Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 540
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem u Pchełeczki
nic pisać nie będę, bo wszystko co chciałam napisać Wy już wcześniej wyraziłyście
zaraz wrzucam banerek - na chwilkę muszę usuąć w takim razie Saszeńkę, ale jestem pewna, że będzie to mała chwileczka, bo Pchełka na pewno lada moment będzie miała wspaniały domek :)

Posted

brzośka napisał(a):
jestem u Pchełeczki
nic pisać nie będę, bo wszystko co chciałam napisać Wy już wcześniej wyraziłyście
zaraz wrzucam banerek - na chwilkę muszę usuąć w takim razie Saszeńkę, ale jestem pewna, że będzie to mała chwileczka, bo Pchełka na pewno lada moment będzie miała wspaniały domek :)

niech sie stanie
ale musi byc zdrowa i tłusta:):)

Posted

Niech go drzwi ścisną...właściciela
Drzwi tej komórki, za którymi trzymał
to biedne stworzenie

trzymaj się malutka, jeszcze będziesz piękna

Posted

Weszłam przez banerek, zdjęcia oddają jej urok, ale też ten smutek i ile przeszła. :( To że piękna to wiemy wszyscy, ale muszę napisać, że naprawdę dziewczynka jest śliczna!

Posted

Trafiłam dzisiaj na wątek malutkiej ...siedzę i beczę. To wszystko jest dla mnie tak niepojęte i niezrozumiała jak myślący ludzie doprowadzają do takiego stanu psa. Nie ... przepraszam - to nie są myślący ludzie. To potwory i debile :angryy::angryy: nie będę się gorzej wyrażać. Brak słów. Trzymam kciuki za malutką, za domek i żeby jej było jak najlepiej w życiu!