furciaczek Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='agaciaaa']Miałaś iść leniu! Myślałam, że jakieś wiewióry cykniesz :loveu:[/quote] Oj mam juz tyle tych gryzoni ze starczy na rok:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='furciaczek']Oj mam juz tyle tych gryzoni ze starczy na rok:evil_lol:[/quote] Ale ja chciałam dzisiejsze :eviltong: Dawaj co masz, stęskniłam sie za wiewiórami :loveu: Quote
lolka75 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 witam sie niedzielnie:p . Pozdrowki z Holandii. Quote
Torzysława Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Co słychać FRUCIACZKu?? :loveu: Pozdrawiam :diabloti: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Dzisiejszy to bedzie kot...ale pozniej bo teraz mi sie niechce:eviltong: wiewiory zachwile...cos dlugo sie laduja:roll: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='lolka75']witam sie niedzielnie:p . Pozdrowki z Holandii.[/quote] a witam emigrantke:loveu: i takie pytanko...planujemy z TZtem jakies tygodniowe psie wakacje, zastanawiamy sie czy francja czy holandia.... sa u was jakies fajne miejsca gdzie z piesami mozna fajnie spedzic czas:cool3: [quote name='Torzysława']Co słychać FRUCIACZKu?? :loveu: Pozdrawiam :diabloti:[/quote] a nic nie slychac.... nuuuuda:shake: Quote
Guffi Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='furciaczek']witam serdecznie:loveu: mam nadzieje ze nie bedziesz juz znikac z dogo:cool3:[/quote] Tego niestety nie mogę zagwarantować:shake: Muszę sobie ułożyć chyba jakiś plan dnia, bo teraz na nic nie mam czasu:shake: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Guffi']Tego niestety nie mogę zagwarantować:shake: Muszę sobie ułożyć chyba jakiś plan dnia, bo teraz na nic nie mam czasu:shake:[/quote] Chcialo sie szczeniaczka to sie ma:diabloti: :loveu: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='agaciaaa']No i gdzie te wiewióry? :mad:[/quote] Fotosik mi nie dziala:shake: Beda wieczorkiem:cool3: Quote
Torzysława Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [B]FURCIACZEk[/B] to teraz Twoja kolej na zdjęcia.. :evil_lol: Ja już swoje zalegle odrobilam... :diabloti: Quote
Torzysława Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='furciaczek']Fotosik mi nie dziala:shake: Beda wieczorkiem:cool3:[/quote] To trzeba poszukac innego zmieniacza na link (nie wiem jak to zwa) nooo.. nie ma wymigiwania!!! :mad::mad::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='furciaczek']Fotosik mi nie dziala:shake: Beda wieczorkiem:cool3:[/quote] To nie jest wystarczająca wymówka :eviltong: jest mnóstwo innych stron :razz: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Torzysława']To trzeba poszukac innego zmieniacza na link (nie wiem jak to zwa) nooo.. nie ma wymigiwania!!! :mad::mad::evil_lol:[/quote] [quote name='agaciaaa']To nie jest wystarczająca wymówka :eviltong: jest mnóstwo innych stron :razz:[/quote] ja jestem wierna i nie zdradzam fotosika:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='furciaczek']ja jestem wierna i nie zdradzam fotosika:diabloti:[/quote] Taaaak, a fotosik właśnie sie na Ciebie wypiął :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Torzysława Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='furciaczek']ja jestem wierna i nie zdradzam fotosika:diabloti:[/quote] To nie zdrada.. hmm.. tylko zastepstwo. ha!:mad: Prosze nawet Ci pomoge:p: [URL]http://load.imageshack.us/[/URL] Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='agaciaaa']Taaaak, a fotosik właśnie sie na Ciebie wypiął :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] jestem w stanie mu to wybaczyc:loveu: Quote
Guffi Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='furciaczek']Chcialo sie szczeniaczka to sie ma:diabloti: :loveu:[/quote] Ja chciałam na początku wakacji... a doczekałam się w ostatni dzień:evil_lol: Ale ważne, że jest:loveu: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Guffi']Ja chciałam na początku wakacji... a doczekałam się w ostatni dzień:evil_lol: Ale ważne, że jest:loveu:[/quote] Lubisz mnie draznic co??:cool3: zabieraj sie do zmniejszania zdiec... chociaz jedno malutkie wstaw:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='furciaczek']jestem w stanie mu to wybaczyc:loveu:[/quote] Jaka Ty wspaniałomyślna :evil_lol: on też by Ci wybaczył :diabloti: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='agaciaaa']Jaka Ty wspaniałomyślna :evil_lol: on też by Ci wybaczył :diabloti:[/quote] On jest bardzo wrazliwy... wystarczy pomyslec o "innym" a ten juz sie rozkleja... TZ zaraz wstanie...trzeba by jakis obiad zrobic:roll: Quote
Torzysława Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='agaciaaa']Jaka Ty wspaniałomyślna :evil_lol: on też by Ci wybaczył :diabloti:[/quote] Własnie.. ja nie sadze by to dzialalo takze w druga strone... wiec pomysl, pomysl :roll: bo potem bedzie juz za pozno :shake: Quote
AśkaK Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Cześć mała Gosiu!:loveu: Ja obiad zrobiłam wczoraj - rosół :lol: - i dziś mam z głowy.;) To żeście wczoraj pewnie imprezowali skoro TZ dopiero wstaje.:cool3: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Torzysława']Własnie.. ja nie sadze by to dzialalo takze w druga strone... wiec pomysl, pomysl :roll: bo potem bedzie juz za pozno :shake:[/quote] za pozno to bedzie dla mnie jesli obiadu nie bedzie:placz: a tak mi sie nie chce:shake: [quote name='AśkaK']Cześć mała Gosiu!:loveu: Ja obiad zrobiłam wczoraj - rosół :lol: - i dziś mam z głowy.;) To żeście wczoraj pewnie imprezowali skoro TZ dopiero wstaje.:cool3:[/quote] TZ wrocil z pracy po nocce i odsypia... I nie wypominaj mi mojego wzrostu bo plakac bede:placz: Quote
Guffi Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='furciaczek']Lubisz mnie draznic co??:cool3: zabieraj sie do zmniejszania zdiec... chociaz jedno malutkie wstaw:loveu:[/quote] Ja w ogóle lubię grać na nerwach... i mam do tego talent:loveu: Dobra, teraz zmniejszam. Jedno mam mistrzowskie, uśmiejesz się... i będzie zagadka pt. "co to za zwierzę?":evil_lol: Quote
Recommended Posts