Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stefanek radosny, z kitą do góry lata. Wyczesany, wykapany, już trochę boczki mu się zaokrągliły
Był ten onek od mamy. Cudny i widać że zadbany. Też przygarnięta bieda. Ze Stefankiem się zgadzają.
Obaj uganiali się za piłką. Mam zdjęcie onka w komórce ale nie mam kabla

Posted

wspaniale i znów ryczę :placz: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::cunao::cunao::Cool!::Cool!::Cool!:
przepiękne fotki, WSPANIAŁA RODZINA :Rose::Rose::Rose::lilangel::lilangel::lilangel::laola:

Posted

[FONT=Arial Black][SIZE=5][COLOR=magenta]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Kochane cioteczkii - Monis Dianus Czarodziejko Nasza!!! Dzieki tobie nasz niniusik ma domek, domek pelen ludzi skromnych , prawdziwych, na zdjateczku jeszcze nie widac w calosci brata panci Beaty- duzy meszczyzna 17 letni , serce na dloni! Kochani trzymajcie z nami mocno - za cala te rodzinke , aby im sie w dzionku kazdem wiodlo[/COLOR][/SIZE][/FONT][IMG]http://www.e-gify.com/gify/1996.gif[/IMG][IMG]http://www.e-gify.com/gify/1997.gif[/IMG]

Posted

takie szczęśliwe zakończenie należało się Stefankowi i Ewuni najbardziej :loveu::multi:

ja miałam szczęście z tym plakatem :multi:

choć teraz nadal wieszam kolejne psiaki i na razie cisza, chyba wyczerpałam limit szczęścia oby tylko na ten miesiąc ;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Dianko czy Ty powiesiłaś w zoologicznym ogłoszenie jamniczka do adopcji ???[/QUOTE]

tak ja :-) ale nie dokładnie w zoologicznym sklepie tylko przy zoologicznym, powiesiłam też wczesniej psiaka od Roszpunki edit od AgusiaP a nie od Ruszpunki pomylilo mi się ale ktoś zerwał, teraz jamnicza Jaszka wisi

Posted

[quote name='diana79']tak ja :-) ale nie dokładnie w zoologicznym sklepie tylko przy zoologicznym powiesiłam też wczesniej psiaka od Roszpunki ale ktoś zerwał, teraz jamnicza Jaszka wisi[/QUOTE]

Mama Pani Basi nas pytała bo widziała to ogłoszenie ........i zgodnie wykrzynęłyśmy ....to pewnie nasza Dianka:lol::loveu:

Posted

[quote name='diana79']chyba wyczerpałam limit szczęścia oby tylko na ten miesiąc ;)[/QUOTE]
Nawet tak nie myśl :):), a zresztą miesiąc się już kończy:):)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Mama Pani Basi nas pytała bo widziała to ogłoszenie ........i zgodnie wykrzynęłyśmy ....to pewnie nasza Dianka:lol::loveu:[/QUOTE]

hahaha tak powiesiłam w tym samym miejscu i liczę na kolejny taki cud :)

Posted

A ja rozmawiałam ze Stefciową pancią :)
Stefcio robi się wybredniejszy, nie wcina już wszystkiego jak leci, marchewka i inne jarzynki mu jakoś zostają, suche też bez entuzjazmu.
Wiadomość dla Ewci: piłka poszła w kąt na rzecz tego kółka które mu przywiozłaś.
Pani Basia wybiera się do weta żeby Stefanka pooglądał, ocenił czy nie potrzebuje jakichś dodatkowych witamin i żeby ocenił kiedy przeprowadzić kastrację, czy go jeszcze trochę odkarmić trzeba.
Pani Basia zmoczyła go dzisiaj bo strasznie mu gorąco było, Stefcio podobnie jak wczoraj otrzepywanie woli załatwiać w domu niż na podwórku:):)

Posted

[FONT=Arial Black][SIZE=5][COLOR=deepskyblue]Myszenko:iloveyou:Martiko Aiszuniu:iloveyou:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Black][SIZE=5][COLOR=#00bfff]Dziekuje wam kochanee moje ciotenki:loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]:loveu::loveu:
[IMG]http://www.e-gify.com/gify/1629.gif[/IMG]

Posted

[FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=deepskyblue]Wspanialeeeee a cioteczki , mysmy wieczorem wczoraj smskowaly z pancia Basia[IMG]http://www.e-gify.com/gify/1687.gif[/IMG]:loveu::loveu:Niechaj im bedzie radosnie i zdrowuskowoooooo:loveu::loveu: i niech te upaly pierunskie juz ida .....[/COLOR][/SIZE][/FONT]