Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 634
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='conceited']ale ona biega i bawi się na dworze godzinami, a do domu wchodzi, żeby się załatwić :][/QUOTE]
Nie ma zabaw i bieganie póki pies nie zrobi. Wychodzisz na chwilę, jak się nie załatwi, to do domu - w domu pilnujesz i tak wkoło aż w końcu zrobi na dworze.

Posted

a ja z uporem maniaka zadaje po raz kolejny to samo pytanie
co słychac u pieska!czy nadal w schronie ?czy zdrowy?bo dużo tu info o suni a o nim cisza....mam nadzieje ,że nie stało mu sie cos ....

Posted

ania z poznania napisał(a):
Kochani, Skarpetka dzisiaj była w przytulisku, na pewno napisze jak się chłopaczek miewa ;)

...............................................

Posted

SkarpetKa napisał(a):
Ania od dwóch dni prawie nie ma dostpu do neta. Jak wróci wszystko nam dokładnie napisze ze szczegółami :)

..........................................................

Posted

holmina napisał(a):
...............................................

Holmina powtarzam skoro nie doczytałaś:

snuszkak napisał(a):
chłopaczek dobrze :) o ile pies może dobrze się czuć w schronisku

SkarpetKa napisał(a):
Chłopakowi humor dokazuje, jest śmielszy niż siostra, w końcu facet ;)

Posted

holmina napisał(a):
................................................

Holmino skoro masz czas na dziwne posty to napiszę, że pomoc w ogłoszeniach zawsze sie przyda! Do dzieła! W Mosinie jest sporo psiaków do ogłaszania. Każdy będzie wdzięczny z pomoc w szukaniu mu domku.

Posted

SkarpetKa napisał(a):
Holmino skoro masz czas na dziwne posty to napiszę, że pomoc w ogłoszeniach zawsze sie przyda! Do dzieła! W Mosinie jest sporo psiaków do ogłaszania. Każdy będzie wdzięczny z pomoc w szukaniu mu domku.

dlaczego dziwne!przeciez wszystko z nich jasno wynika!/Ania mowi ,ze powie Skarpetka,a Skarpetka ze Ania/poza tym mnie interesuja konkretnie te 2 psy z Mosiny

i jak do tej pory nie wiem czy maja ogloszenia,czy szykuja im sie domki....
za to zaproponowalas mi robienie ogloszen innych psow z Mosiny...czy to nie jest dziwne?

Posted

holmina napisał(a):
dlaczego dziwne!przeciez wszystko z nich jasno wynika!/Ania mowi ,ze powie Skarpetka,a Skarpetka ze Ania/poza tym mnie interesuja konkretnie te 2 psy z Mosiny

i jak do tej pory nie wiem czy maja ogloszenia,czy szykuja im sie domki....
za to zaproponowalas mi robienie ogloszen innych psow z Mosiny...czy to nie jest dziwne?

Dla jasności innych osób niż holmina - Ania pisała, że ja odpiszę na pytanie o stan chłopaka w schronisku, a ja pisałam, że Ania odpisze o dt/ds dla nich. Dwa rożne pytania, dwie rożne osoby zajmujące się sprawą w innych jej aspektach. Nic tu nie ma dziwnego.

Holmina, ale czy ja muszę Tobie się tłumaczyć czy psiaki maja ogłoszenia?! Czy pracujemy u Ciebie na etacie, że mnie i Anię chcesz z czegoś rozliczać? Chcesz pomóż ogłaszać, nie chcesz nie zajmuj nam czasu, bo zamiast zająć się czymś ważnym niepotrzebnie tracimy czas na jakieś tłumaczenia się przed Tobą.

Dalszej dyskusji nie podejmuję, niepotrzebnie dałam się w to wplątać. Przepraszam innych czytających wątek za taką sytuację.