Noelle Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 hop do góry dziewczynki + Drucik! czas do domku wreszcie :( Quote
Ola164 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ze Drucik i Liwia siedzą to ja jeszcze z trudem zrozumiem... Ale ze Melania i Saba... Quote
Noelle Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 bylo kilka zapytan o Melanię przy mnie w schronisku, byli zainteresowani, jednak zawsze "rywalizacje" wygrywal inny pies :( Quote
Avaloth Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Ja też ostatnio widziałam ludzi zainteresowanych Melą, zauroczyła ich też ta mała czarno-ruda Blanka, obydwie sunie siedzą nadal w schronisku z tego co mi wiadomo, nie wiem czy jeszcze się nie zdecydowali czy wybrali jeszcze co innego. Quote
Noelle Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Blanka jes przekochana :loveu: tylko o inne psy zazdrosna. ostatnio nas pracownica prosiła o wzięcie tego boksu na spacer, nawet nam pomogła zaprowadzić na wybieg Beretkę. Blanusia to taka panikara, jak się ją podnosi to tak śmiesznie piszczy. ale za którymś razem już wiedziała, że nie ma się czego bać :D Quote
Avaloth Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Oj, wiem, kiedyś ją brałam z Weroniką chyba?, i nagle przy wyjściu z boksu panika, pies piszczy jakby go ze skóry obdzierali a nic się jej nie stało xD potem na wybiegu jak ktoś chciał ją podnieść też rumor zrobiła kilka razy. Quote
Noelle Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 dokladnie. xd ja tez myslalam ze ja cos boli, ze jej na lapce stanelam czy cos, a ona po prostu histeryczka :D Quote
Avaloth Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Świnki były na spacerku. Liwia to jest taki psi anioł, tylko chodzi i merda tym swoim ogonkiem, przytuli się, popatrzy człowiekowi w oczy tym swoim anielskim wzrokiem, nic tylko brać i kochać:loveu: Drucik mnie dzisiaj pozytywnie zaskoczył, przyszedł do nas sam z siebie i zaczął się obcierać jak kot, miziać, taki przytulak się zrobił, a na początku praktycznie tylko wąchanie trawek go interesowało. Melania oczywiście jak zwykle cud, miód i orzeszki, najpierw się mi wpakowała na kolana, machała mi łapą nie patrząc na to czy mi ją daje na rękę, na spodnie czy na twarz, potem dostała swojej głupawy czyli latanie w kółko z szaleństwem w oczach [SIZE=1](dokładnie taką samą ma mój pies, z tym że u niego z wiekiem ataki głupaw stają sie coraz rzadsze, a jest ok. 2 lat młodszy od Melci:evil_lol:)[/SIZE]. Taki szalony kochany pies. A Saba jak to Saba, musiała się podrzeć przez ogrodzenia na inne psy, trochę smaków skubła i poszła. Nadal jest trochę chuderlawa, ale żebra już nie wystają tak jak na początku. Generalnie Wilk i Trzy Świnki czują się dobrze, i niestety nadal wszystkie siedzą w schronisku.. Quote
abero Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Melania miała dziś dużą szansę, spodobała się jako jeden z dwóch psów panu, niestety ostatecznie przegrała z młodszą Żabką z C6. Ale Żabka też zasłużyła na domek, bo bidula trzy lata czekała w azylu! Poprosiłam Izę, żeby zapisała pana do kontroli; robił raczej dobre wrażenie, ale nie po to się pies męczył tak długo w schronisku, żeby źle trafić. Melka wzbudza zainteresowanie czasem i wierzę, że w końcu ktoś się w niej zakocha. Quote
Ola164 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 W końcu się zmotywowałam, ale jak widać nie umiem robić banerków zbiorczych: Quote
Noelle Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Olaaaaaaa, a mogłabym Cię prosić o banerek dla Achillesa? :loveu: Quote
Avaloth Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Nie powiem żeby był równie genialny jak reszta Twoich dzieł, acz lepszy taki niż żaden :D tylko gdzie ja go mam zmieścić.. Quote
Ola164 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Machnij zamiast Julki, bo ja ją mam :) Natalia, jutro będzie ;) Quote
Ola164 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Czarnuszki zajrzymy do Was po wyjeździe... Mam nadzieję że ktoś będzie zaglądał... Quote
Noelle Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 znajdujcie szybko domy 4 piękności i do zobaczenia! :) Quote
Avaloth Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Trochę zdjęć psinów do ogłoszeń: Saba Mela Quote
Avaloth Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Liwia i Saba z Olą Liwia i kawałek Druta :D Drucik, w tle Mela i Saba Liwia Quote
Avaloth Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 i jeszcze Drucik Liwia i Melania i Mela Quote
Klaudia M. Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Mam niesamowity sentyment do czarnych piesków, sama miałam takiego w domu 'rodzinnym". I było to najmądrzejsze i najukochańsze stworzenie. Życzę powodzenia psiakom i wam w szukaniu im wspaniałych domków. Pozdrawiam. Quote
Avaloth Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Dziękujemy bardzo, każde kciuki się przydadzą :) Jutro chrumki idę na dłuższy spacer, w końcu ponad tydzień biedulki moje nie wychodziły. Quote
Ola164 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/-ULbPsEqQOyE/TidQJW95u-I/AAAAAAAADTU/IgvdpoW6QL8/s512/IMG_7883.JPG Kocham ją :loveu: Nikt dalej o Melę nie pyta? :( Quote
Avaloth Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 http://www.krakusik.pl/79352_cudowna_melania_skazana_na_schronis.html http://www.krakusik.pl/79349_siedzi_w_schronisku_bo_czarny_kocha.html http://www.krakusik.pl/79351_liwia_psi_aniol_czeka_na_dom.html http://www.krakusik.pl/79350_mloda_drobna_saba_szuka_domu.html Quote
Koszmaria Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Sabusia jest przepiękna,szkoda że ja jeszcze muszę poczekać,żeby zabrać jakiegoś pieska do domu... Quote
Recommended Posts