveu: :loveu: :loveu:[/quote]
Pytanko: Co się stało że Furi i Prezesa nie ma z tobą Gosiu ?

Posted

[quote name='furciaczek']Dziekuje, ale zrezygnowalam z popkornu bo nie chce mi sie go robic:lol: ostatnio sie rozleniwilam:roll:

hmmm moze ja tez sie dzisiaj wczesniej poloze:cool3:[/quote]

Ty leniu! :evil_lol: Dzień dobry :loveu: i co, o której sie położyłaś? TZ mocno marudził? :razz:

Posted

[quote name='furciaczek']ide sobie popkorn zrobic bo cos zglodnialam:cool3:[/QUOTE]
Nie jedz w nocy, bo będziesz miała koszmary :diabloti: Myślałam, że to ja się zawsze późno kłade, ale Ciebie chyba nikt nie pobije :cool3: 3:30... :crazyeye: Podejrzewam, że jak idziesz spać to już się jasno zaczyna robić :diabloti: Ciekawa jestem tylko o której wstajesz ?? :cool3:

Posted

czytam i oczom nie wierze...do ktorej te kobity gadaja:evil_lol:..... Ale fajnie, bo przynajmniej Furciakowa nie teskni tak bardzo w bezsenne noce:-(. Juz niedlugo bedziecie razem. Pewnie Gosia juz siedzisz jak na szpilkach;)? Pozdroweczki

Posted

[quote name='Pimpek']3 ileś w nocy to ma być wcześniej ?![/quote]

hehe tak dla mnie to bardzo wczesnie:lol:

[quote name='Samturia']Wstawaaać śpiochyyyy!!!!!!
[COLOR=yellow]zemsta jest słodka :evil_lol:[/COLOR][/quote]

ja chyba wstalam wczesniej od Ciebie wiec z zemsty nici:evil_lol:

[quote name='Tina.Sara']cześć Gosiuuuuuuuuuuuu~~ [/quote]

ty zyjesz:loveu:

[quote name='Marta_Ares']Hejka Gosiu:multi:
juz Tylko 5 tygodni zostalo?? zobaczysz jak to szybko zleci i bedziesz ze swoimi siersciuchami:loveu: [/quote]

Tylko??!!:placz:

[quote name='Pimpek']Pytanko: Co się stało że Furi i Prezesa nie ma z tobą Gosiu ?[/quote]

Moje mordeczki sa w hotelu w Pl na kwarantannie aja gnije w UK:-(

[quote name='agaciaaa']Ty leniu! :evil_lol: Dzień dobry :loveu: i co, o której sie położyłaś? TZ mocno marudził? :razz:[/quote]

TZ przyszedl chwile po tym jak stwierdzilam ze ide spac, marudzil jak nie wiem:shake: wysluchiwac go musialam do 5, padl jak mucha:evil_lol:

[quote name='ß@$!@']Dzień Dobry :multi:
Oo Wy jeszcze trochę posiedziałyście :evil_lol:
ja wstałam dziś o 12:30 :placz:[/quote]

A co ty tak dlugo spisz:crazyeye:

[quote name='anetta'][URL]http://img59.imageshack.us/img59/3388/wsamochodzielg1.jpg[/URL]
aleee mordy są zaaadoowooloooneeee
[/quote]

zadowolone bo do lasu jechaly:loveu:

[quote name='BBeta']Nie jedz w nocy, bo będziesz miała koszmary Myślałam, że to ja się zawsze późno kłade, ale Ciebie chyba nikt nie pobije 3:30... Podejrzewam, że jak idziesz spać to już się jasno zaczyna robić :diabloti: Ciekawa jestem tylko o której wstajesz ?? [/quote]

Ostatnio snilo mi sie ze Furcia jest kotem:evil_lol:
nio wstaje 8-9:roll:

[quote name='lolka75']czytam i oczom nie wierze...do ktorej te kobity gadaja..... Ale fajnie, bo przynajmniej Furciakowa nie teskni tak bardzo w bezsenne noce. Juz niedlugo bedziecie razem. Pewnie Gosia juz siedzisz jak na szpilkach? Pozdroweczki[/quote]

oj tak, na rozmowach czas szybciej mija:loveu: a denerwuje sie strasznie, ciagle spradzam czy aby napewno wszytkie formalnosci sa wporzadku, czy bilety na tunel napewno zarezerwowane itd

