DORRAG Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name='Imbir1']Witamy się i czekamy na obiecane foteczki:p:multi: [quote name='drzalka']Hej.. my też czekamy na Fioneczke :D:loveu: Będą dzisiaj fotki...tak myśle:razz: [quote name='evaxon']power:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Tak.. zgadłaś:evil_lol: [quote name='Kiłi'] Co za skoczna psina:loveu: Ano skoczna z niej dziewczyna i to bardzo....dzisiaj po tej jej skoczności nam siniaki nawet na plecach:roll: [quote name='matusz5'] kochany struś pędzi wiatr :loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti::diabloti: Cześć:p [quote name='Magda-Amir']:lol: :lol: witajcie kobitki :multi: zdjęcia cudoffne :lol: :cool3: :loveu: czekam na wiecej Cześć Amirki:multi: [quote name='drzalka']Hej Fionek.. wiesz co ta nowa fioletowa obróżka wydaje sie cieńsza od reszty ( czyli od kosteczkej , niebiesko pomaranczowej obrozki).. tak jakos sie wydaje :lol: No ja też to zauważyłam:cool3: [quote name='ferraribox']Witajcie Fioneczki!!! Cześć:p Quote
DORRAG Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name='bonita']Cześć Fionki krótkie ogonki :) [quote name='AgusiaTerierka']Witaj Fionusia, pomarszczona mordusia, witaj Pańcia...:razz: Witajcie dziewczyny:multi: [quote name='Imbir1']uuuuuuu, a foteczek nadal niet:shake::roll: [quote name='drzalka']Fionka, czekaju na tiebiaa :evil_lol: [quote name='madzia i medor']:siara::siara: No dzisiaj już będą fotki:cool3: [quote name='Kate I Luka']Witajcie Fionusie w nocny czwartkopiątek :multi: Widzę, że upały Fionci nie przeszkadzają, i brykańsko na całego się odbywa :loveu: Cześć kasieńko:multi: [quote name='drzalka']Hej fionkowo.. moze jakies foty ??:razz: Hej:multi: Będą... [quote name='evaxon']witanko:multi: Cześć:multi: [quote name='AgusiaTerierka']Zniknęły Fionusie? Nie znikneliśmy jesteśmy, tylko przez te wczorajsze burze nie było necika a dzisiaj dopiero teraz miałam czas na dogo:multi: Quote
drzalka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 SUper fotencje...:multi: :evil_lol: :loveu: ten wzorek tez mniekusi :cool1: Quote
Matusz Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 super jej w niebieskim :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: to mój ulubiony kolor:loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='DORRAG']I już są fotki Śliczności:loveu::loveu: Quote
bonita Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Jaka minka :grin: słoneczko chyba w oczka świeciło :grin: że idzie po omacku. Koffana jest ta Twoja Fionka:loveu: POZDROWIONKA:multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='DORRAG']I już są fotki jestem, zajrzałam, przejrzałam niesmiało.........i postaram sie zagladac czesciej.....:loveu: buziak piekny co widac na ostatnich foteczkach...pozdrówka... obróżka tez ładna.... Quote
Jagoda1 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Niuńka chyba daje do zrozumienia, że spacerek... nie jej nie leży:razz: . Quote
izka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Cześć :lol: Ślicznie sie Fionella marszczy :loveu: Quote
DORRAG Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='drzalka']SUper fotencje...:multi: :evil_lol: :loveu: ten wzorek tez mniekusi :cool1: Jak kusi to trzeba kupić:cool3: [quote name='matusz5'] super jej w niebieskim :loveu::loveu:to mój ulubiony kolor:loveu: Mój też:loveu: [quote name='evaxon'] oo Fionka idzie na spacerek:multi: A pewnie ze idzie... [quote name='bonita'] Jaka minka :grin: słoneczko chyba w oczka świeciło :grin: że idzie po omacku. Koffana jest ta Twoja Fionka:loveu: POZDROWIONKA:multi: Cześć Bonitka. [quote name='Agunia-Pańciunia)']jestem, zajrzałam, przejrzałam niesmiało.........i postaram sie zagladac czesciej.....:loveu: buziak piekny co widac na ostatnich foteczkach...pozdrówka... obróżka tez ładna.... Witamy U Nas:multi: [quote name='AgusiaTerierka']Niuńka chyba daje do zrozumienia, że spacerek... nie jej nie leży:razz: . Cześć. [quote name='izka']Cześć :lol: Ślicznie sie Fionella marszczy :loveu: chciaż Jej ładnie w zmarszczkach:evil_lol: [quote name='madzia i medor']Witaj:hand::hand: Hej:multi: Teraz znikam idę gdzieś...będę wieczorkiem:cool1: Quote
