Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ajula napisał(a):
chyba ją trochę zmęczyła ta kostka, bo wygląda jakby przysypiała :D

delektowała się ;)

chyba jej się spodobało barfowanie bo dziś upolowała sobie.....................dżdżownicę!:evil_lol::evil_lol:
co prawda nie zjadła jej ale zaniosła ją sobie na leżak i co chwilę się w niej tarzała:mad::mad::evil_lol:
ja obserwowałam przez okno co ona robi i dopiero po czasie zauważyłam, że ona nie tarza się tak po prostu na leżaku tylko na dżdżownicy a zorientowałam się, gdy etna podeszła sprawdzić co tam luna ma ciekawego i została dziabnięta w nos:-o:diabloti:
tak więc lunka zaliczyła dziś kolejną kąpiel, bo chyba bym jej nie mogła z przyjemnością głaskać mając w świadomości w czym się łajza tarzała.

Posted

chyba nie ma sensu wklejać podwójnie fotek więc będę je zamieszczać w naszej foto-galerii, bo i tak luna się nigdzie nie wybiera ;)
także fanów ;) szczurzycy zapraszam tu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/144130-Moje-S%C5%82o%C5%84ce-zgas%C5%82o-%28*%29...-Etna-PIG-BULLKA-i-Morris-CANE-CUNDEL-zapraszaj%C4%85?p=17560418&viewfull=1#post17560418[/url]
gdzie jest dzisiejsza leniwa sesja i będą wszystkie następne :)

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-_8E4qyxRpJE/TmCQiIVu57I/AAAAAAAAC0Y/fSH_P6EwHyw/DSCN7347.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='Akrum']hahaha wiedziałam, że jej nie oddasz :)
szczęściara mała sama sobie wybrała Wasz domek :)[/QUOTE]
plan był inny.....no cóż ja mogę na to poradzić?
nikt jej nie chciał więc nie mamy wyjścia:eviltong:;)