Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DORRAG napisał(a):
Witam wszystkich:multi: :multi:

Ja tylko tak na chwilkę bo dzisiaj troszkę w kuchni muszę posiedzieć i pogotować:placz: Mam troszkę nowych fotek to wstawie wieczorkiem jak będę mieć siłę:evil_lol:

Tak normalnie pichcisz, czy dla gości?;)

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia i medor napisał(a):
Miej, miej ;):p:p:p

Cześć :multi: No i mam troszkę czasu:cool3:

drzalka napisał(a):
A co tam pichcisz ??? :eviltong: :multi:

Same dobre rzeczy :eating: znaczy mam nadzieję że będą dobre:oops: Bo nie najlepszy ze mnie kucharz:evil_lol:

evaxon napisał(a):
doberek :p :p :p :p

Cześć:multi:

AgusiaTerierka napisał(a):
Tak normalnie pichcisz, czy dla gości?;)

Tak normalnie dla Siebie :p

Posted

[quote name='Kate I Luka']Witaj Fionusiu i Pańciu Fioneczkowa :multi:

Pochwal się co dobrego w kuchni namłodziłaś? Może zachce mi się też coś przygotować :oops:

Fionek pięknistouśmiechowy :loveu:
http://img518.imageshack.us/img518/2495/p1080766gq6.jpg

Cześć kasieńko:multi:

A robiłam domowy pasztecik i pieczeń :p Miałam jakiegoś placuszka upiec ale już mi sie nie chciało:oops:

[quote name='AgusiaTerierka']Jadło udało się?

wszystko było pyszne:cool3:

Powiedzcie Mi czy tylko u mnie dogo tak muli ,od rana próbuje coś napisać dopiero teraz jest lepiej to znaczy nie muszę czekać z 3 minuty żeby mi sie strona otworzyła:angryy: Teraz lecę do Was...

Posted

DORRAG napisał(a):

Powiedzcie Mi czy tylko u mnie dogo tak muli ,od rana próbuje coś napisać dopiero teraz jest lepiej to znaczy nie muszę czekać z 3 minuty żeby mi sie strona otworzyła:angryy:

To jeszcze nic :razz: U mnie jak wchodziłam przed weekendem to na początku chodziło bardzo ładnie, potem nagle zaczynało mulić, chwilę znowu było ok, po czym w ogóle mi się dogomania nie chciała otwierać... Każda inna strona OK, dogo nie :angryy: Potem nagle dogo się zaczęło otwierać, a spaniele nie :diabloti: I tak na zmianę. Dzisiaj odpukać <puk, puk> wszystko chodzi ładnie :p

Posted

Hejo.. o Fionka za piłka szaleje.. amy też już możemy szaleć...ale bez przesady ;]...dzisiaj sciagałysmy szwy, jescze 4 dni ma chodzic w kaftanie :lol: .. pozdrowionka - fionka !!:multi: