Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ależ ten Cezar jest ogromny :loveu:

a jak pozuje :loveu:

Dragon śliczny...ale ten kantarek to po co mu jest?

Adresówki takie małe mi się wydają do Cezara.. z tej sierści ledwo będzie je widać :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Cesarek jak zawsze piękny :loveu:
Śliczny ten Dragon :loveu:

Gdzie zamawiałaś adresówki? bo właśnie zastanawiam się nad kupnem nieśmiertelnika, robią też tłoczone czy tylko grawerowane?

Dzięki i w imieniu Cesara i dragona. Adresówki z allegro, ale akurat na tej akucji tylko grawer był ;)

[quote name='betty_labrador']czesc! odwiedzamy :) jaka sliczna ta obróżka i pieknie sie na Cesarku prezentuje!

adresówka bardzo ładna :)

Dzięki :)

[quote name='dOgLoV']śliczne zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu:

Dragon przepiękny :loveu::loveu::loveu::loveu:

adresówki też słodkie :loveu:

[quote name='unikatowydiament']dostojny chłop z Cezzarka:)

[quote name='Ty$ka']Cezarek jest przepiękny :loveu: Coraz bardziej podobają mi się podhalany :loveu: :loveu: :loveu:

I Dragon jest nawet boski jak na DONa :P :P

Dziękujemy :loveu:

[quote name='Klaudia&Aza']https://lh3.googleusercontent.com/-y6O5yhqcr0E/URKB0WBnJOI/AAAAAAAACHM/XeNEmhh9uW0/s640/2.JPG On zawsze tak ładnie na zdjęciach wychodzi :loveu: DONek też całkiem fajny ;)

Bo tylko te ładne wrzucam. Głupie od razu usówam i udaje że Cesar taki dostojny :diabloti: Tak na serio to czasem ma takie fiu bździu ;)

[quote name='Brunomania']Ładne adresóweczki widziałam na Cesarze , a nie sory na sir Cesarro
:D

[quote name='phase']Ach. https://lh5.googleusercontent.com/-qVeZ0jE50SM/URKB2LJu2kI/AAAAAAAACHg/regvDazx2rI/s640/5.JPG

[quote name='kalyna']Ależ ten Cezar jest ogromny

a jak pozuje

Dragon śliczny...ale ten kantarek to po co mu jest?

Adresówki takie małe mi się wydają do Cezara.. z tej sierści ledwo będzie je widać

Ważne że są adresówki, zresztą ja za dużych nie lubię :evil_lol:
Z Dragonem byłam tylko kilka razy na spacerze i to w lasach i na wsi. Jak chodziłam z Melą, a ona jest o wiele mniejsza od Dragona, to ona strasznie się wyrywała do psów, nie była przyjaxnie nastawiona. Ponieważ Dragon jest większy i po raz pierwszy schodziłam z nim w miasto, wolałam założyć mu kantar, tak wrazie czego, żeby mieć większą kontrolę. Okazało się, że kantar był nie potrzebny, bo Dragon jest przeciwieństwem Meli. Także następnym razem już nie muszę zakładać ;)

A taki spacerek mieliśmy dzisiaj :loveu:

Posted

[quote name='phase']Tylko pozazdrościć takiego spaceru! https://lh4.googleusercontent.com/-amB3qD8YEKg/URPhX1OBvbI/AAAAAAAACIQ/j5HF_fNLl90/s640/1.JPG ;):)
Spacer naprawdę udany :)
[quote name='Ty$ka']Cesar ma kompleks niższości, że na ławkę wlazł ? :lol:
Tylko jedno zdjęcie? ;(

Cesar jest wysokościowo taki sam jak Bruno :D
Zdjęć będzie więcej... SOON :diabloti:

[quote name='phase']Bo on to typowy model. :eviltong:

Cała kwintesencja :loveu:

Posted

UWAGA ZIELONA GÓRA I OKOLICE ZAGINĄŁ OWCZAREK PODHALAŃSKI!!

Wczoraj około godziny 9 uciekł z posesji nasz były podopieczny - Janosik. Zaginął w Czasławiu, ostatnio widziany w Jarogniewicach, okolice Zielonej Góry. Może zwłaszcza być widziany w okolicznych lasach.

Imie: Janosik
Waga: 40kg
Znaki szczególne: niebieska obroża z adresówką.
Kontakt: 667-301-134, 728-899-254 — w mieście: Zielona Góra