lika1771 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='giselle4']Stefciu smigaj na pierwsza:)[/QUOTE] I do domku własnego Quote
Nadziejka Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 :B-fly::bye::Rose:ciotenkiiiiiiiiii dziekujemy serduchem, za przybycie:multi: wszystko teraz zalezy od Jagody , na ogloszeniach bedzie num tel Jagody , czekam tez na zdjeteczka Ste:calus:faneczka uroczego psiateczka. Quote
Igiełka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 zaglądam do wyjatkowego Stefusia i jestem sercem razem z Wami :lol::lol: Quote
sabusia Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 piekny stefcio................................... Quote
Nadziejka Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=darkorange]Witaj S:loveu::multi::multi:abusiu:calus:Witaj Igielko:loveu::multi:jak milo ze przyszlyscie! Cudny jest ojoj cudny , skradnie czyjes serce , Jagodo prosimyyyyyyyy , proboj sie zalogowac, bo ciotenki czekaja z pomoca , z ogloszonkami:multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Havanka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Chętnie porobię Stefciowi trochę ogłoszeń, ale czekam na nowe zdjęcia i krótki opis psiaczka. Quote
fochu Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 tak tak czekamy na foto aby mógł powstać banerek no i oczywiście aby Stefcia móc podziwiać :D Quote
Zosia123 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Stefciu frrrrrrrruniemy! [IMG]http://www.animaatjes.nl/mini-plaatjes/mini-plaatjes/ballonnen/animaatjes-ballonnen-38777.gif[/IMG] Stefciu nie gniewaj się: Cioteczki zajrzyjcie proszę do dziadka Rastiego... [url]http://www.dogomania.pl/threads/209118-Rasti-rudy-satruszek-blaga-o-chwilk%C4%99-zadumy-nad-jego-losem...pomoz[/url] Quote
Iljova Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Przepraszam że dzisiaj dopiero zaglądam, ale nie dałam rady wcześniej, brak czasu i przemeczenie. Witam wszystkie cioteczki. Psiak jest śliczny i slodki :-) Widzę że allegro ma zapewnione, banerek też. A ja mogę zrobić wydarzenie na Fb tylko jutro. Quote
Nadziejka Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 [SIZE=4][COLOR=orange]Ciociu:iloveyou::sweetCyb:Iljova witam:ylsuper::bye:y serdecznie i dziekujemy pieknie , ze jestescie z nami , ze Stefankami![/COLOR][/SIZE] Quote
Igiełka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 i zabieramy wyjątkowego Stefusia chociaż na wirtualny spacerek :) Quote
Nadziejka Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Cioteczki kochanae:Cool!::B-fly::ylsuper::ylsuper:dziekiii stokrotne:loveu: ja tez prosilam o dane do kontaktu , narazie niemamy nic , zadnego num tel , nic , czekam wiec , moze Jagoda zajrzy do nas? Mowilam ze trzeba odrazu podac dane kontaktowe , kochani czekam caluni czas . Quote
Havanka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Podnoszę, czekając na zdjecia i info o Stefanku !!! Quote
Igiełka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 [quote name='Havanka']Podnoszę, czekając na zdjecia i info o Stefanku !!![/QUOTE] pomagam w podnoszeniu Stefcia :) Quote
Nadziejka Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 :painting:Dziendoberek wszystkim janiolkom! Dzis moze uda sie zrobic wiecej zdjatek Stefunkowi cudenkowi, Jagodzia ma problemy z zalogowaniem sie . Quote
Havanka Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 [quote name='ewa gonzales']:painting:Dziendoberek wszystkim janiolkom! Dzis moze uda sie zrobic wiecej zdjatek Stefunkowi cudenkowi, Jagodzia ma problemy z zalogowaniem sie .[/QUOTE] Witam wszystkich fanów Stefanka !!! Czekamy cierpliwie na Jagódkę ! Quote
Iljova Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Radosnej i wspaniałej niedzieli życzę, a Stefciowi żeby największe marzenie się spełniło :-) Quote
Nadziejka Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 [url=http://www.fodey.com/generators/animated/wizard.asp][img]http://r9.fodey.com/2163/8739e1a2849b4949aeebabef16b07c0a.0.gif[/img][/url] :loveu:moje serce tez skradl ten cudny niunio ech! kochane janiolki - moze uda sie dzios porobic zdjecia , i wstawic naszymi telefonkami , dziekujemy sercem ! Quote
Iljova Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Wydarzenie na Fb zrobione, ale dobrze by było podać ten kontakt, bo tak to utrudniony będzie przepływ info kiedy pojawi się domek. Quote
bela51 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Ewa, jesli masz jakiej zdjecia na telefonie, to przeslij do mnie. Wstawie bez problemu, tylko popołudniu, bo teraz wyjeżdzam. Quote
Nadziejka Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 [quote name='Iljova']Wydarzenie na Fb zrobione, ale dobrze by było podać ten kontakt, bo tak to utrudniony będzie przepływ info kiedy pojawi się domek.[/QUOTE]:loveu::thumbs::Rose::modla::modla:ciociula dziekuje pieknie dziekujee!!! kochana sercem dzieki dziekiiiiiiiiiiiii:loveu::multi::loveu:juz mowie , wiec tak , ja czekam dzis od ranca , bo mlodzi mieli przyjsc i zabrac mnie na te dzialeczke , mam aparat juhuuu , znaczy cyfrowe pozyczona i kabelek usb:multi::multi:naladowalam juz wszystko , mlodzi jeszcze nie dotarli do nas , mam num tel Jagody , podaje num kontaktowy w sprawie Stefankowej :[SIZE=4][COLOR=darkred]507 807 994 - [COLOR=darkorange]ciociuniu Iljova :thumbs::iloveyou:dziekuje postokroc czarodziejko:multi:[/COLOR][/COLOR][COLOR=darkorchid]...ja tez mam konto na fb.....ale ja za pierona tam niewiem o co chodzi? i jak sie poruszac ech ..... czlek durny[/COLOR][/SIZE] Quote
Recommended Posts