Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też ostatnio widziałam ludzi zainteresowanych Melą, zauroczyła ich też ta mała czarno-ruda Blanka, obydwie sunie siedzą nadal w schronisku z tego co mi wiadomo, nie wiem czy jeszcze się nie zdecydowali czy wybrali jeszcze co innego.

Posted

Blanka jes przekochana :loveu: tylko o inne psy zazdrosna. ostatnio nas pracownica prosiła o wzięcie tego boksu na spacer, nawet nam pomogła zaprowadzić na wybieg Beretkę. Blanusia to taka panikara, jak się ją podnosi to tak śmiesznie piszczy. ale za którymś razem już wiedziała, że nie ma się czego bać :D

Posted

Oj, wiem, kiedyś ją brałam z Weroniką chyba?, i nagle przy wyjściu z boksu panika, pies piszczy jakby go ze skóry obdzierali a nic się jej nie stało xD potem na wybiegu jak ktoś chciał ją podnieść też rumor zrobiła kilka razy.

Posted

Świnki były na spacerku.
Liwia to jest taki psi anioł, tylko chodzi i merda tym swoim ogonkiem, przytuli się, popatrzy człowiekowi w oczy tym swoim anielskim wzrokiem, nic tylko brać i kochać:loveu:
Drucik mnie dzisiaj pozytywnie zaskoczył, przyszedł do nas sam z siebie i zaczął się obcierać jak kot, miziać, taki przytulak się zrobił, a na początku praktycznie tylko wąchanie trawek go interesowało.
Melania oczywiście jak zwykle cud, miód i orzeszki, najpierw się mi wpakowała na kolana, machała mi łapą nie patrząc na to czy mi ją daje na rękę, na spodnie czy na twarz, potem dostała swojej głupawy czyli latanie w kółko z szaleństwem w oczach [SIZE=1](dokładnie taką samą ma mój pies, z tym że u niego z wiekiem ataki głupaw stają sie coraz rzadsze, a jest ok. 2 lat młodszy od Melci:evil_lol:)[/SIZE]. Taki szalony kochany pies.
A Saba jak to Saba, musiała się podrzeć przez ogrodzenia na inne psy, trochę smaków skubła i poszła. Nadal jest trochę chuderlawa, ale żebra już nie wystają tak jak na początku.
Generalnie Wilk i Trzy Świnki czują się dobrze, i niestety nadal wszystkie siedzą w schronisku..

Posted

Melania miała dziś dużą szansę, spodobała się jako jeden z dwóch psów panu, niestety ostatecznie przegrała z młodszą Żabką z C6. Ale Żabka też zasłużyła na domek, bo bidula trzy lata czekała w azylu! Poprosiłam Izę, żeby zapisała pana do kontroli; robił raczej dobre wrażenie, ale nie po to się pies męczył tak długo w schronisku, żeby źle trafić. Melka wzbudza zainteresowanie czasem i wierzę, że w końcu ktoś się w niej zakocha.

Posted

Mam niesamowity sentyment do czarnych piesków, sama miałam takiego w domu 'rodzinnym". I było to najmądrzejsze i najukochańsze stworzenie. Życzę powodzenia psiakom i wam w szukaniu im wspaniałych domków. Pozdrawiam.