[quote name='despera']Dobry wieczór furciakowe[/quote]

dziendobry:diabloti:

cholera i znowu pol dnia w warsztacie:shake: naszczescie tym razem juz chyba wszytko naprawione, kompoter mial podobno tyle bledow ze szok:roll:

Dzisiaj dzwonilam do psiakow:loveu: wczoraj byl wet w hotelu i przy okazji spojzal na moje mordki, wszytko wporzadku:loveu: szaleja i rozrabiaja jak nie wiem co:evil_lol: Furciakowa wydrapala dziore w scianie:diabloti: Opiekunowie mowia ze bardzo ciezko bedzie im sie rozstac z nimi a dzieciaki juz placza... ale ja sie ciesze i nie jest mi smutno z tego powodu:diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek']TZ przyszedl chwile po tym jak stwierdzilam ze ide spac, marudzil jak nie wiem:shake: wysluchiwac go musialam do 5, padl jak mucha:evil_lol:[/quote]

Maruda :evil_lol: ale jak już mówiłam, czasem trzeba sobie ponarzekać :diabloti:

Z piesami też gadałaś? Co Ci powiedziały ciekawego? :evil_lol: Ty uważaj bo jeszcze Ci psów nie oddadzą :evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']
dziendobry:diabloti:

cholera i znowu pol dnia w warsztacie:shake: naszczescie tym razem juz chyba wszytko naprawione, kompoter mial podobno tyle bledow ze szok:roll:

Dzisiaj dzwonilam do psiakow:loveu: wczoraj byl wet w hotelu i przy okazji spojzal na moje mordki, wszytko wporzadku:loveu: szaleja i rozrabiaja jak nie wiem co:evil_lol: Furciakowa wydrapala dziore w scianie:diabloti: Opiekunowie mowia ze bardzo ciezko bedzie im sie rozstac z nimi a dzieciaki juz placza... ale ja sie ciesze i nie jest mi smutno z tego powodu:diabloti:[/quote]
Brydzień:loveu::loveu: Fur..

Juz niedlugo Tobie bedzie wydrapywala dziory w scianie :loveu::loveu::diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']Maruda :evil_lol: ale jak już mówiłam, czasem trzeba sobie ponarzekać :diabloti:

Z piesami też gadałaś? Co Ci powiedziały ciekawego? :evil_lol: Ty uważaj bo jeszcze Ci psów nie oddadzą :evil_lol:[/quote]

Maruda straszna ale kochana:loveu: dzisiaj mi sie poplakal jak zdiecia psiakow ogladalismy:loveu: ale ciiii bo mnie zabije jak sie dowie ze komus powiedzialam:diabloti:

cholerniki nie chcily podejsc do telefonu ale slyszalam jak dra papy:loveu:
oddadza napewno:mad::diabloti:

[quote name='Torzysława']Brydzień:loveu::loveu: Fur..

Juz niedlugo Tobie bedzie wydrapywala dziory w scianie :loveu::loveu::diabloti:[/quote]

i koopki na dywan robila:loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']i koopki na dywan robila:loveu:[/quote]
Naprawdę?:crazyeye: Niegrzeczna dziewczynka...:mad: :eviltong:

[SIZE=1]A łzy TZa bardzo dobrze o nim świadczą. Ale cicho sza, przecież o niczym nie wiem ;).
To TZ nie bywa na dogo?
[/SIZE]

Posted

[quote name='maciaszek']Naprawdę?:crazyeye: Niegrzeczna dziewczynka...:mad: :eviltong:

[SIZE=1]A łzy TZa bardzo dobrze o nim świadczą. Ale cicho sza, przecież o niczym nie wiem ;).[/SIZE]
[SIZE=1]To TZ nie bywa na dogo?[/SIZE]
[/quote]

Nio czasami jej sie jeszcze przytrafi:roll:

jak by wiedzial ze dogo istnieje to moglabym zapomniec o kompie:evil_lol:
On ma taka sama obsesje na punkcie piesow jak ja:loveu: i za to go kocham:loveu:

[quote name='goldenka245']Dzień dobry kochana!:loveu: :buzi:[/quote]

witam kochana:loveu: