Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='owca']ja mam baaardzo wytrzymałego psa! :evil_lol: ale mieszkamy na leśnym - najczęściej biegamy po myślęcinku[/quote]

Hmm, jeśli powiesz mi czym najlepiej podjechać z Placu Poznańskiego to się piszemy ,
do 23 wolne, więc dzień obojętny;)

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url=http://www.zdmikp.bydgoszcz.pl/]Z D M i K P - Zarząd Dróg Miejskich i Komunikacji Publicznej w Bydgoszczy[/url] zawsze służy pomocą :evil_lol:

wg. wyszukiwarki połączeń np. autobusem: 52+75, ale w zalezności od dnia i godziny wyszuka różne... może sprawdź jaki masz najłatwiejszy dojazd+sensowny powrót i wtedy daj ewentualnie znać :roll:

ja od czwartku na zajęciach, ale jutro i weekend na pewno będziemy się wybierać w jakiś "dalszy" spacerek:D

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

My jesteśmy chętni :lol:

Tylko uprzedzam, że znając życie dziewczynki na początku będą chojrakować.
Na dłużej błąkamy sie po Zamczysku, ale jak coś możemy dojechać.
Teraz wtorek,pt i so mam wolną , więc się dostosuje.

Posted

Super..jeśli chodzi o jakiś dzień w tygodniu to ja mogę ok 17 i później,a sobota to też raczej popołudniu..
Hmm..Zamczysko..w sumie nigdy nie byłyśmy w tych rejonach na spacerku,ja mieszkam na Szwederowie :p

Posted

Hmm..wprawdzie w tym tygodniu organizujemy małe spotkanie,ale w Szubinie.. :cool3: dokładniej w sobotę się odbędzie..jeśli masz transport i jesteś chętna to zapraszamy..a jak nie to możemy na następny tydzień się jakoś umówić..

Posted

[quote name='agaton85']Hmm..wprawdzie w tym tygodniu organizujemy małe spotkanie,ale w Szubinie.. :cool3: dokładniej w sobotę się odbędzie..jeśli masz transport i jesteś chętna to zapraszamy..a jak nie to możemy na następny tydzień się jakoś umówić..[/quote]

Dziękuje bardzo za zaproszenie, ale skorzystam raczej z tej drugiej propozycji :) w sobote będę już w szale pakowania hihi. Po dwudziestym pewnie Lorien:) i Martik_b chętnie wybiorą się razem z nami.

Posted

[quote name='& Gloria &']Dziękuje bardzo za zaproszenie, ale skorzystam raczej z tej drugiej propozycji :) w sobote będę już w szale pakowania hihi. Po dwudziestym pewnie Lorien:) i Martik_b chętnie wybiorą się razem z nami.[/quote]

Ok..im więcej nas tym lepiej..a z dziewczynami również bardzo chętnie się spotkam :cool3: Zazdroszczę zlotu..gdybym wiedziała wcześniej..ehh może w przyszłym roku.. ;)

• 1 month later...
Posted

Ja też jestem Z Bydgoszczy :) a dokładniej osiedle Błonie...
Jesteśmy z Dejzi chętne na spacer z innymi dogomaniakami :)
Dajcie więc znać jak bedzie ktoś chętny
Pozdrawiamy

Posted

ja tez jestem chętna, trzeba się wybrać dopóki pogoda dopisuje:)co pewien czas spotykamy się z lorien, glorią i martą697 w myslęcinku ..może wtedy w przyszlym tygodniu co? komu jak pasuje? tylko weekend pasuje czy jakiś dzień powszedni popołudniu też?