Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']Oj mam juz tyle tych gryzoni ze starczy na rok:evil_lol:[/quote]

Ale ja chciałam dzisiejsze :eviltong: Dawaj co masz, stęskniłam sie za wiewiórami :loveu:

Posted

[quote name='lolka75']witam sie niedzielnie:p . Pozdrowki z Holandii.[/quote]

a witam emigrantke:loveu:
i takie pytanko...planujemy z TZtem jakies tygodniowe psie wakacje, zastanawiamy sie czy francja czy holandia.... sa u was jakies fajne miejsca gdzie z piesami mozna fajnie spedzic czas:cool3:

[quote name='Torzysława']Co słychać FRUCIACZKu?? :loveu:

Pozdrawiam :diabloti:[/quote]

a nic nie slychac.... nuuuuda:shake:

Posted

[quote name='furciaczek']witam serdecznie:loveu: mam nadzieje ze nie bedziesz juz znikac z dogo:cool3:[/quote]
Tego niestety nie mogę zagwarantować:shake:
Muszę sobie ułożyć chyba jakiś plan dnia, bo teraz na nic nie mam czasu:shake:

Posted

[quote name='Guffi']Tego niestety nie mogę zagwarantować:shake:
Muszę sobie ułożyć chyba jakiś plan dnia, bo teraz na nic nie mam czasu:shake:[/quote]

Chcialo sie szczeniaczka to sie ma:diabloti: :loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']Fotosik mi nie dziala:shake: Beda wieczorkiem:cool3:[/quote]

To trzeba poszukac innego zmieniacza na link (nie wiem jak to zwa) nooo.. nie ma wymigiwania!!! :mad::mad::evil_lol:

Posted

[quote name='Torzysława']To trzeba poszukac innego zmieniacza na link (nie wiem jak to zwa) nooo.. nie ma wymigiwania!!! :mad::mad::evil_lol:[/quote]

[quote name='agaciaaa']To nie jest wystarczająca wymówka :eviltong: jest mnóstwo innych stron :razz:[/quote]

ja jestem wierna i nie zdradzam fotosika:diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek']Chcialo sie szczeniaczka to sie ma:diabloti: :loveu:[/quote]
Ja chciałam na początku wakacji... a doczekałam się w ostatni dzień:evil_lol:
Ale ważne, że jest:loveu:

Posted

[quote name='Guffi']Ja chciałam na początku wakacji... a doczekałam się w ostatni dzień:evil_lol:
Ale ważne, że jest:loveu:[/quote]

Lubisz mnie draznic co??:cool3: zabieraj sie do zmniejszania zdiec... chociaz jedno malutkie wstaw:loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']Jaka Ty wspaniałomyślna :evil_lol: on też by Ci wybaczył :diabloti:[/quote]

On jest bardzo wrazliwy... wystarczy pomyslec o "innym" a ten juz sie rozkleja...

TZ zaraz wstanie...trzeba by jakis obiad zrobic:roll:

Posted

[quote name='agaciaaa']Jaka Ty wspaniałomyślna :evil_lol: on też by Ci wybaczył :diabloti:[/quote]
Własnie.. ja nie sadze by to dzialalo takze w druga strone... wiec pomysl, pomysl :roll: bo potem bedzie juz za pozno :shake:

Posted

Cześć mała Gosiu!:loveu:
Ja obiad zrobiłam wczoraj - rosół :lol: - i dziś mam z głowy.;) To żeście wczoraj pewnie imprezowali skoro TZ dopiero wstaje.:cool3:

Posted

[quote name='Torzysława']Własnie.. ja nie sadze by to dzialalo takze w druga strone... wiec pomysl, pomysl :roll: bo potem bedzie juz za pozno :shake:[/quote]

za pozno to bedzie dla mnie jesli obiadu nie bedzie:placz: a tak mi sie nie chce:shake:

[quote name='AśkaK']Cześć mała Gosiu!:loveu:
Ja obiad zrobiłam wczoraj - rosół :lol: - i dziś mam z głowy.;) To żeście wczoraj pewnie imprezowali skoro TZ dopiero wstaje.:cool3:[/quote]

TZ wrocil z pracy po nocce i odsypia...
I nie wypominaj mi mojego wzrostu bo plakac bede:placz:

Posted

[quote name='furciaczek']Lubisz mnie draznic co??:cool3: zabieraj sie do zmniejszania zdiec... chociaz jedno malutkie wstaw:loveu:[/quote]
Ja w ogóle lubię grać na nerwach... i mam do tego talent:loveu:
Dobra, teraz zmniejszam. Jedno mam mistrzowskie, uśmiejesz się... i będzie zagadka pt. "co to za zwierzę?":evil_lol: