_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 do tej pory juz byc 3 razy przeczytała... :P Quote
anka11 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 no nie wiem :p bo mi wolno DGM chodzi :D:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 mogłabys przeczytac tylko to na rozowo? bo to wazne Quote
Dobcia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A ja przeczytałam;) Cześć:lol: Dobrze, że w szkole ok;) A co do nauczycieli.... bywają jeszcze gorsi...eh:roll: Ale też i lepsi:p Aniu, a co to za leniuszek cię dopadł?:razz: Ja w sumie zastanawiałam się nad kastracją Azusia, ale właśnie ze względu na wiek i obawe o narkoze zrezygnowałam. A gdy miał ten wypadek, i musiał do operacji zostać uśpiony, to wszystko było dobrze, mimo że ma 13 lat;) Teraz są bezpieczne środki do narkozy;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Dobciu to niebędę sie tak martwiła :) musze sporo sie dowiedzieć o tym zabiegu i w ogóle... kurde ale ja zielona jestem :( Quote
anka11 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 hmm... ja to akurat przeczytalam tylko zapomialam napisac... :oops::oops: no wiec ja sie nie znam .... ale ja bym to zrobila....aaa..... ile ona ma latek tzn Tinusia?? [SIZE=1]Dobcia nie mam pojecia ale ogolnie nic mi sie nie chce robic juz od dawna...[/SIZE] :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Tina w tym roku w czerwcu skończy 8 lat Quote
Samturia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Kochana jak masz okazje ciachaj Tinuśke, moja poprzednia suczka umarła właśnie na ropomacicze, była w podobnym wieku co Tina :(:(:( [*] Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Samturia prosze cie nie strasz mnie.... [I][B]Ciotki wiecie co tak dzisiaj lezałam z Tinką i oczywiści do góry kołami spała a ja głaskałam ją po brzuszku... no i wyczułam jakiegoś gózka na brzuszku.... co to moze byc... kurde... :([/B][/I] Quote
Ewa&kumpel Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Cześc. U mnie DGM też ciężko chodzi... więc ja tylko na chwilkę. Jeśli chodzi o tinkę to idzź jak najszybciej do weta, żeby się sprawa wyjaśniła. I Ty przestaniesz się denerwowac i ona z resztą tez... No to pędzę dalej. Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Jutro dowiedze z nią weta i odrazu co do sterylki sie wszystkiego dowiem. Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [I]cioteczki oczęta mi sie same zamykają i zeby Alynkaa znowu nie mówiła ze nie śpie po nocach to ide spać w końcu. [B]Dobranoc :**:*:*[/B] [/I] Quote
Alynkaaa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Jutro dowiedze z nią weta i odrazu co do sterylki sie wszystkiego dowiem.[/quote] [COLOR=Red][B]NO JA ZA DUZO NEI WIEM NA TEMAT STERYLKI TYLKO ZE KOSZTUJE 100ZL < U MNEI BYNAJMNIEJ> NO I ZE LEPIEJ STERYLE WALNAC NIZ NP ZASTRZYKI PZRECIW CIECZCE.... NO I JAK DOWIESZ SIEM WIECJE CUS TO PISZ....BO JA TEZ RUDA BEDE CIACHAC....ALE PO 1SZEJ CIECZCE DOPIERO... DOBRANOC:***[/B][/COLOR] Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Alynkaaa'] [B][COLOR=red]NO I JAK DOWIESZ SIEM WIECJE CUS TO PISZ....BO JA TEZ RUDA BEDE CIACHAC....ALE PO 1SZEJ CIECZCE DOPIERO...[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]DOBRANOC:***[/COLOR][/B][/quote] [B][I]Alynkaaa to tak jak ja :loveu: . Kama sterylkę będzie miała również po 1 cieczce :multi: :multi: . Co prawda troszkę się obawiam ale .... przeżyje :eviltong:[/I][/B] Quote
anka11 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 no wlasnie jak cos zdecydujesz albo bedzie cos wiadomo to nam mow :) Dobranocka :*:* Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [I]Czeeść kochane :D No ja sobie wczoraj czytałam cały wieczór o sterylce i o zabiegu. Zabieg trwa zaledwie 20 min... no dla mnie bedzie to dłuuugie 20 minut. Jeszcze nie zdecydowałam sie bo musze uzbierac pieniadze... :( [/I] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Edyta u mnie w schronie pare szczeniaków miało na brzuszku taką twardą kulkę i okazało się, że to przepuklina :roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 a jakiej wielkości była ta kulka?? Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Cześć Edyta :multi: Sterylka to dobra i odpowiedzialna decyzja... ;) Łaciatka była ciachana 8 miechów temu ;) Kropka miała po cieczce silną urojke, bardzo bałam się o to czy nie złapie jakiego nowotworu, ale teraz już po strachu ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Czeeśc kochana :buzi: Tina też już miała urojoną :( ale to chyba ze 2 lata temu, no i ja ciagle sie boje o nią... :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']a jakiej wielkości była ta kulka??[/quote] Hmm trudno mi powiedzieć, nie duża, zresztą widziałam ją tylko u szczeniaków... może jak duży paznokieć? Albo zaraz po urodzeniu noworodki mają takie wypukłe pępki - coś w tym stylu, trudno mi jest określić. Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Aha no mniej wiecej rozumiem. Ten guzek mojej Tinki to jest wielkości połowy małego paznokcia u ręki. Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [COLOR=DarkOrchid][I][B]Cioteczki fajnie było ale ja już musze leciec. Idę na pizze z koleżanką i z Tinkową na spacerek, także papapa :buzi::buzi::buzi:[/B][/I][/COLOR] Quote
Recommended Posts