Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][COLOR=red]hey:)kurcze filmiki sa a ja obejrzec nie moge:( moj net pzrechodzi chyba jakes zalamanie nerwowe czy co..??bo ledwo chodzi:( wiec o wczytaniu filmiku nie ma mowy:(:(:(:(:(:(:(:angryy: :placz: :angryy: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]dlatego czekam na jakies fotki...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]a masz moze jak Tineczka byla jescze taka malusia kuleczka??????????:loveu: [/COLOR][/B]

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alynkaaa'][B][COLOR=red]hey:)kurcze filmiki sa a ja obejrzec nie moge:( moj net pzrechodzi chyba jakes zalamanie nerwowe czy co..??bo ledwo chodzi:( wiec o wczytaniu filmiku nie ma mowy:(:(:(:(:(:(:(:angryy: :placz: :angryy: [/COLOR][/B]

[B][COLOR=red]dlatego czekam na jakies fotki...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]a masz moze jak Tineczka byla jescze taka malusia kuleczka??????????:loveu: [/COLOR][/B][/quote]

[B][I][COLOR=blue]mi wcześniej też niechciały wchodzić filmiki. Zarach chyba wgram jesczez jeden ale nie mam programu ...[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff][/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]A fotek ze szczeniecych latek nie mam :( żałuje ale jakoś nikt nie robił jej fotek... ja miałam 9 lat nie mylałam o tym, rodzeństwo też gówniarze byli, rodzice mogli zrobic ale nie zrobili ;/ :([/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]w pamięci ją mam taką klusie :)[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']

[B][I][COLOR=#0000ff]A fotek ze szczeniecych latek nie mam :( żałuje ale jakoś nikt nie robił jej fotek... ja miałam 9 lat nie mylałam o tym, rodzeństwo też gówniarze byli, rodzice mogli zrobic ale nie zrobili ;/ :([/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]w pamięci ją mam taką klusie :)[/COLOR][/I][/B][/quote]

szkoda:-( ciakawa jestem jak wygladala jak byla malutka kluseczka

Posted

[B][I][COLOR=blue]kilka fotek szybko wrzuce i spadam na Magdziore M :loveu: [/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]Tu nasza koleżanka Kasia i Tequilaa :loveu: [/COLOR][/I][/B]
[url]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/KaskaiTequilla.jpg[/url]

[B][I][COLOR=blue]kocham jak tak lezy[/COLOR][/I][/B] :loveu: :loveu:

[url]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/tequilla.jpg[/url]

[B][I][COLOR=blue]pieeeekności :loveu: [/COLOR][/I][/B]

[url]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/tequilla2.jpg[/url]

[B][I][SIZE=6][COLOR=blue]Uwaga !![/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=4][COLOR=#0000ff]Dzisiaj o godzinie 18 dołaczył do nas Stefan :loveu: [/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]Jest cudownyy:loveu: urodzony 27 października. [/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]Zdjecie troche mało widoczne bo złe swiatlo... może jutro uda zrobic mi sie jakieś wyraźne a to tak na wstęp :evil_lol: [/COLOR][/I][/B]
[url]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/Hektor.jpg[/url]
[IMG]http://pageperso.aol.fr/Ewelinea/images/Emoty/m1.gif[/IMG]

Posted

[B][COLOR=blue]i na koniec moja księżniczka :loveu: [/COLOR][/B]
[url]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/11-1.jpg[/url]
[IMG]http://pageperso.aol.fr/Ewelinea/images/Emoty/m1.gif[/IMG]

Posted

[B][COLOR=red]ooojeeeej nowe zwierzatko:):):) [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]no to musisz koniecnie cos opisac o StefQ:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]i szkoda ze nie masz zdiec kluseczki:( moaj byla malusia bardzo ze ja z chomikiem mylili:eviltong:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='furciaczek']jaki slodki chomiczek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
zakochalam sie:loveu: tez chce chomicka:loveu:[/quote]

[B][COLOR=blue]Polecam :D hehe ja juz jestem zakochana na maxsa :loveu: :loveu: Własnie przed chwila moja rodzinka zmieniła mu imie na [SIZE=5]Andrzej :lol: haha [/SIZE][SIZE=2]no nie ja z nich nie moge. [/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]Jeszcze podam wam ostatnia wersje imienia narazie jest Steran i Andrzej hehehe :D:D[/COLOR][/B]

[quote name='Alynkaaa'][B][COLOR=#ff0000]ooojeeeej nowe zwierzatko:smile::smile::smile: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]no to musisz koniecnie cos opisac o StefQ:smile:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]i szkoda ze nie masz zdiec kluseczki:-( moaj byla malusia bardzo ze ja z chomikiem mylili:eviltong:[/COLOR][/B][/quote]

