Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

beka napisał(a):
Dzwoniła wczoraj cudowna kobieta z ok Wrocławia, ale jeszcze mysli, bo wyjeżdża w październiku na urlop..
i sprawdzamy dom pod Poznaniem

To trzymam kciuki.
We Wrocławiu kochają ONki ;)

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beka napisał(a):
Nie ma żadnych chorób o których bym wiedziała. Ale to nie znaczy że nie może cos wyjść za jakis czas, niestety.
Badania krwi ok.

Tej Pani najbardziej chodziło o zdrowe stawy. Mówiła mi, że miała owczarka z dysplazją stawów biodrowych i wolałaby nie przeżywać tego jeszcze raz.
A oprócz tej babki z Wrocławia nikt się Vegą nie interesuje :crazyeye:
Pięknota jest teraz u Gajowej, czyli pod Warszawą tak?

Posted

Czy może domek się pojawił na horyzoncie ? Vega bardzo zaprzyjaźniła się z Viki, niedużą sunią, której się na początku bała... teraz są nierozłączne. Kończy sie Veguni karma - starczy jeszcze na dwa dni.

Posted

Wielki dzień już jutro :multi:
Gdyby Vega umiała mówić, mogłaby powiedzieć :"Dzięki Bogu już piątek"
Mam nadzieje, że szybko zaaklimatyzuje się w nowym domku i nie będzie długo tęskniła za Gajową, bo co do tego, że będzie tęsknić nie ma watpliwości

Posted

[quote name='DONnka']Wielki dzień już jutro :multi:
Gdyby Vega umiała mówić, mogłaby powiedzieć :"Dzięki Bogu już piątek"
Mam nadzieje, że szybko zaaklimatyzuje się w nowym domku i nie będzie długo tęskniła za Gajową, bo co do tego, że będzie tęsknić nie ma watpliwości[/QUOTE]

Nasze rozstanie będzie bardzo trudne :placz:, Vega teraz przeżywa jeszcze raz swój
"szczenięcy" okres. Jest niesamowicie radosna, aktywna... sama zatacza koła po ogrodzie, szaleje z piłeczką. Oczywiście chce być stale przy mnie..to wspaniała suka i bardzo, bardzo mądra...

Posted

[quote name='*Gajowa*']Nasze rozstanie będzie bardzo trudne :placz:, Vega teraz przeżywa jeszcze raz swój
"szczenięcy" okres. Jest niesamowicie radosna, aktywna... sama zatacza koła po ogrodzie, szaleje z piłeczką. Oczywiście chce być stale przy mnie..to wspaniała suka i bardzo, bardzo mądra...[/QUOTE]

Oby miała w nowym domku jak w raju :lol::lol::lol:
Wyobrażam sobie, jakie to trudne dla Ciebie, droga cioteczko. Ja kiedyś znalazłam szczeniolka na ulicy i oczywiście przytargałam do domu. Był u mnie tylko kilka dni zanim trafił do nowego domku, a ja beczałam jak głupia, gdy Go przekazywałam. Już taka niewdzięczna rola tymczasowych opiekunek :shake:
Pozostaje nam cieszyć się tym, że psina będzie miała dobrze :lol:
A jak długo Vega była u Ciebie ?

Posted

[quote name='DONnka']Oby miała w nowym domku jak w raju :lol::lol::lol:?[/QUOTE]

Ma , normalnie jak w raju. :)
Martusia jest bardzo dobrze. Piesek rezydent trosze zagubiony do Vegunia zajeła i dół i góre domu i na dodatek jego posłanko. Jest wszedzie :).
Ona chyba nie bawila sie w dzieciństwie, u Ciebie tez początkowo, leżala i patrzyła. Moze za sprawa twojej tymczasowiczki tak sie rozkręciła? tak czy inaczej jest wesoła i szczesliwa. I ma swietny dom :).
Bardzo dziekuje mowym opiekunkom Veguni ze dały jej dom. Jestem spokojna o jej los.

Snuszkak dziekuje za wizytę, jak bedziesz w poblizu moze odwiedź Vegunie, zobacz jaka cudna jest w realu .

Posted

Pani Veguni dzis pognębiła mnie smsem, że sunia wcale nie tęskni, jest niesamowicie radosna i wydaje sie szczęsliwa :evil_lol:. Przesłanych fotek niestety nie potrafię obejrzeć, bo nie korzystam z netu w telefonie :shake:.
Bardzo ale to bardzo sie z tego cieszę :multi: a wygryzanie rezydenta z posłania to widocznie u Veguni reguła. U mnie na ganku leżała wyłącznie na materacyku Gaji.
Mam nadzieję, że psiaki szybko zaprzyjaźnią się.

Posted

Pies rezydent ucieka gdzie moze, mniej wiecej jak Gajunia.
Vege rozsadza energia :).
Ja nie wiem Marta jak to sie stało, ale ona jakąś metamorfoze przeszła. Obszczekuje ps przy płocie, pogryzła pani buta, a miała byc taka spokojna .