Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Plaza jest na prawdę.. bardzo aktywna i szalona. Mega wariatka, Saba się przy niej nie umywa nawet.

Parę zdjęć czarnuchów:
Sabcia

Plaza podczas swojego ulubionego zajęcia..

Druciu

Liwcia

I Beza

Posted

Ola164 napisał(a):
Drucik jes na fb w albumie "mają dom". Czy to prawda?

Tak :), Drucik znalazł dom niestety nie wiemy jaki dokładnie bo to adopcja schroniskowa...

Posted

Jutro się dowiem wszystkiego co się będzie dało i dam znać. Na razie się nie cieszę, chyba Natalia na mnie źle działa i nie ufam schroniskowym adopcjom 'moich' psów ^^

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Sabowiec ładnie przybrała na wadze, teraz jest idealna, w końcu wygląda jak pies a nie skóra i kości. I już bardzo fajnie aportuje, prawie zawsze przynosi piłeczki ;)
Liwia, jak żebrała, tak żebra nadal, jak wyczai kto ma jedzenie to nie opuszcza na krok.
Z Bezą jest lepiej, daje się pogłaskać, je podrzucane jej smaki, ale nadal boi się człowieka i jest wystarszona.
A Plaza.. wszyscy mają jej dość :evil_lol: jest rąbnięta do kwadratu, albo i sześcianu. Biega, szczeka jak oszołom, jak tylko jest jakikolwiek pies za ogrodzeniem to wpada w trans i nic nie jest w stanie jej oderwać. Jak nie ma psów jest całkiem ok, co nie zmienia faktu że ma adhd.

Sabcik:

Plaza

Liwcia

i Damianek, weteran który jest z nimi w boksie

Posted

hahahahah no przepraszam bardzo, ja byłam w stanie ją wyrwać z transu! chyba zostane behawiorystką, co o tym myslicie? :evil_lol::evil_lol:

super zdjęcia :loveu: psiury nareszcie sie wyszalały na wybiegu. i Damiankowi się poprawiło, dziś nawet BIEGAŁ! :D

Posted

natalek napisał(a):
hahahahah no przepraszam bardzo, ja byłam w stanie ją wyrwać z transu! chyba zostane behawiorystką, co o tym myslicie? :evil_lol::evil_lol:

super zdjęcia :loveu: psiury nareszcie sie wyszalały na wybiegu. i Damiankowi się poprawiło, dziś nawet BIEGAŁ! :D

fakt, zapomniałam, niedopatrzenie, wybacz :D jesteś geniuszem, masz na Plazę niesamowity wpływ, może ją adoptujesz? :evil_lol::evil_lol:
i oczywiście jestem za, jesteś idealnym kandydatem :loveu:

Damian wymiata ostatnio ;) ale chyba za dużo czasu spędzonego z Liwią źle na niego wpływa, dzisiaj wyżerał mi chrupki z kieszenie jak robiłam zdjęcia reszcie..

Posted

dzisiaj państwo byli zainteresowani Liwia, polecałam im Sabe bo chcieli młodego psa, ale sie zdecydowali na coś zupełnie innego.. niestety...
Avaloth sznaucera nie ma na b10...

Posted

natalek napisał(a):
jakiego sznaucera?
i Nuka i Eustachy już dość długo są w nowych domach przecież.. był jeszcze jakiś inny sznaucer? oO

Eustachy w domu? Przecież wrócił, nie wiedziałam że poszedł ponownie. To fajnie. O Nuce wiem.

• 2 weeks later...
Posted

patrzcie jaka z Liwi gwiazda :loveu:
[video=youtube;Y6dPp5Ups7I]http://www.youtube.com/watch?v=Y6dPp5Ups7I[/video]
spot leci w krakowskich tramwajach w telewizji M ;)
Może w końcu ktoś ją (i jeszcze Damianka najlepiej) wypatrzy i weźmie.. prezent na święta jej zrobi.

Posted

W skrócie, bo i tak nie wiem czy ktoś czyta ;)

Plaza wariatka przeniesiona do innego boksu, jeszcze nie wiem gdzie, ale raczej ze mną spacerów mieć nie będzie bo nie mam czasu na kolejny boks.
Beza lepiej, dzisiaj pierwszy raz jadła mi z ręki, a nie tylko z ziemi, i oczy nie sprawiały wrażenia wypadających z orbit podczas głaskania.
Saba jest coraz bardziej kontaktowa, ładnie aportuje, ogólnie przekochana.
Liwia już wszystkim pokazała że jest złodziejem jedzenia nr 1, dzisiaj nowe wolontariuszki się przekonały że przy niej otwarte kieszenie w których są smaki nie przejdą. Acz wydaje mi się, ze ciut schudła, co nie zmienia faktu że nadal jest gruba :D

• 3 weeks later...
Posted

po prostu czarnuszki są świetne! aż chciałabym żeby mój pies był tak nakręcony na piłkę jak Saba:loveu:
Liwcia kochany żarłoczek:loveu::loveu:
Lisio jest prześliczny ale strasznie mo go szkoda, ze się tak boi:(
no i cóż krzywy Damian haha kochany miś ^^

aż dziw, że takie cudne psiaki siedzą jeszcze schronie