DORRAG Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Gasnik']Witam, zaglądam na ostatnie strony a tu zero nowych fotek:mad: Fotki są zrobione tylko jeszcze w aparacie:oops: , wstawie ale dopiero jutro bo dzisiaj muszę do waszych galerii pozaglądać a zaraz do pracy lece. [quote name='AgusiaTerierka']Jeszcze nie witaliśmy się dzisiaj:lol: No to Cześć:multi: [quote name='bonita']Dzień dobry Fionki :) Czy do Was również wiosenka nadeszła ? Cześć:p A jest wiosna, cieplutko... słoneczko świeci:multi: :multi: [quote name='Agnieszka PPP']Witam Fioneczki :p Cześć:multi: [quote name='madzia i medor']Doberek Fioneczki :razz: :lol: :lol: :lol: Witaj:multi: [quote name='Imbir1']Dzień dobry z rana Fioneczki:multi: Cześć Imbirki:multi: Quote
DORRAG Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 tygra napisał(a):cześć Fioneczkowi :) cześć:multi: Kiłi napisał(a):No ja z chęcią wpadne do galeryjki medorka:diabloti: Cześć!!! A ja tu chora specjalnie wpadam, a tu co? Żadnych nowych zdjąąąteeek?? Ja chce zdjątka Fiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjooooonnnnnnnnnyyyyyyyyy!!!:diabloti: :diabloti: :evil_lol: Cześć:p Będa fotki tylko jutro:cool3: AgusiaTerierka napisał(a):Witajcie, Fioneczki:lol: :lol: :lol: . cześć:multi: Quote
Gasnik Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 DORRAG napisał(a):Fotki są zrobione tylko jeszcze w aparacie:oops: , wstawie ale dopiero jutro bo dzisiaj muszę do waszych galerii pozaglądać a zaraz do pracy lece. Ładnie, ładnie-cudze galerie ważniejsze niż własna:roll: :) Ciekawe co na to Fionka... Quote
Kate I Luka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Zapowiedź fotek była już przed weekendem... i coś się tu koleżanka nie postarała :placz: A taka modelka w domu czaka... No nic, poczekam i ja do jutra. PS: DZIEŃDOBRYWIECZÓR :) :) :) Quote
Medorowa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Kate I Luka napisał(a): No nic, poczekam i ja do jutra. Poczekam siora z Tobą:cool3: Będzie raźniej;) Quote
DORRAG Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Gasnik']Ładnie, ładnie-cudze galerie ważniejsze niż własna:roll: :) Ciekawe co na to Fionka... Tylko Ciiiii.....:oops: [quote name='a_ga.isk']Witam i na foteczki czekam ;) Cześć :p za chwilę będa fotki [quote name='evaxon']dzien-do-bryyyyy:):):):) Dzień dobry:p [quote name='leemonca']cześć :laugh2_2: Cześć:multi: [quote name='Kate I Luka']Zapowiedź fotek była już przed weekendem... i coś się tu koleżanka nie postarała :placz: A taka modelka w domu czaka... No nic, poczekam i ja do jutra. PS: DZIEŃDOBRYWIECZÓR :) :) :) No obiecałam fotki na weekendzik ale wtedy lało i mam wytłumaczenie:cool3: [quote name='madzia i medor']Poczekam siora z Tobą:cool3: Będzie raźniej;) [quote name='bonita']My też czekamy na wiosenne fotki :) No już nie musicie czekać;) Quote
bonita Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Morduch taka koffana, strasznie lubię tą jej minkę z ząbkami :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 przysiadła jak prawdziwa dama... boczkiem :) Witajcie znów słonecznie :multi: Quote
Gasnik Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ząbeczki, mam fioła na ich punkcie:evil_lol: Ale Fionka ma jakieś takie prościutkie, jak nie boksio:) Prostowaliście?? ;) Quote
Kate I Luka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Tak, tak, Fionka chodziła do dentysty po aparat :evil_lol: Quote
Gasnik Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Kate I Luka napisał(a):Tak, tak, Fionka chodziła do dentysty po aparat :evil_lol: Ale sama powiedz, że ma prościutkie te ząbki :) Quote
Kate I Luka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Prościutkie :) I takie słodkie te zębolki boksiowe...takie malutkie jak u dzidzi :loveu: Quote
DORRAG Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Cześć Dziewczyny:multi: :multi: :multi: [quote name='bonita']Morduch taka koffana, strasznie lubię tą jej minkę z ząbkami :loveu: :loveu: :loveu: Te ząbki to ona ma zawsze na wierzchu:roll: [quote name='Kate I Luka']przysiadła jak prawdziwa dama... boczkiem :) Witajcie znów słonecznie :multi: Przecie to dama:cool3: To jak ma siadać:evil_lol: :evil_lol: [quote name='Kiłi']:Cool!: :cool2: :cool2: :loveu: :loveu: Cześć Kiłi:multi: [quote name='Gasnik'] Ząbeczki, mam fioła na ich punkcie:evil_lol: Ale Fionka ma jakieś takie prościutkie, jak nie boksio:) Prostowaliście?? ;) A pewnie że prostowałam:evil_lol: Dziewczyny, właśnie wróciłam z polka siedziałam sobie na słoneczku i wygrzewałam kości:roll: Bardzo ciepło jest tylko trochę mocno wieje. A Ja za chwile muszem iść do roboty, a mi się nie chce:placz: ( bardzo mi sie nie chce:placz: :placz: :placz: ) Quote
Jagoda1 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 I to napięcie oczach, we faflach - cudna Fionusia:lol: . Quote
e.v.a Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='DORRAG'] czesc:multi: oo Tigra od tego czasu co troszke zbzikowala siada dokladnie tak ajka Fionka.. i robi zblazowana mine do tego :razz: Quote
Kate I Luka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Droga Fioneczko i jej Pańciu: Bądź bardzo mądra, Bądź bardzo miła, Bądź zawsze szczera, Miej wszystkie mile zalety Niech z Ciebie wyrośnie Ideał kobiety. Gaston Na Dzień Kobiet @--,--'-- Dla Was Quote
DORRAG Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Cześć dziewczyny:multi: :multi: [quote name='Kate I Luka']Droga Fioneczko i jej Pańciu: Bądź bardzo mądra, Bądź bardzo miła, Bądź zawsze szczera, Miej wszystkie mile zalety Niech z Ciebie wyrośnie Ideał kobiety. Gaston Na Dzień Kobiet @--,--'-- Dla Was śliczny wierszyk:loveu: dziękujemy Quote
Recommended Posts