Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']widze ze jest duze zainteresowanie na naszą galerie.... :roll:
zmontowałam wypracowanie...
Ale wam go nie przepisze bo jest beznadziejne.... :roll: :oops:

[COLOR=magenta]Wiecie co stwierdziłam ze jestem beznadziejna, że tylko Tina widzi we mnie kogoś. Bo widzę jak mnie słucha, zawsze poliże... [/COLOR]
[COLOR=#ff00ff]Moja przyjaciółka sie odemnie odwróciła...[/COLOR]

[COLOR=#ff00ff]:(:([/COLOR][/quote]
Jeśli Cie zostawiła tzn odwróciła sie od Ciebie to nie była Twoja PRAWDZIWĄ przyjaciółką...Bo przyjaciele powinni być zawsze blisko...Ja też sie o tym przekonalam niedawno....:roll: :shake:

Posted

[COLOR=Red][B]heeey malenka:)
ja tylko na chwilke wpoadam zaznaczyc ze pamietam o was....i mamnadzieje niedlugo wszystkie zaleglosci nadrobie...nei gniewaj sie ze tak ostatnio rzadko tu jestem:oops::oops::oops::oops::oops:<styyyd alynka beee...:oops::mad:>[/B][/COLOR]

Posted

Edytko, zmienie temacik Kropki jutro albo w piątek, bo ta szkoła ech... :shake: W każdym razie najpierw pogadamy na gg zeby nie było, ze samowolnie się loguje czy cosik. :-) Buziaczki, dobranoc

Posted

[quote name='Agushka']Edysiu co się stało? Ty przeciez zawsze tryskasz optymizmem a tu takie smutaskowate posty.. Co jest Słoneczko?[/quote]

no moj optymizm troszeczke odszedł na boczek ale nie martwcie sie juz jest wszysto OK :multi: pogadałysmy... no i wszystko sie wyjaśniło, troszeczke to była też moja wina bo przez szkołe nie mam troche czasu.
Własnie wróciłam ze szkółki i zaraz lece sie uczyć bo taki nawał nauki jest teraz przed końcem semestru :shake:
Ale Edysia da rade :D co by nie :diabloti:
Trzeba acisnąć zębiska i wmawiać sobie jakież te daty z histori są interesujące :lol:

A i jeszce wczoraj uciekliśmy cała klasą z geografi i teraz mamy delikatnie to ujmując przej***e
No ale co tam.... 3 strony A4 do nauczenia :p
No i pewnie chcecie wiedzieć co u futrzaków :) Tinowa jak zwykle spi :D tzn. w tym momencie mizia sie z siostrą a świnka wpiernicza marchewke i kwiczy w między czasie :D

No to ja lece sie uczyć... a może jak zdąże to pare galeryjek przelece :)

GONIA jasne ze możesz sie zalogowac jako ja i napisać o Kropce... :)

Posted

Jak sięgne pamiecia wstecz to kiedyś byłam wielką zbuntowaną pesymistką, najwidoczniej mi sie znudziło :D
nie no... zroumiałam wiele rzeczy... i teraz jakoś nieumiem zyc bez tego optymizmu... :)

Posted

No wróciła nasza wesolutka Edytka :) Od razu inaczej :) Aż się wczoraj zmartwiłam, bo byłaś naprawdę smutna a Tobie się to rzadko zdarza. Cieszę się, że już w porządku, tak trzymaj :)

Posted

Hey hey :) nio nareszcie wszystko wróciło do normy :)
moze jak sie uda to wstawie jakies foteczki, ale nie obeiecuje bo musze je pozmniejszac i jeszcze na photobucket wstawić wiec mi troche zejdzie a zaraz na obiad bede musiała isc... a potem do lecji... ale może sie wyrobie:D

Posted

A właśnie dostałam opiernicz od rodziciela :oops: bo swinka nasypała trocin za biórko no i ja tego nie zauwarzyłam :oops: i sobie tak leżą od kilku dni... i aż w końcu rodziciel niewytrzymał... i zaraz musze leciec to sprzątać.... :mad:

Posted

Cześć Edytko ;)

Widać że ostatnimi czasu ty też miałaś lekką huśtawke... no ale ciesze się że już jest ci lepiej :multi: :multi: :multi:
Hehehe ja zamiast trocin mam tak z.... pawioami Kory :eviltong: :eviltong: :eviltong: Średnio co dwa tygodnie odsuwam meble żeby wszystko posprzątać :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']no moj optymizm troszeczke odszedł na boczek ale nie martwcie sie juz jest wszysto OK :multi: pogadałysmy... no i wszystko sie wyjaśniło, troszeczke to była też moja wina bo przez szkołe nie mam troche czasu.
Własnie wróciłam ze szkółki i zaraz lece sie uczyć bo taki nawał nauki jest teraz przed końcem semestru :shake:
Ale Edysia da rade :D co by nie :diabloti:
Trzeba acisnąć zębiska i wmawiać sobie jakież te daty z histori są interesujące :lol:

A i jeszce wczoraj uciekliśmy cała klasą z geografi i teraz mamy delikatnie to ujmując przej***e
No ale co tam.... 3 strony A4 do nauczenia :p
No i pewnie chcecie wiedzieć co u futrzaków :) Tinowa jak zwykle spi :D tzn. w tym momencie mizia sie z siostrą a świnka wpiernicza marchewke i kwiczy w między czasie :D

No to ja lece sie uczyć... a może jak zdąże to pare galeryjek przelece :)

GONIA jasne ze możesz sie zalogowac jako ja i napisać o Kropce... :)[/quote]
my wczoraj uciekliśmy z marketingu i specjalizacji:eviltong:

Posted

Hej! Jak widzę większość osób narzeka na szkołę, ale to normalne w tym czasie. :) Mnie dziś zakończyły się końcowosemestrowe katorgi -wszystkie oceny mam wystawione! :) Uff, ale ile mnie to zdrowia kosztowało. :p
Wyściskaj Tinkę!