Agucha Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Agnieszka_K napisał(a):trzymam kciuki za Sabę nawet jak jestem poza dogo:( Rozmawiałam przed chwilą z Sylwią - Sabunia się chowa grzecznie, wszystko u niej dobrze tylko domu i telefonów brak:( Jak miło czytać, że i Marusi się udało:loveu: no to teraz już kolej na tą panienkę! Aga, kiedy będziesz w Chełmie? Potrzebne są zdjęcia do ogłoszeń. Quote
Agnieszka_K Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Agucha napisał(a):Aga, kiedy będziesz w Chełmie? Potrzebne są zdjęcia do ogłoszeń. zielonego pojęcia nie mam... może jeszcze w styczniu, może w lutym dopiero:( poproszę Sylwię o nowe fotki Quote
Agucha Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Agnieszka_K napisał(a):zielonego pojęcia nie mam... może jeszcze w styczniu, może w lutym dopiero:( poproszę Sylwię o nowe fotki Już ja prosiłam. Obiecała, że zrobi i podeśle mi w wolnej chwili ;) Ale zdjęć nigdy za dużo! Quote
Agnieszka_K Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Agucha napisał(a):Już ja prosiłam. Obiecała, że zrobi i podeśle mi w wolnej chwili ;) Ale zdjęć nigdy za dużo! o a ja jej właśnie smsa naskrobałam:) jak będę to pojadę i zrobię pięknotce - w święta szans nie było wyrwać się od stołu na sekundę... Quote
Agucha Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Saba - pokazuj się! Teraz twoja kolej dziewczyno! ... nadal czekam na tekst i zdjęcia... Quote
Agucha Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Kamila Proc napisał(a):kto jej w koncu pomoze? Jest mikro-szansa... zobaczymy. Quote
Agnieszka_K Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 czekamy na oficjalne wieści Agunia ;) Quote
Agucha Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='Agnieszka_K']czekamy na oficjalne wieści Agunia ;) [quote name='Kamila Proc']czy juz cos wiemy? Ogłaszam wszem i wobec, że...... [SIZE=5] w przyszły weekend Saba wybiera się w podróż :) Quote
baster i lusi Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='Agucha'] Ogłaszam wszem i wobec, że...... [SIZE=5] w przyszły weekend Saba wybiera się w podróż :) no nareszcie Sabuniu tyle się bidulko nacierpiałaś i oczekałaś na swojego człowieka.a coś wiecej o domku. Quote
Agucha Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 baster i lusi napisał(a):no nareszcie Sabuniu tyle się bidulko nacierpiałaś i oczekałaś na swojego człowieka.a coś wiecej o domku. Będzie bliską sąsiadką naszej ONeczki - Werci :) Jedzie do Warszawy. Quote
Agnieszka_K Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 wspaniale się je udało!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Aga Tobie pokłony!!!!:modla::modla::modla::modla::modla: i wielkie podziękowania, bo jak Ty ją tam puszczasz to na pewno jest to super domek! Napiszesz coś więcej?:D rozmawiałaś może czy Państwo daliby radę Ninkę też wziąć za opłatą? Quote
Agucha Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Wywróżyłam, że teraz Saby kolej i nie mogłam być gołosłowna :lol: Agnieszka_K napisał(a): rozmawiałaś może czy Państwo daliby radę Ninkę też wziąć za opłatą? Niestety państwo nie będą mogli zabrać Ninki. Nocują w Lublinie i na drugi dzień zabierają Sabcię. Mają samochód osobowy i niestety dwa duże, nieznajome psy nie wchodzą w rachubę. Przykro mi :( Quote
Agnieszka_K Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Agucha napisał(a):Wywróżyłam, że teraz Saby kolej i nie mogłam być gołosłowna :lol: Niestety państwo nie będą mogli zabrać Ninki. Nocują w Lublinie i na drugi dzień zabierają Sabcię. Mają samochód osobowy i niestety dwa duże, nieznajome psy nie wchodzą w rachubę. Przykro mi :( no nic szkoda, ale najważniejsze, że chociaż Sabunia jedzie na swoje!:) Quote
Agucha Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Umowa adopcyjna poleciała :) Później wstawię kolejne zdjęcia naszej modelki. Quote
baster i lusi Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Agucha napisał(a):Umowa adopcyjna poleciała :) Później wstawię kolejne zdjęcia naszej modelki. no to czekamy na foteczki:lol::loveu: Quote
Recommended Posts