mar....ka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Przepiekna Fionka, najsłodsza gremlinka na świecie Quote
DORRAG Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='madzia i medor']Przepięknie jej w tej obróżce:loveu::loveu: Cześć:p [quote name='drzalka']SUper !!!.. ale Fionka radosna:multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: .. a obróżka będzie moja.:loveu: :lol: To co kupujesz ten wzorek:cool3: [quote name='evaxon'] no dawaj piłe dawaj :multi: :loveu: Cześć Ewunia:p [quote name='Kitka20']Witankko z rana:lol: Wstawać nic nie gadać:P pozdrawiamy Już wstałam :evil_lol: [quote name='bonita'] Ale spojrzenie:loveu: Witajcie Fionki z rana:multi: Śliczne Fionkowe foteczki :) Cześć Bonitki:multi: [quote name='majoka']Przepiekna Fionka, najsłodsza gremlinka na świecie Witamy:multi: [quote name='*luthien*']jakie cudo :) wycalowac ja prosze:cool3: Cześć:multi: Już Ją wycałowałam:cool3: Quote
teqquila Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Witanko Fioneczki :) sliczne jej w obrozce :) Quote
ferraribox Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='DORRAG']Witam nie witanych:p SKOK NA D.......? Niewitana wita:multi: :multi: :multi: Quote
DORRAG Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Witam wszystkich:multi: Nie było mnie wczoraj bo troszku popsułam komputer:roll: ale całe szczęście naprawił się sam przy pomocy jednego malutkiego guzika:evil_lol: Mam troszku fotek to później wkleje:cool3: teraz lece zobaczyć co sie u Was dzieje... Quote
Imbirka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Witamy się i czekamy na obiecane foteczki:p:multi: Quote
e.v.a Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='DORRAG']Witam wszystkich:multi: Nie było mnie wczoraj bo troszku popsułam komputer:roll: ale całe szczęście naprawił się sam przy pomocy jednego malutkiego guzika:evil_lol: Mam troszku fotek to później wkleje:cool3: teraz lece zobaczyć co sie u Was dzieje... power:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Matusz Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 kochany struś pędzi wiatr :loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Magda-Amir Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='evaxon']power:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: witajcie kobitki :multi: zdjęcia cudoffne :lol: :cool3: :loveu: czekam na wiecej Quote
drzalka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Hej Fionek.. wiesz co ta nowa fioletowa obróżka wydaje sie cieńsza od reszty ( czyli od kosteczkej , niebiesko pomaranczowej obrozki).. tak jakos sie wydaje :lol: Quote
Jagoda1 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 bonita napisał(a):Cześć Fionki krótkie ogonki :) Witaj Fionusia, pomarszczona mordusia, witaj Pańcia...:razz: Quote
Kate I Luka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Witajcie Fionusie w nocny czwartkopiątek :multi: Widzę, że upały Fionci nie przeszkadzają, i brykańsko na całego się odbywa :loveu: Quote
Recommended Posts