drzalka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 DORRAG napisał(a):Jak kusi to trzeba kupić:cool3: Hejo :multi: Takk.. jakbym kupowala to co mnie kusi, to bym zbankrutowala:cool1: .. i na ten wzorek przyjdzie czas :D.. narazie stawiam na rogz z gumą, w kostki.. :D:D... i szalone psy:loveu: Quote
Kiłi Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Cześć księżniczki:loveu: Oj jaka piękna, a jakie fajne szeleczki mam:razz: Quote
monia&Tofi Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Hej :multi: Fajne są takie fotki ze spacerków jak pies idzie obok właściciela :loveu: Ja raz chciałam takie robić, więc na początku stwierdziłam, ze dam aparat komuś. Oczywiście w końcu się okazało, ze jak dokładnie nie wyjaśnię to i tak nikt nie umie zrobić ostrego zdjęcia moim aparatem :crazyeye: :evil_lol: No to drugie podejście, zatrudnię kogoś, zeby szedł z psem :lol: To już była kompletna porażka :lol: Pies ze mną chodzi przy nodze, ale z każdym innym ciągnie... w dodatku leci do mnie :evil_lol: Skończyło się na tym, ze foty żadnej nie mam, chyba, zeby spróbować z samowyzwalaczem :hmmmm: Quote
DORRAG Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='evaxon']:loveu: doberek:multi: Cześć:multi: [quote name='AgusiaTerierka']:razz: Witam... do wieczora. I Ja też witam:multi: [quote name='drzalka']Hejo :multi: Takk.. jakbym kupowala to co mnie kusi, to bym zbankrutowala:cool1: .. i na ten wzorek przyjdzie czas .. narazie stawiam na rogz z gumą, w kostki.. :D.. i szalone psy:loveu: No to Jak już będziesz miała te wzorki w domku to chce widzieć dużo fotek:loveu: [quote name='Kiłi'] Cześć księżniczki:loveu: Oj jaka piękna, a jakie fajne szeleczki mam:razz: Cześć:multi: [quote name='madzia i medor']Fionki dajcie fotki:razz: Znowu:grab: Zaraz zobacze czy u Ciebie fotki są:cool3: [quote name='evaxon']czesc:multi: Cześć po raz drugi:multi: [quote name='AgusiaTerierka']Witam, jeszcze dzis nie byłam u Was? Cześć:multi: [quote name='monia&Tofi']Hej :multi: Fajne są takie fotki ze spacerków jak pies idzie obok właściciela :loveu: Ja raz chciałam takie robić, więc na początku stwierdziłam, ze dam aparat komuś. Oczywiście w końcu się okazało, ze jak dokładnie nie wyjaśnię to i tak nikt nie umie zrobić ostrego zdjęcia moim aparatem :evil_lol: No to drugie podejście, zatrudnię kogoś, zeby szedł z psem :lol: To już była kompletna porażka :lol: Pies ze mną chodzi przy nodze, ale z każdym innym ciągnie... w dodatku leci do mnie :evil_lol: Skończyło się na tym, ze foty żadnej nie mam, chyba, zeby spróbować z samowyzwalaczem :hmmmm: Cześć:multi: Ja staram sie zabierać kogoś na spacery z psem, bo jak idę sama to nie zabieram aparatu ze sobą...nie potrafie jednocześnie robić zdjęć i rzucać piłki no a jeszcze muszę lukać czy nikt sie nie zbliża:razz: A jak robie zdjęcia tak na ulicy to się troszkę ludzie na mnie dziwnie patrzą:oops: ciekawe czemu... Quote
Medorowa Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 DORRAG napisał(a): Znowu:grab: Zaraz zobacze czy u Ciebie fotki są:cool3: Mi aparat odmawia współpracy:diabloti::diabloti::diabloti::grins: Quote
Recommended Posts