Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich:p

U nas dzisiaj strasznie zimno i cały czas leje:placz: Mam tylko nadzieję że jak będę mieć urlop to będzie ciepło:razz:

Nawet nowych fotek nie mam, ani jednej.... Teraz skocze zobaczyć czy u Was jest coś fajnego do oglądniecia:p

Posted

z Zuzką przybywamy:bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: słonecznie się witamy!! :multi:
hej Fioneczki...:)
dorwałam foteczkę balkonową - str. 2 - ło maaatko... jaki paszczak słodki :loveu: całujemy w tego pięknego ryjeczka!!:buzi:
a zdjęcie na materacu... noo... arystokracja... króleeewnaaa Fioooonaaa:cool3: :loveu:

Posted

Witamy :p

Przecież jestem ale wczoraj już nie miałam czasu nic pisać...:p

Byliśmy na długim spacerku i mam trochę zdjeć ale wkleje dopiero jutro, bo dzisiaj już chyba nie zdąże.

Lece teraz do Was:cool3:

Posted

Już jestem z fotkami:p

I jedno z moim siostrzeńcem:p

Jakby kto się pytał po co Fiona ma ubraną obroże jak ma szelki...to już odpowiadam :lol: Na obroży ma identyfikator a Ja nie miałam siły żeby go wypiąć :oops: więc ubrałam obroże:evil_lol:

Posted

DORRAG napisał(a):
A to już trzeba spytać tego małego kawalera:evil_lol: ... A Ja sie cieszę że nie znalazł więcej obroży bo by pewnie jej ubrał:roll:

:grin: haha no coo chcial pewnie zeby Fionka miala duzo naszyjnikow:evil_lol:

Posted

DORRAG napisał(a):
A to już trzeba spytać tego małego kawalera:evil_lol: ... A Ja sie cieszę że nie znalazł więcej obroży bo by pewnie jej ubrał:roll:

Sądził, że jeśli dziewczynka, to musi mieć mnóstwo ozdóbek:lol: .

Posted

Witam wszystkich:p

Chciałam powiedzeć że od dzisiaj mam urlop...Dwa tygodnie:multi: :multi: :multi:

Mam tylko nadzieję że pogoda sie poprawi:p

Później dam troche fotek :cool3: