Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='inga.mm']Szafra, nauczę Cię, jeśli chcesz
Zrobienie nie jest takie straszne, chyba, że rzucisz się na 400 fantów tak jak ja[/QUOTE]

o kobieto
ja nie zrobie nawet ze 40 fantow.....zbyt slaba jestem
mimo ze juz troche ich zrobilam...nie ogarniam
za wszystko dziekuje

• Replies 540
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='giselle4']o kobieto
ja nie zrobie nawet ze 40 fantow.....zbyt slaba jestem
mimo ze juz troche ich zrobilam...nie ogarniam
za wszystko dziekuje[/QUOTE]
o kobieto, nie strasz!
ja właśnie przymierzam się do pierwszego samodzielnego bazarku (dla Saszki), a Pchełka ma być następna w kolejce :)

cześć księżniczko :loveu:

Posted

[QUOTE=brzośka;17171460ja właśnie przymierzam się do pierwszego samodzielnego bazarku

Nie bój żaby, rób !!!! Pierwsze koty :) za płoty, :)

Posted

[quote name='inga.mm'][FONT=Franklin Gothic Medium]komu pomóc w robieniu bazarków?
Mnie nauczyła ick.
Łopatologicznie i metodycznie
[/FONT]
to ja poproszę o cenne wskazówki :)

Posted

[quote name='brzośka']to ja poproszę o cenne wskazówki :)[/QUOTE]

Tu czy na pw?
jeśli będzie tu to:
1. więcej osób skorzysta
2. będziemy podnosić wątek
3. Może przyciągniemy jeszcze kogoś?

Posted

[quote name='inga.mm'](...)
jeśli będzie tu to:
1. więcej osób skorzysta
2. będziemy podnosić wątek
3. Może przyciągniemy jeszcze kogoś?[/QUOTE]
3xTAK :D

fanty obfociłam, regulamin przeczytałam, temat wymyśliłam...
więc?

Posted

[quote name='brzośka']3xTAK :D

fanty obfociłam, regulamin przeczytałam, temat wymyśliłam...
więc?[/QUOTE]
1. wybierz najlepsze ujęcia i wrzuć w jeden folder, żeby nie miąchały się z tymi gorszymi ujęciami

Teraz idę karmić inwentarz szpitalno-geriatryczny w ilości sztuk 7

Posted

Witam,

Moja znajoma zastanawia się nad adopcją Pchełki. Czy mogę prosić o jakieś informacje na prv? Jak obecnie ma się mała, jakie są perspektywy adopcyjne itd.

Dom jest sprawdzony przeze mnie, zgadza się oczywiście na wizytę przedadopcyjną :). Sunia mieszkałaby w ogrodzie, w ocieplonej budzie w towarzystwie szalenie kochającego świat rotka.
Ludzie są fajni i odpowiedzialni- zwierzaki są sterylizowane i leczone w razie potrzeby u najlepszych specjalistów. Dom jest w Międzylesiu pod Warszawą (zaraz przy lesie).

Posted

1. wybierz najlepsze ujęcia i wrzuć w jeden folder, żeby nie miąchały się z tymi gorszymi ujęciami
2. zdjęcia posegreguj tematycznie
3. wrzuć w imageshack lub inną tego typu stronę albo jako pola wiadomości 640x480 (duże obrazki) lub 320x240 dla stron internetowych i wiadomości mail (mniejsze obrazki)
4. Każde wrzucone zdjęcie ma nadany direct/link bezpośredni, te linki będziesz wklejała w bazarek.

Czy do tej pory jasno napisałam?

Posted

[quote name='Silvana']Witam,

Moja znajoma zastanawia się nad adopcją Pchełki. Czy mogę prosić o jakieś informacje na prv? Jak obecnie ma się mała, jakie są perspektywy adopcyjne itd.

Dom jest sprawdzony przeze mnie, zgadza się oczywiście na wizytę przedadopcyjną :). Sunia mieszkałaby w ogrodzie, w ocieplonej budzie w towarzystwie szalenie kochającego świat rotka.
Ludzie są fajni i odpowiedzialni- zwierzaki są sterylizowane i leczone w razie potrzeby u najlepszych specjalistów. Dom jest w Międzylesiu pod Warszawą (zaraz przy lesie).[/QUOTE]
Boże to dzień cudów chyba:):) a Grażynki ani Basi ani Edytki nie ma widzę na dogo, ale na pewno odpowiedzą jak się pojawią:)

Posted

[quote name='Silvana']Witam,

Ludzie są fajni i odpowiedzialni- zwierzaki są sterylizowane i leczone w razie potrzeby u najlepszych specjalistów. Dom jest w Międzylesiu pod Warszawą (zaraz przy lesie).[/QUOTE]

Silvana ,kochana kobieto za miesiac .....teraz to tylko wet i leczenie....

Posted

[quote name='fiorsteinbock']A ja widze, hahaha
Juz bylam u Saszki i czekam na opis, ale chyba polegne bom juz ślepa od kompa :)
Trzymamy kciuki za obie dziewczynki, mloda i starsza!!!
Grazynko, Basiu - zapraszamy do Saszki![/QUOTE]

juz lece ...musialam odespac stres
ja ktora tak malo spie....ale sorry