pajda Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Za takimi gryzakami, Bazyl przepada...: "Za uszami, bardziej za uszami!": Bazyl nie zgadza się na galotki po kastracji: Bazyl kategorycznie się nie zgadza: Quote
pajda Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 "Gdzie jest ta Pajdy zabawka?": "Tylko sprawdzę, czy jest twarda...": "Jeszcze sprawdzę": "Już nie chcę wiedzieć...": "...jak w toczku...": Po prostu piękny Bazyl: Quote
yunona Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Dopiero zawitałam przez przypadek, co za następne cudo się pojawiło.:loveu:. Bazyl jest uroczy i całym sobą to wyraża. :multi:. Uściski i myzianki.:lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 yunona napisał(a):Dopiero zawitałam przez przypadek, co za następne cudo się pojawiło.:loveu:. Bazyl jest uroczy i całym sobą to wyraża. :multi:. Uściski i myzianki.:lol: Nio, jest taki Cudny, że nie można się nie zakochać... Ja już zakochana, stracona... Quote
pajda Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Bazyl ma kilka pasji: - łapanie komarów i much - kopanie, w zawrotnym tempie, pokaźnych dołków - spanie przytulonym, chociaż ogonem, do człowieka - bardzo gościnne i radosne witanie naszych gości, - zajadanie się ”kuchnią” cioci Pajdy, co wnioskuję z tańca i piruetów wykonywanych przez Bazyla codziennie, przed miską. Bazyl i jego obwarzanek: Quote
Sarunia-Niunia Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Im dłużej na Niego patrzę, tym bardziej Go kochuniam... Sama słodycz!!! Nie mogę Mu się oprzeć - po prostu... Quote
pajda Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Pierwsze nieśmiałe zaczepki: Z Pajdą: Figielki Bazyla: Bazyl nie pilnuje zabawek, nie warczy, przytulać się do niego można zawsze: "Tylko nie pod pachą Zuza, bo mam gilgotki!": Quote
pajda Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Sarunia-Niunia napisał(a):Im dłużej na Niego patrzę, tym bardziej Go kochuniam... Sama słodycz!!! Nie mogę Mu się oprzeć - po prostu... Sarunia-Niunia może Bazyl na Ciebie czeka?:cool3: :) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 pajda napisał(a):Sarunia-Niunia może Bazyl na Ciebie czeka?:cool3: :) Oj Pajduniu! Chciałoby się dać domek takiemu ślicznemu Niuniowi... Muszę jednak zachować trochę rozsądku... Mam już w domu trzy sieroty - jamniczkę (obecnie po operacji guzka), jamniorka i kotka; Możesz do nas zajrzeć, zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/206649-Pabianice-szczeniak-jamnika-znaleziony-na-ulicy-JU%C5%BB-W-NOWYM-DOMU-%29-%29/page4 Ale Bazyl jakoś szczególnie mocno zajął miejsce w moim sercu! (wpłata doszła?) Quote
__Lara Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Jest prześliczny, jamnik w 100%! :) Jak ja kocham jamniki :) Quote
pajda Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Sarunia-Niunia napisał(a):Ale Bazyl jakoś szczególnie mocno zajął miejsce w moim sercu! (wpłata doszła?) Tak, doszła. Bardzo, bardzo dziękujemy! :) Quote
myjuliette Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 wieso napisał(a):Pajda, zapakuj i przyslij :) Nie ma sprawy - za dwa tygodnie jadę w Twoim kierunku więc mogę podrzucić :) Quote
yunona Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Bazyl tak jak sam jesteś cudowny, to jeszcze piękniejszy jesteś w tych stringach egipskich:evil_lol: mam nadzieję, że niedługo naprawdę się ich pozbędziesz. A miodas jesteś niesamowity i zachodzę w głowę dlaczego nie masz domku? :shake: Quote
Sarunia-Niunia Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 yunona napisał(a):. A miodas jesteś niesamowity i zachodzę w głowę dlaczego nie masz domku? :shake: Nio, ja też się zastanawiam, jak o możliwe, że takie Cudo nadal bez domku... Aż dziwne... Mizianka za uszkami dla Bazylka!!! Quote
pajda Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Bazyl jest genialny! Z ogromną radością zaprasza człowieka do zabawy, która polega na gonitwie, podczas gdy on, z piłką lub czymkolwiek innym w pyszczku - ucieka i robi błyskawiczne zwroty. Jest przy tym tak delikatny (absolutnie bez warczenia). Kiedy koniec - bez protestu oddaje swą zdobycz. Poza tym Bazyl to typowy, "czołobitny" jamniorek! :) Kiedy go zachęcam, by do mnie podszedł, on (podobnie jak Pajda), podchodzi i opiera łepek o podłogę - zupełnie jakby chciał stanąć na głowie, i tak wystawia się na drapanie. :) "Zdejmij. Obiecuję, już nie będę lizał...": Quote
trist_ana Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Jakie batutki sztywno postawione :-) jamnior wystawowy z niego! Przepiękny :-) Quote
pajda Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Na lewo patrz!!! Pajda i ja Mogę zostać? Nie zasnę... Wcale mi się nie chce spać...tylko przytul Bazyla... "chrrrrrr....pfffffff ":P cały Bazyl, jak go nie kochać? Quote
Sarunia-Niunia Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Pajdo! Im więcej zdjęć Bazylka oglądam, tym bardziej przekonuje się, że On jest Fantastyczny!!! A to zdjęcie w kołnierzu - super, albo to, na którym zasnął na kolankach... Jaki On Kochaniutki!!! Pomiziaj Go Pajduniu ode mnie za uszkami... Quote
pajda Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Sarunia-Niunia napisał(a):Pajdo! Im więcej zdjęć Bazyla oglądam, tym bardziej przekonuje się, że On jest Fantastyczny!!! A to zdjęcie w kołnierzu - super, albo to, na którym zasnął na kolankach... Jaki On Kochaniutki!!! Pomiziaj Go Pajduniu ode mnie za uszkami... Z największą przyjemnością:) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Ech, co za słodycz z Niego... Buziaki ode mnie (nie powstrzymałam się)...:buzi::buzi::buzi:... Quote
wieso Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 myjuliette napisał(a):Nie ma sprawy - za dwa tygodnie jadę w Twoim kierunku więc mogę podrzucić :) Myjuliette, dzieki :) ale najpierw musze wyadoptowac Herculesa- jamniczka szorstkowlosego z poznanskiego schroniska......chociaz Bazyl jest tak uroczy...... Mam 15 letnia sunie ktora ma te same dolegliwosci co Bazylek, bierze tabletki i czuje sie wspaniale.... Pozdrawiamy Bazylku.... Quote
Recommended Posts