Avaloth Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Tak, to ta, właśnie Weronika mówiła, że wcześniej była w jej boksie B6, razem z Oszołomką zresztą. Dzięki za imię :) Quote
Avaloth Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Kilka zdjęć czarnuchów od Paoii:loveu: Sabcia Liwcia Quote
Avaloth Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Druciu i nowe koleżanki: wystraszony lisek czyli Beza i szajbuska Plaza Quote
Avaloth Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Plaza jest na prawdę.. bardzo aktywna i szalona. Mega wariatka, Saba się przy niej nie umywa nawet. Parę zdjęć czarnuchów: Sabcia Plaza podczas swojego ulubionego zajęcia.. Druciu Liwcia I Beza Quote
Ola164 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Drucik jes na fb w albumie "mają dom". Czy to prawda? Quote
paoiii Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Ola164 napisał(a):Drucik jes na fb w albumie "mają dom". Czy to prawda? Tak :), Drucik znalazł dom niestety nie wiemy jaki dokładnie bo to adopcja schroniskowa... Quote
Avaloth Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Jutro się dowiem wszystkiego co się będzie dało i dam znać. Na razie się nie cieszę, chyba Natalia na mnie źle działa i nie ufam schroniskowym adopcjom 'moich' psów ^^ Quote
Avaloth Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Dowiedziałam się tylko, że Drucia wydawała pani Iza, a jej dzisiaj nie było, więc nadal nic nie wiem. Ale na pewno ma dom ;) Quote
Noelle Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Drucior podobno fajnie trafił :) zamieszkał w mieszkaniu w bloku, ludzie ponoc ok. Quote
Avaloth Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Sabowiec ładnie przybrała na wadze, teraz jest idealna, w końcu wygląda jak pies a nie skóra i kości. I już bardzo fajnie aportuje, prawie zawsze przynosi piłeczki ;) Liwia, jak żebrała, tak żebra nadal, jak wyczai kto ma jedzenie to nie opuszcza na krok. Z Bezą jest lepiej, daje się pogłaskać, je podrzucane jej smaki, ale nadal boi się człowieka i jest wystarszona. A Plaza.. wszyscy mają jej dość :evil_lol: jest rąbnięta do kwadratu, albo i sześcianu. Biega, szczeka jak oszołom, jak tylko jest jakikolwiek pies za ogrodzeniem to wpada w trans i nic nie jest w stanie jej oderwać. Jak nie ma psów jest całkiem ok, co nie zmienia faktu że ma adhd. Sabcik: Plaza Liwcia i Damianek, weteran który jest z nimi w boksie Quote
Noelle Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 hahahahah no przepraszam bardzo, ja byłam w stanie ją wyrwać z transu! chyba zostane behawiorystką, co o tym myslicie? :evil_lol::evil_lol: super zdjęcia :loveu: psiury nareszcie sie wyszalały na wybiegu. i Damiankowi się poprawiło, dziś nawet BIEGAŁ! :D Quote
Avaloth Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 natalek napisał(a):hahahahah no przepraszam bardzo, ja byłam w stanie ją wyrwać z transu! chyba zostane behawiorystką, co o tym myslicie? :evil_lol::evil_lol: super zdjęcia :loveu: psiury nareszcie sie wyszalały na wybiegu. i Damiankowi się poprawiło, dziś nawet BIEGAŁ! :D fakt, zapomniałam, niedopatrzenie, wybacz :D jesteś geniuszem, masz na Plazę niesamowity wpływ, może ją adoptujesz? :evil_lol::evil_lol: i oczywiście jestem za, jesteś idealnym kandydatem :loveu: Damian wymiata ostatnio ;) ale chyba za dużo czasu spędzonego z Liwią źle na niego wpływa, dzisiaj wyżerał mi chrupki z kieszenie jak robiłam zdjęcia reszcie.. Quote
Noelle Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 no chyba muszę ją adoptować, bo nikt inny sobie nie radzi hahahahahahah :D Quote
Mona_S10 Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 dzisiaj państwo byli zainteresowani Liwia, polecałam im Sabe bo chcieli młodego psa, ale sie zdecydowali na coś zupełnie innego.. niestety... Avaloth sznaucera nie ma na b10... Quote
Avaloth Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 Szkoda.. i Liwia i Saba to na prawdę fajne psy. Ale dzięki za chęci ;) W takim razie muszę powiedzieć Natalii i się dowiedzieć co z nim. Quote
Noelle Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 jakiego sznaucera? i Nuka i Eustachy już dość długo są w nowych domach przecież.. był jeszcze jakiś inny sznaucer? oO Quote
Ank@ Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Nuka w domu? Ona ponoć demoluje mieszkanie jak zostaje sama.... Quote
Avaloth Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 natalek napisał(a):jakiego sznaucera? i Nuka i Eustachy już dość długo są w nowych domach przecież.. był jeszcze jakiś inny sznaucer? oO Eustachy w domu? Przecież wrócił, nie wiedziałam że poszedł ponownie. To fajnie. O Nuce wiem. Quote
Noelle Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 tak, poszedł jakiś tydzień temu, może więcej. ;) Quote
Avaloth Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 patrzcie jaka z Liwi gwiazda :loveu: [video=youtube;Y6dPp5Ups7I]http://www.youtube.com/watch?v=Y6dPp5Ups7I[/video] spot leci w krakowskich tramwajach w telewizji M ;) Może w końcu ktoś ją (i jeszcze Damianka najlepiej) wypatrzy i weźmie.. prezent na święta jej zrobi. Quote
Avaloth Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 W skrócie, bo i tak nie wiem czy ktoś czyta ;) Plaza wariatka przeniesiona do innego boksu, jeszcze nie wiem gdzie, ale raczej ze mną spacerów mieć nie będzie bo nie mam czasu na kolejny boks. Beza lepiej, dzisiaj pierwszy raz jadła mi z ręki, a nie tylko z ziemi, i oczy nie sprawiały wrażenia wypadających z orbit podczas głaskania. Saba jest coraz bardziej kontaktowa, ładnie aportuje, ogólnie przekochana. Liwia już wszystkim pokazała że jest złodziejem jedzenia nr 1, dzisiaj nowe wolontariuszki się przekonały że przy niej otwarte kieszenie w których są smaki nie przejdą. Acz wydaje mi się, ze ciut schudła, co nie zmienia faktu że nadal jest gruba :D Quote
Tepes Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 po prostu czarnuszki są świetne! aż chciałabym żeby mój pies był tak nakręcony na piłkę jak Saba:loveu: Liwcia kochany żarłoczek:loveu::loveu: Lisio jest prześliczny ale strasznie mo go szkoda, ze się tak boi:( no i cóż krzywy Damian haha kochany miś ^^ aż dziw, że takie cudne psiaki siedzą jeszcze schronie Quote
Recommended Posts