Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Odwiedzam Stefanka Wspaniałego !!!

Cioteczko gonzales, przepraszam najmocniej, ale fotki zrobię i wyślę jutro, dziś niestety padam na twarz.

Będziecie wizytować domek w Sosnowcu !!!:multi:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze żadnych telefonów :-( tyle ogłoszeń i nic to nie będzie łatwa adopcja

Ewuniu nasikaj Państwa na sterylkę suni bo będą szczeniaki...
i kolejne psie nieszczęścia...

Posted

Cioteczki wiatjcie , dzis caluni dzien mnie prawie nie bylo ... naciskam kochana nacoskam na sterylke , dzis nawet jeszcze nie bylam u Stefunia:painting:mialam byc w przychodni po numer konta , gdyz w sobote pani z przychodni ,nie podala , bo nie wiedziala , mialam wiec dzis przyjsc po ten num konta , ale nie dotarlam ..... jutro okolo 10 rano pojde i spisze dokladnie ! na stronie przychodni tez niema num konta , jutro juz na spokojnie pojde , bo dzis latam jak samolot:lol:

Posted

[quote name='Roszpunka']Odwiedzam Stefanka Wspaniałego !!!

Cioteczko gonzales, przepraszam najmocniej, ale fotki zrobię i wyślę jutro, dziś niestety padam na twarz.

Będziecie wizytować domek w Sosnowcu !!!:multi:
:multi:ciotenko witajze a bedziemy sercem bedziemy postokroc robic:bye::thumbs:

Posted

:multi::loveu:[FONT=Century Gothic]ciotenki kochane wszystkie , dziekuje ze zagladacie :multi:ja wczoraj ani nie zajrzalam na wateczek Stefunia:shake::shake:wczioraj bylam str obolala , jjak to czesto bywa u czleka z roznymi dolegliwosciami:evil_lol::shake::evil_lol:kochane cioteczki ja nawet wczoraj u Stefankow w domu nie bylam o nie , a mialysmy wczoraj jechac z wizyta p/adopcyjna u nas w Sosnowcu , ale to wieczoram , bo wieczorkiem pomaluniu zaczelam sie czuc dobrze , bo sie i pogoda na lzejsza zmienila , nie jechalaysmy z wizytka bo przelozona , a do Stefunia zajrze ciotenki zajrze , zadnych telefonow nie bylo jeszcze w str adopcji , :thumbs:trzymajcie kciuki cioteczki , narazie pa , bede potem usciskuniam dzis Stefanka i Lunke od was serduszkowo:multi:Chce wam jeszcze powiedziec ze - niejaka nasza cioteczka - Diana79:loveu::loveu::klacz::ylsuper::buzi::santagri:[SIZE=6]to Jaaaaniol jest kochany:loveu::loveu:sercem wielki ponad tysiac miast! Dziekuje Monisiu:ylsuper::modla::modla:Dziekuje ciociu Taks:klacz::ylsuper::modla::iloveyou::modla:[/FONT]

Posted

[quote name='Igiełka']Odwiedzam Stefusia :lol: i cichutko melduję bo wcześniej zapomniałam :oops: napisać że dopiero mogę w sierpniu dla psiego przystojaniaka cosik dorzucić grosika.
:loveu::multi:[FONT=Arial Black]Igieleczko kochana curus :loveu: nie dokladaj serduszko , damy rade , a ty masz przeciez dwa serduszka psiaczkowe do wykarmienia:ylsuper::bye::painting::painting:pozdrawiamy goracoooooooo i sercem calym:multi:dziekujemy stokrotnie![/FONT]

Posted

:multi::loveu::multi::modla::B-fly:ciotenki kochane dziekujemy pieknie ! Dzis juz jestem bo ostatnio b duzo spraw ...i mienia nie bylo na dogo , :loveu:dziekujemy i donosze wam:loveu:ze Stefunia dzis odwiedzilam , zdroweczko jest , kupy ladne i duze , bylam na spacerku , w kupce juz zadnego roabal nie widzialam , ma apetycik pgromny , poniedzieli idziemy do doktora na badanie , czy juz sie Stefunio nadaje do szczepienia wkoncu. U Lunki dobrze , dzis wkoncu wzielam numer konta z przychodni wet i wyslalm juz cioteczce zachary:modla::iloveyou:kwota do zaplaty za Lunke : 84 zl , cioteczko Zachary:bye::painting::modla::sweetCyb::modla:dziekujemy sto[SIZE=3]kroc!
kochani nikt nie dzwonil jeszcze .... Dian:loveu::multi:us79:iloveyou::sweetCyb::loveu:Roszpuneczko - dziekujemyyyy ,a jam wczoraj sie goscila wieczorkiem u panciow uroczych dwoch , ktore beda adoptowac sunieczkle Lilu od cioci Roszpunki:loveu::thumbs::thumbs::iloveyou:kochane cioteczki jeszcze jest cudna ninia , sunka do adopcji , opiekuje sie nia pani z przychodni , chyba pani technik wet , ktora nas rozlicza i doradza , jak sie wejdzie do weta , jest b mila pani , 2 tyg temu ktos przyniosl do tej przychodni 3 malenstwa:shake::-(do uspienia , jeszcze slepinki byly , bo matka padla po porodzie , oni nie dadza rady wiec przyniesli aby uspic ... doktor i pani , postanowili zawalczyc o meluchy , a matka podobno byla zatruta i malenstwa tez , bo pily jej mleczko:-(, udalo sie uratowac jedna sunieczke , urocza pani opiekowala sie wszystkimi i tu w pracy i do domku brala , ale jedna sama umarla , jedna trzeba bylo uspic , bo dostala zapalenia otrzewnej , jedna zostala:loveu::multi:pani ja nosi ze soba do pracy , co 3 godz karmi mleczkiem , juz zaczyna widziec , jest po mamie bokserce , ale moze byc niezupelnie boskikowa w calosci bo tata niewiadomy.... pani bardzio zalezy na domeczku dobrym dla malej, nie moze do domku na stale wziac bo ma swoje 3 kotki i jednego psiia , dzis ssala moje paluchy:loveu:bo juz pora karmienia byla , urocze cudne malenstwo, powiedzialm pani , ze zaloze wateczek maluniej , tylko musze tam poleciec z aparatem i obcykac , postaram sie jutro pojsc z aparatem i porobic , cudne malenstwo , tak nazwana przez pania : Lusia!

Posted

To cudownie jak u Stefusia a także u Lunki wszystko dobrze bardzo ciesze się z takich wieści :lol::loveu: Pani wet i tak druga Pani tak czytam to wspaniałe dobre kobiety że zaopiekowały się troskliwie suniowym maleństwem :loveu::lol: tych psich tragedii coraz wiecej ehh :-(