giselle4 Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='inga.mm']Szafra, nauczę Cię, jeśli chcesz Zrobienie nie jest takie straszne, chyba, że rzucisz się na 400 fantów tak jak ja[/QUOTE] o kobieto ja nie zrobie nawet ze 40 fantow.....zbyt slaba jestem mimo ze juz troche ich zrobilam...nie ogarniam za wszystko dziekuje Quote
giselle4 Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='bela51']Jaka cudna biedulka, zapisuje na razie...[/QUOTE] witaj Bela:) Quote
giselle4 Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='inga.mm']zapraszam na bazarek MOŻESZ ZDOBYĆ PIENIĄDZE DLA SWOJEGO PODOPIECZNEGO - KARMA I KSIĄŻKI do 11.07-21.00 pierwszą podopieczną jest Pchełka juz wchodzimy ....dziekujemy Quote
giselle4 Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 pierwsze pieniazki na koncie Pchelki tajga6-30zł bardzo dziekujemy Quote
giselle4 Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 i juz z przeniesienia od Apcia-591,65zl dziekujemy bardzo Zosi:) Quote
Renata N Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='giselle4']prosimy o wsparcie na badania i na Dt... pomozcie prosze[/QUOTE] Wysłałam parę groszy :lol: Quote
brzośka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='giselle4']o kobieto ja nie zrobie nawet ze 40 fantow.....zbyt slaba jestem mimo ze juz troche ich zrobilam...nie ogarniam za wszystko dziekuje[/QUOTE] o kobieto, nie strasz! ja właśnie przymierzam się do pierwszego samodzielnego bazarku (dla Saszki), a Pchełka ma być następna w kolejce :) cześć księżniczko :loveu: Quote
Aska7 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [QUOTE=brzośka;17171460ja właśnie przymierzam się do pierwszego samodzielnego bazarku Nie bój żaby, rób !!!! Pierwsze koty :) za płoty, :) Quote
inga.mm Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [FONT=Franklin Gothic Medium]komu pomóc w robieniu bazarków? Mnie nauczyła ick. Łopatologicznie i metodycznie [/FONT] Quote
brzośka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='inga.mm'][FONT=Franklin Gothic Medium]komu pomóc w robieniu bazarków? Mnie nauczyła ick. Łopatologicznie i metodycznie [/FONT] to ja poproszę o cenne wskazówki :) Quote
inga.mm Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='brzośka']to ja poproszę o cenne wskazówki :)[/QUOTE] Tu czy na pw? jeśli będzie tu to: 1. więcej osób skorzysta 2. będziemy podnosić wątek 3. Może przyciągniemy jeszcze kogoś? Quote
inga.mm Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 dziewczyny, staram się o jakieś pieniążki ze skarpety Leosia. Może powinnyście tam zajrzeć? szok.....szok - PSI KOŚCIOTRUP - w super DT, jest powolutku szykowany do adopcji Quote
brzośka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='inga.mm'](...) jeśli będzie tu to: 1. więcej osób skorzysta 2. będziemy podnosić wątek 3. Może przyciągniemy jeszcze kogoś?[/QUOTE] 3xTAK :D fanty obfociłam, regulamin przeczytałam, temat wymyśliłam... więc? Quote
fiorsteinbock Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Zagladam wieczorem. Jutro sie widzimy slicznotko. Quote
inga.mm Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='brzośka']3xTAK :D fanty obfociłam, regulamin przeczytałam, temat wymyśliłam... więc?[/QUOTE] 1. wybierz najlepsze ujęcia i wrzuć w jeden folder, żeby nie miąchały się z tymi gorszymi ujęciami Teraz idę karmić inwentarz szpitalno-geriatryczny w ilości sztuk 7 Quote
Silvana Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Witam, Moja znajoma zastanawia się nad adopcją Pchełki. Czy mogę prosić o jakieś informacje na prv? Jak obecnie ma się mała, jakie są perspektywy adopcyjne itd. Dom jest sprawdzony przeze mnie, zgadza się oczywiście na wizytę przedadopcyjną :). Sunia mieszkałaby w ogrodzie, w ocieplonej budzie w towarzystwie szalenie kochającego świat rotka. Ludzie są fajni i odpowiedzialni- zwierzaki są sterylizowane i leczone w razie potrzeby u najlepszych specjalistów. Dom jest w Międzylesiu pod Warszawą (zaraz przy lesie). Quote
inga.mm Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 1. wybierz najlepsze ujęcia i wrzuć w jeden folder, żeby nie miąchały się z tymi gorszymi ujęciami 2. zdjęcia posegreguj tematycznie 3. wrzuć w imageshack lub inną tego typu stronę albo jako pola wiadomości 640x480 (duże obrazki) lub 320x240 dla stron internetowych i wiadomości mail (mniejsze obrazki) 4. Każde wrzucone zdjęcie ma nadany direct/link bezpośredni, te linki będziesz wklejała w bazarek. Czy do tej pory jasno napisałam? Quote
Mysza2 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Silvana']Witam, Moja znajoma zastanawia się nad adopcją Pchełki. Czy mogę prosić o jakieś informacje na prv? Jak obecnie ma się mała, jakie są perspektywy adopcyjne itd. Dom jest sprawdzony przeze mnie, zgadza się oczywiście na wizytę przedadopcyjną :). Sunia mieszkałaby w ogrodzie, w ocieplonej budzie w towarzystwie szalenie kochającego świat rotka. Ludzie są fajni i odpowiedzialni- zwierzaki są sterylizowane i leczone w razie potrzeby u najlepszych specjalistów. Dom jest w Międzylesiu pod Warszawą (zaraz przy lesie).[/QUOTE] Boże to dzień cudów chyba:):) a Grażynki ani Basi ani Edytki nie ma widzę na dogo, ale na pewno odpowiedzą jak się pojawią:) Quote
fiorsteinbock Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 A ja widze, hahaha Juz bylam u Saszki i czekam na opis, ale chyba polegne bom juz ślepa od kompa :) Trzymamy kciuki za obie dziewczynki, mloda i starsza!!! Grazynko, Basiu - zapraszamy do Saszki! Quote
basia34 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Ja tez sie ciesze zainteresowaniem naszymi pieskami .Pchelka potrzebuje jeszcze czasu.Ja trzymam mocno kciukasy. Quote
giselle4 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='Silvana']Witam, Moja znajoma zastanawia się nad adopcją Pchełki. Czy mogę prosić o jakieś informacje na prv? Jak obecnie ma się mała, jakie są perspektywy adopcyjne itd. Dom jest sprawdzony przeze mnie, zgadza się oczywiście na wizytę przedadopcyjną :). Sunia mieszkałaby w ogrodzie, w ocieplonej budzie w towarzystwie szalenie kochającego świat rotka. Ludzie są fajni i odpowiedzialni- zwierzaki są sterylizowane i leczone w razie potrzeby u najlepszych specjalistów. Dom jest w Międzylesiu pod Warszawą (zaraz przy lesie).[/QUOTE] Silvana ,kochana kobieto za miesiac .....teraz to tylko wet i leczenie.... Quote
giselle4 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='fiorsteinbock']A ja widze, hahaha Juz bylam u Saszki i czekam na opis, ale chyba polegne bom juz ślepa od kompa :) Trzymamy kciuki za obie dziewczynki, mloda i starsza!!! Grazynko, Basiu - zapraszamy do Saszki![/QUOTE] juz lece ...musialam odespac stres ja ktora tak malo spie....ale sorry Quote
Recommended Posts