Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej Edytko. Przepraszam, ze ostatnio rzadko zaglądam ale Misiek chory i zalatana jestem jak ścigana gazela (chociaż z gazeli to ja wiele nie mam). Ale zdążyłam, żeby Ci powiedzieć dobranoc :)

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']

Paulina - a no patrz :d tak sie złożyło ze tak :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
A to dzisiaj tez możesz sobie poteńczyc bo o 18 mamy próbe:evil_lol:
a ja dalej nie mam z kim tańczyć...:roll: :oops:

Posted

[quote name='Samturia']Cześć Edytko :-D jak tam po polskim? ;-)[/QUOTE]

może byc napisałam spr a jutro mam porawe innego... no zobaczymy jak to będzie :roll:

[quote name='g_o_n_i_a']Ahoj!!! :*[/QUOTE]

Witoj :evil_lol:

[quote name='Agushka']Hej Edytko. Przepraszam, ze ostatnio rzadko zaglądam ale Misiek chory i zalatana jestem jak ścigana gazela (chociaż z gazeli to ja wiele nie mam). Ale zdążyłam, żeby Ci powiedzieć dobranoc :smile:[/QUOTE]

a ja Ci mówie dzień dobry :)
Nie szkodzi kochana ze żadko zaglądasz :) dobrze ze o nas pamiętasz :multi:

[quote name='anka11']czesc :loveu: co tam slychac nowego?? :smile:[/QUOTE]

Hej :) u Tiny nic nowego a u mnie w sumie też nie... mialam dzisiaj EKG :roll:

[quote name='Paulina_mickey']A to dzisiaj tez możesz sobie poteńczyc bo o 18 mamy próbe:evil_lol:
a ja dalej nie mam z kim tańczyć...:roll: :oops:[/QUOTE]

No tak nie wiem po co ja przyjde jak ja nie ide na ta studniówke ...
no chyba ze wiesz... ze pan G nie ma z kim tańczyć :oops: :evil_lol:
Zobaczysz ze kogoś szybko znajdziesz :)

Posted

[quote name='Samturia']jak tam białaska? śpi? ;-)[/QUOTE]

a pewnie :D

[quote name='chihuahua'][FONT=Century Gothic][SIZE=4]Siemanko bardzo!!! Jak sie czujecie z Tina , a i czy ona spi???[/SIZE][/FONT][/QUOTE]

nażarła sie i spi pod kądrą :D

[quote name='wiq']widze, ze u Was tez szal koncowo-studniowkowy:-D:evil_lol:[/QUOTE]

e tam ja nie mam studniowki w tym roku ale poszłabym :D zwłaszcza ze wiem już jak to jest to az mnie ciagnie zeby pujsc :roll:

[quote name='Alynkaaa'][B][COLOR=#ff0000]czeesc:-D

ale mam dobry humorek dzis <pomimo wizyty u lekarza;/ wrrr...>a co tam u was:smile:????[/COLOR][/B][/QUOTE]

No to super ze humorek masz dobry :D ja też mam dobry :D mimo ze nauki mam kupe:d zaraz sobie walne ściage:D
ja u lekarza też dzisiaj byłam.... niechce mi sie tego wspominac.... wredny babsztyl :angryy:

[quote name='Cerber']czeeesc, ale mnie tu wieki nie bylo, co tam slychać???[/QUOTE]

zapominasz o nas :placz: :placz: :placz:

Posted

Ide pisać powalone wypracowanie :angryy: na temat:

[COLOR=red]Wskaż podobieństwa między wizerunkiem człowieka z obrazów "stworzenia adama" i "człowiek wpisany w kwadrat i koło" z wizerunkim człowieka z "rozprawy filozoficznej"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=black]to głupie babsko jest nienormalnie :shake: do tego zyciorys Kochanowskiego...[/COLOR]
i jutro sprawdzian z polaka z Antyku a dzisiaj był ze Średniowiecza....
no i jak tu być normalnym.... :roll:

może kiedyś wróce jak to napisze..... :placz: :placz: :placz:

Posted

Edyta w której Ty jesteś klasie, że masz już taki poziom pracy na polskim? Eh faktycznie babka z kosmosu...

Ja przez całą podstawówkę i 2 klasy w gim miałam powalone nauczycielki z polskiego, ale teraz dostaliśmy nauczyciela, którego ze świecą szukać :)

Nie martw się, takie zachowanie nauczycieli trzeba poprostu przetrzymać...

Posted

1 klasa technikum???!!!:crazyeye: ja myślałam ,że jestes starsza ,a tu się okazuje ,że jestes w tym samym wieku co ja:lol:
No a temat to rzeczywiscie durny ,nie zazdroscze:roll: :eviltong:

Posted

Cześć Edytko :*

Oj widzę że cię nie rozpieszczają w szkole... :/ Ale nie wiem czy chciałabyś być na moim miekscu... my mamy nauczycielke z ktorą nic nie robimy... :angryy: Trzy lektury na rok i trzy wypracowania pisemne... i to wszystko... ja nie wiem jak ja z nią maturę zdam, skoro ona nie zadaje nam żadnych wypracowań....

Musisz po prostu jakoś to przetrwać ;)

Posted

Paulina Witam :)

Carolcia dlaczego myslałas że starsza jestem ?:D

DiDDlina85 nawzajem :):):):):):)

Ola no tak w sumie kiedyś bede jej za to dziekować że czegoś mnie nauczyła. Wczoraj to wypracowanie pisałam o 24 i nie sprawdziła dzisiaj :angryy::angryy: