conceited Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='malawaszka']nie "zaraz" a "zanim" - to najlepsza metoda :D[/QUOTE] ale ona biega i bawi się na dworze godzinami, a do domu wchodzi, żeby się załatwić :] Quote
zerduszko Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='conceited']ale ona biega i bawi się na dworze godzinami, a do domu wchodzi, żeby się załatwić :][/QUOTE] Nie ma zabaw i bieganie póki pies nie zrobi. Wychodzisz na chwilę, jak się nie załatwi, to do domu - w domu pilnujesz i tak wkoło aż w końcu zrobi na dworze. Quote
wilczy zew Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 wychodzenie w to samo miejsce aby był jego zapach,po załatwieniu się psa nie można od razu do domu;jak się obudzi,po jedzeniu Quote
malawaszka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Aniu podałam Twój telefon Elwirze - być może jutro zadzwoni popytać :kciuki: Quote
ania z poznania Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 O, to byłoby świetnie, czekam na telefon :)! Quote
holmina Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 a ja z uporem maniaka zadaje po raz kolejny to samo pytanie co słychac u pieska!czy nadal w schronie ?czy zdrowy?bo dużo tu info o suni a o nim cisza....mam nadzieje ,że nie stało mu sie cos .... Quote
Akrum Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 i ja przyszłam w odwiedziny do psiaków i spytać jak się miewa chłopak. Quote
Scooby_Doo Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 czy ktos jeszcze prowadzi to forum???bo jak widze pytań w sprawie piesków wiele...a odpowiada się tylko niektórym............albo wcale..........pozdr i do góry Quote
ania z poznania Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Kochani, Skarpetka dzisiaj była w przytulisku, na pewno napisze jak się chłopaczek miewa ;) Quote
snuszak Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 chłopaczek dobrze :) o ile pies może dobrze się czuć w schronisku Quote
SkarpetKa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Chłopakowi humor dokazuje, jest śmielszy niż siostra, w końcu facet ;) Quote
Akrum Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 A ogłoszenia chłopak ma już robione?? Jakieś domki się o niego pytają?? Quote
Scooby_Doo Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 czyli mała zostaje w DT -który zmienia się dla niej na DS ???a chłopak macie coś dla niego??? Quote
Pankracy Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 sznaucerki do góry- a ja dołaczam sie do pytania-mały w schronisku a sunia?zostaje na stałe w DT?ktoś wie??? Quote
SkarpetKa Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Ania od dwóch dni prawie nie ma dostpu do neta. Jak wróci wszystko nam dokładnie napisze ze szczegółami :) Quote
holmina Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 ania z poznania napisał(a):Kochani, Skarpetka dzisiaj była w przytulisku, na pewno napisze jak się chłopaczek miewa ;) ............................................... Quote
holmina Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 SkarpetKa napisał(a):Ania od dwóch dni prawie nie ma dostpu do neta. Jak wróci wszystko nam dokładnie napisze ze szczegółami :) .......................................................... Quote
holmina Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Akrum napisał(a):A ogłoszenia chłopak ma już robione?? Jakieś domki się o niego pytają?? ................................................ Quote
SkarpetKa Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 holmina napisał(a):............................................... Holmina powtarzam skoro nie doczytałaś: snuszkak napisał(a):chłopaczek dobrze :) o ile pies może dobrze się czuć w schronisku SkarpetKa napisał(a):Chłopakowi humor dokazuje, jest śmielszy niż siostra, w końcu facet ;) Quote
SkarpetKa Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 holmina napisał(a):................................................ Holmino skoro masz czas na dziwne posty to napiszę, że pomoc w ogłoszeniach zawsze sie przyda! Do dzieła! W Mosinie jest sporo psiaków do ogłaszania. Każdy będzie wdzięczny z pomoc w szukaniu mu domku. Quote
holmina Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 SkarpetKa napisał(a):Holmino skoro masz czas na dziwne posty to napiszę, że pomoc w ogłoszeniach zawsze sie przyda! Do dzieła! W Mosinie jest sporo psiaków do ogłaszania. Każdy będzie wdzięczny z pomoc w szukaniu mu domku. dlaczego dziwne!przeciez wszystko z nich jasno wynika!/Ania mowi ,ze powie Skarpetka,a Skarpetka ze Ania/poza tym mnie interesuja konkretnie te 2 psy z Mosiny i jak do tej pory nie wiem czy maja ogloszenia,czy szykuja im sie domki.... za to zaproponowalas mi robienie ogloszen innych psow z Mosiny...czy to nie jest dziwne? Quote
malawaszka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 holmina ale zobacz co Ty robisz? próbujesz dziewczyny rozstawiać po kątach???? to nie są małe dzieci :roll: Quote
SkarpetKa Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 holmina napisał(a):dlaczego dziwne!przeciez wszystko z nich jasno wynika!/Ania mowi ,ze powie Skarpetka,a Skarpetka ze Ania/poza tym mnie interesuja konkretnie te 2 psy z Mosiny i jak do tej pory nie wiem czy maja ogloszenia,czy szykuja im sie domki.... za to zaproponowalas mi robienie ogloszen innych psow z Mosiny...czy to nie jest dziwne? Dla jasności innych osób niż holmina - Ania pisała, że ja odpiszę na pytanie o stan chłopaka w schronisku, a ja pisałam, że Ania odpisze o dt/ds dla nich. Dwa rożne pytania, dwie rożne osoby zajmujące się sprawą w innych jej aspektach. Nic tu nie ma dziwnego. Holmina, ale czy ja muszę Tobie się tłumaczyć czy psiaki maja ogłoszenia?! Czy pracujemy u Ciebie na etacie, że mnie i Anię chcesz z czegoś rozliczać? Chcesz pomóż ogłaszać, nie chcesz nie zajmuj nam czasu, bo zamiast zająć się czymś ważnym niepotrzebnie tracimy czas na jakieś tłumaczenia się przed Tobą. Dalszej dyskusji nie podejmuję, niepotrzebnie dałam się w to wplątać. Przepraszam innych czytających wątek za taką sytuację. Quote
holmina Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 tak to bywa,przejac sie losem biednego zwierzecia zaoferowac BDT a w efekcie..... no nic bywa Quote
Recommended Posts