Szczurosława Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='owca']ja mam baaardzo wytrzymałego psa! :evil_lol: ale mieszkamy na leśnym - najczęściej biegamy po myślęcinku[/quote] Hmm, jeśli powiesz mi czym najlepiej podjechać z Placu Poznańskiego to się piszemy , do 23 wolne, więc dzień obojętny;) Quote
owca Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [url=http://www.zdmikp.bydgoszcz.pl/]Z D M i K P - Zarząd Dróg Miejskich i Komunikacji Publicznej w Bydgoszczy[/url] zawsze służy pomocą :evil_lol: wg. wyszukiwarki połączeń np. autobusem: 52+75, ale w zalezności od dnia i godziny wyszuka różne... może sprawdź jaki masz najłatwiejszy dojazd+sensowny powrót i wtedy daj ewentualnie znać :roll: ja od czwartku na zajęciach, ale jutro i weekend na pewno będziemy się wybierać w jakiś "dalszy" spacerek:D Quote
zielona_umywalka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Mocno już nieświeży ten wątek bydgoski.... Słuchajcie, potrzebuję namiaru na jakiegoś wolontariusza bywającego w schronie na Osowej. Sprawa jest dość pilna. Moje GG 1219843 Quote
agaton85 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 W takim razie odświeżam wątek..ktoś chętny na spotkanie?? :razz: Quote
Yorshirka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ja bym była chętna może mieszkam w Gnieźnie ale to nieproblem. Hmm chętni .? Quote
agaton85 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Myślę,że będzie więcej osób chętnych do takich spotkań..tylko muszą przejrzeć wątek :evil_lol: Przecież troszkę nas tu jest z Kujaw :p Quote
agaton85 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Nadal cisza?? Nie ma chętnych na spacery?? :razz: Quote
Szczurosława Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 My jesteśmy chętni :lol: Tylko uprzedzam, że znając życie dziewczynki na początku będą chojrakować. Na dłużej błąkamy sie po Zamczysku, ale jak coś możemy dojechać. Teraz wtorek,pt i so mam wolną , więc się dostosuje. Quote
agaton85 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Super..jeśli chodzi o jakiś dzień w tygodniu to ja mogę ok 17 i później,a sobota to też raczej popołudniu.. Hmm..Zamczysko..w sumie nigdy nie byłyśmy w tych rejonach na spacerku,ja mieszkam na Szwederowie :p Quote
Szczurosława Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Nie ma problemu, ja się dostosuje :lol: Już skrobie pw Quote
agaton85 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='& Gloria &']Ja i moja sucz też jesteśmy chętne :)[/quote] Super..to może jakoś w przyszłym tygodniu?? Pasuje?? :razz: Quote
& Gloria & Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Proszę, tylko nie przyszly tydzień :) Jestem na zlocie dogomaniaków właśnie :razz: od 20 do 26 lipca. Quote
agaton85 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Hmm..wprawdzie w tym tygodniu organizujemy małe spotkanie,ale w Szubinie.. :cool3: dokładniej w sobotę się odbędzie..jeśli masz transport i jesteś chętna to zapraszamy..a jak nie to możemy na następny tydzień się jakoś umówić.. Quote
& Gloria & Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='agaton85']Hmm..wprawdzie w tym tygodniu organizujemy małe spotkanie,ale w Szubinie.. :cool3: dokładniej w sobotę się odbędzie..jeśli masz transport i jesteś chętna to zapraszamy..a jak nie to możemy na następny tydzień się jakoś umówić..[/quote] Dziękuje bardzo za zaproszenie, ale skorzystam raczej z tej drugiej propozycji :) w sobote będę już w szale pakowania hihi. Po dwudziestym pewnie Lorien:) i Martik_b chętnie wybiorą się razem z nami. Quote
agaton85 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='& Gloria &']Dziękuje bardzo za zaproszenie, ale skorzystam raczej z tej drugiej propozycji :) w sobote będę już w szale pakowania hihi. Po dwudziestym pewnie Lorien:) i Martik_b chętnie wybiorą się razem z nami.[/quote] Ok..im więcej nas tym lepiej..a z dziewczynami również bardzo chętnie się spotkam :cool3: Zazdroszczę zlotu..gdybym wiedziała wcześniej..ehh może w przyszłym roku.. ;) Quote
teQuilla_bdg Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 hej ja też jestem z BDG:evil_lol: chętnie wybiorę się z Wami na spacerek tylko gdzie i kiedy? Quote
Monka. Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ja też jestem Z Bydgoszczy :) a dokładniej osiedle Błonie... Jesteśmy z Dejzi chętne na spacer z innymi dogomaniakami :) Dajcie więc znać jak bedzie ktoś chętny Pozdrawiamy Quote
Monka. Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 No właśnie :( Ale dalej czekamy :) Hej, Hej Bydgoscy Dogomaniacy gdzie jesteście?! Quote
& Gloria & Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Czekam na propozycję terminu:razz: :) Quote
Monka. Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Mi pasue każda sobota i niedziela więc z terminem moge się dostosować :) Ktoś ma jakas propozycje? Quote
martik b Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 ja tez jestem chętna, trzeba się wybrać dopóki pogoda dopisuje:)co pewien czas spotykamy się z lorien, glorią i martą697 w myslęcinku ..może wtedy w przyszlym tygodniu co? komu jak pasuje? tylko weekend pasuje czy jakiś dzień powszedni popołudniu też? Quote
Monka. Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Mi niestety tylko weekend :( przez szkołe... Mi przyszła sobota lub niedziela pasuje:) A pozostałym? Quote
Szczurosława Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Mi pasowałaby sobota:lol: godzina bez znaczenia,myślęcinek chyba najlepiej, a gdzie zbiórka? znając życie czarnuch będzie chojrakować, więc zostanie w mieszkaniu , a zabiore łaciaka Quote
Recommended Posts