[B][COLOR=blue]StefeQ lub Andrzej urodził sie 27 października. Jest małą kluchą :D wygląda jak łaciata krówka i rzuca sie na amrchewke. Ma takie pyciusie oczka a nosek to juz masakra. A pytusie to ma takie maleńkie ze sie zesrać można :loveu: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]Gdyby nie pewnie okoliczności byłby pewnie jeszcze z mamusią ale tak nie mogło byc i teraz ciepełko daje mu JA :D:D[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]Jego "kochana" mamusia postanowiła zeżreć swoje dzieciaczki :angryy: :angryy: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]z 6 bobaskow zostało 2 i byłysmy zmuszone zabrać wcześniej StefQ do mnie. Bo pewnie skończył by tak samo jak jego rodzeństwo. :) ale ma sie dobrze czeka w wielkim plastikowym pojemniku aż urośnie i bedzie mógł przeprowadzić sie do klatki :)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]a narazie w klatce mieszkac nie może bo za duże szparki są i by spierniczył a Tina juz sobie na niego zeby ostrzy hehe :)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]to by było na tyle... niedługo wiecej zdjec postaram sie dodać :)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]a teraz spadam :) wpadne potem po magdzie m (mam nadzieje)[/COLOR][/B]

[B][COLOR=#0000ff]adios cioteczki :buzi: [/COLOR][/B]

Posted

O chomik :) Gratuluję nowego mieszkańca.. Też oglądasz Magdę M? Własnie jest reklama to wpadłam :evil_lol::evil_lol: A Tina na tej "żabiej" fotce rozbrajająca. :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Jejciu, chomicek!!! :loveu: :loveu: :loveu: I to jeszcze tak słodko umaszczony :loveu:
Jakiej on jest rasy?[/quote]

[B][COLOR=blue]to chomiczek syryjski :) mam nadzieje ze jutrzejsze fotki wyjdą wyraźne :lol: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[quote name='Agushka']O chomik :smile: Gratuluję nowego mieszkańca.. Też oglądasz Magdę M? Własnie jest reklama to wpadłam :evil_lol::evil_lol: A Tina na tej "żabiej" fotce rozbrajająca. :loveu::loveu:[/QUOTE]

[B][COLOR=blue]dziękuje bardzo :)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]a Magde M oglądałam i sie bardzo zdenerwowałam. Normalnie jak oglądam ten film to spazmów dostaje :angryy: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Agushka [/COLOR][COLOR=blue]musze Cię kochana rozczarować. Na "żabiej" fotce Tequilla psinka mojej koleżanki. Nie podpisałam tego zdjecia, a psinki sa podobnie umaszczone pewnie dlatego sie pomyliłaś :) [/COLOR][/B]
[quote name='Marta_Ares']hejka gratuluje nowego domownika :smile:[/QUOTE]

[B][COLOR=blue]dziękuje bardzo :*[/COLOR][/B]

Posted

Ale gafa :oops::oops::oops:
A na Magdę też się wkurzyłam. Aż wyszłam z psem się przejść. Myślałby kto, że pani prawniczka odbiera telefon i bez sprawdzenia kto dzwoni gada taaaakie głupoty nooo!!

Posted

[B][COLOR=blue]oj tak głupiutka baba nie patrzy kto dzwoni. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]A ty Furciaczek nie podawaj tu żadnych szczegółów w napięciu będziemy czekac jesczze tydzień...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]a co do tych ślubów to czytalam coś ze sie mają pożenić....[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]ale bedzie ciekawie... :lol: [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='furciaczek']ja nie czytalam ale za to widzialam :eviltong: jak bedziecie mnie wkurzac to zaczne opowiadac ostatni odcinek:evil_lol:[/quote]

[B][COLOR=blue]Furciaczek a że sie tak zapytam :cool3: za ile ten ost. odcinek bo jakoś sie doczekac nie moge ? [/COLOR][/B]

Posted

[B][COLOR=blue]Kochana ja spierniczam do wyrka bo jutro to mnie czołgiem nie zedra... a wyspana musze byc... z rana o 7:10 test z polaka od początku roku :/ [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]wiec dobranoc :*[/COLOR][/B]

Posted

Witam...
Normalnie mam aż 4 strony zaległości...
Śliczna ta sunia Twojej koleżanki, kapitalnie leży...
Gratuluję nowego syryjczyka, mój dzungar jest też już staruszek i taki chudziutki, chyba niedługo też zdechbie...:-( :-( a tego chyba nie przeżyję więc też kupię sobię kolenego homiczka, oczywiście syryjskiego :) i chyba też czarnego, bo do tej pory miałam biało-brązowego i biało-kremowego... :)

aaaa no i focia biało-czarna Twojej niuni jest cuuudowana:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: