olivetshka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 beka napisał(a):Dzwoniła wczoraj cudowna kobieta z ok Wrocławia, ale jeszcze mysli, bo wyjeżdża w październiku na urlop.. i sprawdzamy dom pod Poznaniem To trzymam kciuki. We Wrocławiu kochają ONki ;) Quote
DONnka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 beka napisał(a):Nie ma żadnych chorób o których bym wiedziała. Ale to nie znaczy że nie może cos wyjść za jakis czas, niestety. Badania krwi ok. Tej Pani najbardziej chodziło o zdrowe stawy. Mówiła mi, że miała owczarka z dysplazją stawów biodrowych i wolałaby nie przeżywać tego jeszcze raz. A oprócz tej babki z Wrocławia nikt się Vegą nie interesuje :crazyeye: Pięknota jest teraz u Gajowej, czyli pod Warszawą tak? Quote
*Gajowa* Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Czy może domek się pojawił na horyzoncie ? Vega bardzo zaprzyjaźniła się z Viki, niedużą sunią, której się na początku bała... teraz są nierozłączne. Kończy sie Veguni karma - starczy jeszcze na dwa dni. Quote
DONnka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Jestem i podnoszę piękną Vegunię :loveu: Wiadomo już coś o tym ewentualnym domku z okolic Poznania? Quote
*Gajowa* Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 snuszkak napisał(a):wiadomo już jakie będą dalsze losy suni? Czekamy na ciotkę bekę... Quote
beka Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 POjedzie do Puszczykowa Szukamy transportu do Poznania :) Quote
DONnka Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Czy można już świętować??? Vega jedzie do DS, do swojego człowieka ??? Obym miała rację :) Quote
*Gajowa* Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Super ! Domek bardzo fajny ze starszym psiakiem też kiedyś przygarniętnym .Obawa była tylko jedna - czy Vegunia nie jest dla niego zbyt energiczna... Quote
DONnka Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 :multi::multi::multi: Powodzenia sunieczko :loveu: Quote
beka Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Vega pakuj walizki i badż gotowa w piatek Quote
wapiszon Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Pierwszy raz zajrzałam do ślicznotki i co widzę??? Panienka szykuję się do podróży :) :) :) Kocham Onki i Donki :) Quote
swagnieszka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 super wieści :) Veguniu wszystkiego dobrego w nowym domku :) Quote
DONnka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Wielki dzień już jutro :multi: Gdyby Vega umiała mówić, mogłaby powiedzieć :"Dzięki Bogu już piątek" Mam nadzieje, że szybko zaaklimatyzuje się w nowym domku i nie będzie długo tęskniła za Gajową, bo co do tego, że będzie tęsknić nie ma watpliwości Quote
*Gajowa* Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='DONnka']Wielki dzień już jutro :multi: Gdyby Vega umiała mówić, mogłaby powiedzieć :"Dzięki Bogu już piątek" Mam nadzieje, że szybko zaaklimatyzuje się w nowym domku i nie będzie długo tęskniła za Gajową, bo co do tego, że będzie tęsknić nie ma watpliwości[/QUOTE] Nasze rozstanie będzie bardzo trudne :placz:, Vega teraz przeżywa jeszcze raz swój "szczenięcy" okres. Jest niesamowicie radosna, aktywna... sama zatacza koła po ogrodzie, szaleje z piłeczką. Oczywiście chce być stale przy mnie..to wspaniała suka i bardzo, bardzo mądra... Quote
*Gajowa* Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 I pojechała :placz:... cieszę sie oczywiście z jej domku :multi::multi::multi:. Quote
DONnka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='*Gajowa*']Nasze rozstanie będzie bardzo trudne :placz:, Vega teraz przeżywa jeszcze raz swój "szczenięcy" okres. Jest niesamowicie radosna, aktywna... sama zatacza koła po ogrodzie, szaleje z piłeczką. Oczywiście chce być stale przy mnie..to wspaniała suka i bardzo, bardzo mądra...[/QUOTE] Oby miała w nowym domku jak w raju :lol::lol::lol: Wyobrażam sobie, jakie to trudne dla Ciebie, droga cioteczko. Ja kiedyś znalazłam szczeniolka na ulicy i oczywiście przytargałam do domu. Był u mnie tylko kilka dni zanim trafił do nowego domku, a ja beczałam jak głupia, gdy Go przekazywałam. Już taka niewdzięczna rola tymczasowych opiekunek :shake: Pozostaje nam cieszyć się tym, że psina będzie miała dobrze :lol: A jak długo Vega była u Ciebie ? Quote
Cantadorra Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Dużo szczęścia sunieczko, bądź radosna i bardzo kochana z wzajemnością :) Powodzenia malutka :) Quote
beka Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='DONnka']Oby miała w nowym domku jak w raju :lol::lol::lol:?[/QUOTE] Ma , normalnie jak w raju. :) Martusia jest bardzo dobrze. Piesek rezydent trosze zagubiony do Vegunia zajeła i dół i góre domu i na dodatek jego posłanko. Jest wszedzie :). Ona chyba nie bawila sie w dzieciństwie, u Ciebie tez początkowo, leżala i patrzyła. Moze za sprawa twojej tymczasowiczki tak sie rozkręciła? tak czy inaczej jest wesoła i szczesliwa. I ma swietny dom :). Bardzo dziekuje mowym opiekunkom Veguni ze dały jej dom. Jestem spokojna o jej los. Snuszkak dziekuje za wizytę, jak bedziesz w poblizu moze odwiedź Vegunie, zobacz jaka cudna jest w realu . Quote
*Gajowa* Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Pani Veguni dzis pognębiła mnie smsem, że sunia wcale nie tęskni, jest niesamowicie radosna i wydaje sie szczęsliwa :evil_lol:. Przesłanych fotek niestety nie potrafię obejrzeć, bo nie korzystam z netu w telefonie :shake:. Bardzo ale to bardzo sie z tego cieszę :multi: a wygryzanie rezydenta z posłania to widocznie u Veguni reguła. U mnie na ganku leżała wyłącznie na materacyku Gaji. Mam nadzieję, że psiaki szybko zaprzyjaźnią się. Quote
swagnieszka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Cieszę się bardzo :) Dziewczynka w końcu doczekała się tego swojego kochanego domku :) Poprosimy tylko o jakieś fotki szczęśliwego pysia ;) Quote
*Gajowa* Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Ciekawe co u Veguni, jak jej stosunki z psem rezydentem ? Quote
beka Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Pies rezydent ucieka gdzie moze, mniej wiecej jak Gajunia. Vege rozsadza energia :). Ja nie wiem Marta jak to sie stało, ale ona jakąś metamorfoze przeszła. Obszczekuje ps przy płocie, pogryzła pani buta, a miała byc taka spokojna . Quote
Recommended Posts